slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
η αρτεμιςπολυ παλια καραβανα...συναγωνιστες εχουν γραψει οτι δεν αξιζει τα λεφτα της...ξεπετα,και χαλια σωμα...
η αρτεμιςπολυ παλια καραβανα...συναγωνιστες εχουν γραψει οτι δεν αξιζει τα λεφτα της...ξεπετα,και χαλια σωμα...
Ποιοα Αρτεμις ? Αυτή που αλλαζε γραφεια με αρχαια ονόματα ? ( Αθηνα κλπ.)η αρτεμις
παντως η πρωτη φωτο , καμια σχεση με αυτα που ξεραμε ....πολυ παλια καραβανα...συναγωνιστες εχουν γραψει οτι δεν αξιζει τα λεφτα της...ξεπετα,και χαλια σωμα...
Το σιγουρο είναι ότι έχει κλεμμένες φώτο.
Από τις φώτο και μόνο πιστεύω ότι όποιος πήγε μαζί της θα είχε τραυματική εμπειρία.παντως η πρωτη φωτο , καμια σχεση με αυτα που ξεραμε ....
μηπως εχει συμαζευτει ????
μηπως καποιος την συναντησε προσφατα να μας πει ???
πολυ σωστα!...αδυνατησε,και αλλαξε μαλλι..ηταν ποιο μακρυ παλιοτερα...βεβαια απο υπηρεσιες επασχε,οποτε...παντως η πρωτη φωτο , καμια σχεση με αυτα που ξεραμε ....
μηπως εχει συμαζευτει ????
μηπως καποιος την συναντησε προσφατα να μας πει ???
'>Σοφια 6951129527</a>
Εδω ρε μαγκες καποιος πρεπει να κανει τον κασκαντερ....
καποιος της ειπε οτι οι ανεξαρτητες εχουν ΚΑΙ χρυσο μουνι...140/ωρα ΜΙΑ εκτονωση...πεθανα στο γελιο... διαβαστε κοστος και υπηρεσιες!!!www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
Όχι ΠΙΠΑ???????????????πεθανα στο γελιο... διαβαστε κοστος και υπηρεσιες!!!www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
φυσικα οχι πιπα...!!!..ειναι εξτρα...+20 και βαλε...αααχαχααχαχαχαχαχααχαχααχααχαχα!!!!!Όχι ΠΙΠΑ???????????????
πεθανα στο γελιο... διαβαστε κοστος και υπηρεσιες!!!www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=251051-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
καποιος της ειπε οτι οι ανεξαρτητες εχουν ΚΑΙ χρυσο μουνι...140/ωρα ΜΙΑ εκτονωση...
Καλλίγραμμη Ελληνίδα φοιτήτρια 19 ετών νέα στο χώρο.
Είμαι ανεξάρτητη. Ερχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο.
Καστανόξανθο μακρύ μαλλί.
Γυμνασμένο κορμί αδύνατο σέξυ.
Κωλαράκι σέξυ καυτό.
Στήθος μικρό με Piercing στις ρώγες.
Τατουάζ ναι.
Πρόγραμμα φυσιολογικό σεξ.
Οχι πρωκτικό.
Οχι πίπα.
Μόνο σεξ φυσιολογικό.
Χάδια, φιλιά, γλυφομούνι επιτρέπονται.
Δωράκι 140 Ευρώ 1 εκτόνωση στην ώρα.
Τα ραντεβού γίνονται επιλεκτικά με αυστηρά κριτήρια και μόνο με άτομα κύρους.
Επικοινώνησε μαζί μου στο natasara19@gmail.com
Η ηλικία μου είναι 19 έτη
Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης)
Δηλαδή πως επιλέγει τα άτομα κύρους ??????????
Κύρος έχω ,αλλά τόσα φράγκα για μια τύπισσα που δεν ξέρω καν πως είναι,ούτε μπορώ να το σιγουρέψω μέχρι να την δω,ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ!!!φυσικα οχι πιπα...!!!..ειναι εξτρα...+20 και βαλε...αααχαχααχαχαχαχαχααχαχααχααχαχα!!!!!
οχι μονο πως ειναι..αυτο ειναι ευκολο..την συναντας εκτος δωματιου..απο υπηρεσιες τι λεει...που ειναι και το ζητουμενο...παντως, 140 με ολα αυτα τα μειον,μαλλον για ικεα μου κανει..Κύρος έχω ,αλλά τόσα φράγκα για μια τύπισσα που δεν ξέρω καν πως είναι,ούτε μπορώ να το σιγουρέψω μέχρι να την δω,ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ!!!