Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
πολύ καλή κωλάρα για να είναι αληθινή
με βλέπωνα κάνω τον κασκαντέρ...τι κωλάρα είναι αυτή!!????και άμα την δίνει???
πολύ καλή κωλάρα για να είναι αληθινή
Σέ τηλεφωνική επικοινωνία μού είπε πώς είναι η ίδια στις φωτό.Θέλει 80 ευρώ γιά μία ώρα καί -δυστυχώς- δέν κάνει πρωκτικό.καλημερα συναγωνιστες εχει ψωνισει κανεις?
παρατηρω οτι την ψαχνεις την δουλεια.για πες μου ρε φιλαρακι ...ποια ειναι τα βλακωδη κειμενα μου που διαβασες? οτι γνωριζω απλα το λεω...αυτο νομιζα οτι ειναι και το νοημα του φορουμ.οσο για το τι πονο τραβαω...τιποτα... δεν μου αρεσει να με περνανε για μαλακα...καταλαβες?οταν λοιπον στελνω μυνημα σε κολ γκιρλ και μου απανταει ως εκεινη, τοπ αξιολογητης με το κανονικο του..τοτε φιλαρακι υπαρχει προβλημα και θεμα...ειτε θες ειτε δεν θες να το δεις...και κατσε εσυ και λεγε παπαριες για μενα μετα....αντε γιατι πολυ σε ανεχτηκα....και σου απανταω οσο πιο ηρεμα μπορω αυτη τη στιγμη....γιατι το υφος σου ειναι για αλλα πραματα
Σέ τηλεφωνική επικοινωνία μού είπε πώς είναι η ίδια στις φωτό.Θέλει 80 ευρώ γιά μία ώρα καί -δυστυχώς- δέν κάνει πρωκτικό.
Σέ τηλεφωνική επικοινωνία μού είπε πώς είναι η ίδια στις φωτό.Θέλει 80 ευρώ γιά μία ώρα καί -δυστυχώς- δέν κάνει πρωκτικό.
η τριτη φωτο της αγγελιας ειναι αλλης κοπελας, ασχετης...
παρατηρω οτι την ψαχνεις την δουλεια.
καλο απο μια μερια γιατι σε βοηθα να αποκτας γνωσεις !!!
απαντω λοιπον :
"για πες μου ρε φιλαρακι ...ποια ειναι τα βλακωδη κειμενα μου που διαβασες?"
μα φυσικα το κειμενο σου στο οποιο χαρακτηριζειςσ τα ασπρα μαυρα κλπ. κανε ενα κοπο να το ξαναδιαβασεις. πεταγεσαι ως ο μαιντανος και γραφεις αλλα αντι αλλων γιατι εκτος των αλλων εισαι και αδιαβαστος !!!!
επι πλεον "φιλαρακι" σου εγω απο ποτε ??? μπορεις να μου θυμισεις σχετικα ??
"οσο για το τι πονο τραβαω...τιποτα... δεν μου αρεσει να με περνανε για μαλακα...."
2η βλακεια !!!! αυτοπροσδιοριζεσαι.....
και για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε πολυ.
οπως και στους δυο προηγουμενους αυτοπλασαριζομενους ως ειδημονες του σαιτ θα σας ξαναθυμισω οτι :
"προτου βουτηξετε την πενα στο μελανι ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τι ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, και αν εχετε κατι διαφορετικο η σημαντικο παρουσιαστε το αλλιως ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ...."
απλη συμβουλη επιφανους καθηγητη ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ στο ΑΠΘ δεκαετια 1970 !!!!
ειχε λιωσει ο δυστυχης απο τοση συσωρευμενη βλακεια , ακριβως οπως και εγω τωρα .
καλη διασκεδαση
μην ασχολεισαι δεν αξιζει ακου που σου λεω φιλικα.. ;)παρατηρω οτι την ψαχνεις την δουλεια.
καλο απο μια μερια γιατι σε βοηθα να αποκτας γνωσεις !!!
απαντω λοιπον :
"για πες μου ρε φιλαρακι ...ποια ειναι τα βλακωδη κειμενα μου που διαβασες?"
μα φυσικα το κειμενο σου στο οποιο χαρακτηριζειςσ τα ασπρα μαυρα κλπ. κανε ενα κοπο να το ξαναδιαβασεις. πεταγεσαι ως ο μαιντανος και γραφεις αλλα αντι αλλων γιατι εκτος των αλλων εισαι και αδιαβαστος !!!!
επι πλεον "φιλαρακι" σου εγω απο ποτε ??? μπορεις να μου θυμισεις σχετικα ??
"οσο για το τι πονο τραβαω...τιποτα... δεν μου αρεσει να με περνανε για μαλακα...."
2η βλακεια !!!! αυτοπροσδιοριζεσαι.....
και για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε πολυ.
οπως και στους δυο προηγουμενους αυτοπλασαριζομενους ως ειδημονες του σαιτ θα σας ξαναθυμισω οτι :
"προτου βουτηξετε την πενα στο μελανι ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τι ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, και αν εχετε κατι διαφορετικο η σημαντικο παρουσιαστε το αλλιως ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ...."
απλη συμβουλη επιφανους καθηγητη ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ στο ΑΠΘ δεκαετια 1970 !!!!
ειχε λιωσει ο δυστυχης απο τοση συσωρευμενη βλακεια , ακριβως οπως και εγω τωρα .
καλη διασκεδαση
Συναγωνιστή,πες της νά συναντηθείτε εξω απο τό ξενοδοχείο,νά τήν δείς.Μήν σού σκάσει κανένα μπάζο...Μάλλον θα ψωνήσω σήμερα λέμε...
΅Συναγωνιστή,πες της νά συναντηθείτε εξω απο τό ξενοδοχείο,νά τήν δείς.Μήν σού σκάσει κανένα μπάζο...
Ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία λέει:
ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη κωλαρα που παιζει για να της κανω κολογλιφαδα και να με εχει κατι σαν ass slave!!!
το ξερω οτι αρεσει σε ολες,πιοια εχει ομωσ τα προσοντα ψαχνω ;)Σε ολες αρεσει φιλε
το ξερω οτι αρεσει σε ολες,πιοια εχει ομωσ τα προσοντα ψαχνω ;)
80 ευρω και ουτε κωλο??καλοσ μαλ***ς οποιο τα δωσει!!!
αρχηγέ βρες μου εσύ νεαρό πιπίνι να δίνει extraball και ακα και anal με 80Ευρώ την ώρα..ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ τώρα....ΩΣ ΤΟΤΕ όμως....μάζεψε τα λόγια σου, και κρίνε εφόσον δίνεις καλύτερες προτάσεις.. ΕΓΙΝΑ σαφής???
A.μην το περνεις πρωσοπικα...γενικως αναφερομαι....εκτος αμα ειδες το ονομα σου μεσα
και Β.δεν εβρησα εβαλα Αστερακια και ουτε greeklish!!