slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
παιδια καμια να τα καταπινει?
παιδια καμια να τα καταπινει?
α γεια σου (μαμπα)
....ποσο στοιχημα βαζεις?....
Υπαρχει ακομα ?????? Πες νεοτερα γαιτι την τελευταια φορα ετυχε στραβη και δεν την πηρα.......ποσο στοιχημα βαζεις?....
...κατσε να περασουν οι γιορτες...Υπαρχει ακομα ?????? Πες νεοτερα γαιτι την τελευταια φορα ετυχε στραβη και δεν την πηρα...
Oχι ρε τυπε θα πληρωσω τελη κυκλοφοριας......κατσε να περασουν οι γιορτες...
εγω τα πληρωσα ηδη...κλαψ!!!!Oχι ρε τυπε θα πληρωσω τελη κυκλοφοριας...
...κατσε να περασουν οι γιορτες...
Oχι ρε τυπε θα πληρωσω τελη κυκλοφοριας...
εγω τα πληρωσα ηδη...κλαψ!!!!
Οτι ειναι καλυτερο ας ερθει τυπε...τι να το κανω το ευρω εαν δεν εχω....!Περίμενε και άλλο μπορεί να έχει και εκλογές, κρίση, ίσος δραχμή, εκτός Ευρώπης....
660 το τρεναρω οσο μπορο αλλα λιγοστευουν τα περιθωρια...!εγω τα πληρωσα ηδη...κλαψ!!!!
Πριν κανα μηνα που ξανα προσπαθησα ζηταγε 70 μιση ωρα 90 1 ωρα αλλα δεν μπορουσε την ωρα που ηθελα. Λες να το αυξηση?Κατσε σου λεει διότι λογικά θα λείπει..... Κατι μου λεει ότι ενδεχόμενο comeback θα είναι δυστυχώς πολύ ακριβότερο για μας τον λαουτζικο >
Η πρωτη θα ειναι? Αρκει να βρεθει ο καταληλοΑσε ρε τρεμουν μην εισπρατουν σε δραχμουλες σε κανα τριμηνο και μαζευουν οτι ναναι τωρα .
Σιγα μην ανεβασει και τις τιμες !!!
ειναι αραχωβα οι περισσοτερες....τρωνε τα δωρα των χριστουγεννων...τι εγινε εξαφανιστηκαν ολες?? εξι τηλ. πηρα και διαφορετικες και καμια δεν το σηκωνε
ειναι αραχωβα οι περισσοτερες....τρωνε τα δωρα των χριστουγεννων...
...κατσε να περασουν οι γιορτες...
Και μενα αυτο μου ειπε σε mail πριν μερες....Σε κανα μηνα ελεγε τοτε,αρα μετα τις γιορτες...
καλησπέρα γκουρου!μολισ μπηκα στο μπουρδελα συντομα θα κανω κ εγραφη.που την βρίσκουμε την λιουμπα;...παμε λιουμπα μαζι!!!!!!....γιουχου!!!!!!!!!