γενικως το γελιο παει γονατο !!!!
ο μαιντανος αυτοπροσδιοριζεται και παλι στο επιπεδο βλακος .....
ο μεγας μας προμοταρει την μεγαλη προσφορα του στο σαιτ...
νομιζει ...
ο δε αγιος , με θεια επιφοιτηση παντα , αναρωτιεται "οτι κάποιος το πήρε προσωπικά "
στα θερα off topik δηλαδη
μα τι ωραια και διασκεδαστικη παρεα !!!!
συνεχιστε κοριτσια το τραγουδι !!! ειστε αψογες....
κανενας ομως δεν εξηγει στο κακομοιρο "σκυλακι" που γαβγιζει γιατι του βγαλανε το φιμωτρο.....
κυριοι ALPULA και SAINT ξεκαθαρα θελετε να μας πητε οτι ο GURU τα τσακωνει και προμοταρει θηλεα εδω μεσα ????
γιατι και οι 2 αυτο γραψατε ξεκαθαρα !!!!
ο Αγιος μονο ειχε "θειαν επιφοιτηση" και με την 2η παραγραφο πηγε να τα στριψει.
αν λοιπον το αποδειξης και το παραδεχτεις εδω αυτο ALPULA τοτε ενοειται οτι θα εχεις τον σεβασμο μου .
αλλιως και μεχρι τοτε "κολυμπα σιωπηλος" γιατι στο ξαναλεω γινεσαι ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΗ.
να εχετε μια πολυ ωραια ημερα χωρις μαιντανους να σας ταλαιπωρουν !!!!
Καταρχην όπως σκοτώνεις τις λέξεις με την ανορθογραφία σου,έτσι σκοτώνεις και κάθε λογική εδω μέσα!
Εχω αποδείξει και εγω και άλλα μέλη οτι ναι ο guru μας πλασάρει ότι εκείνος θέλει,χωρις να αναλάβει καμία ευθύνη για τυχόν φόλα!Διότι δεν βγήκε ποτέ να το παραδεχτεί παρα μόνο διεγραφε posts χωρίς να δώσει απαντήσεις!
Δεν θα ανφερθώ εγω στην Φαιδρα και τον τρόπο που την πλάσαρε,το αφήνω για τον Αγιο αυτό,αναφέρομαι στην Τίνα που τάχα δεν γνωριζε ο ίδιος οτι ειναι γραφειάκι και το θέμα ως εκ θαυματος έχει θαφτεί,για την Ροδίνη που έκανε οτι δεν γνώριζε τίποτα,ενω ο ίδιος την προμόταρε και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης.
Να σου θυμίσω posts που έτρχες να τον υπερασπιστείς σαν δικηγόρος όταν είχα γράψει ότι αυτό το "ελα pm εσυ να σου πω για κάτι.." μπορεί να παρεξηγηθεί απο άλλους....βγήκες σαν ιππότης να με προτρέψεις να του ζητήσω συγγνώμη.Για ποιο πράγμα ρε βλάκα?
Σε εχει βάλει δικηγόρο?αν ναι,είσαι σκέτη αποτυχία!Ουτως η άλλως η συνεισφορα σου εδω είναι μηδαμινή,έχεις προκαλέσει τον γέλωτα σε πολλους.
Αν θες να μάθεις λοιπόν το έχω αποδείξει και το καταλάβανε και άλλα μέλη εδω,αν εσυ ακόμα δεν μπορείς να το δείς ή δεν έχεις διαβάσει τα τότε σχτικά post ή εθελοτυφλείς!