CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχουν πει για 50ρικο οτι ειναι
μην της πειτε πανω απο 80 παντως
εμενα το αφησε στο 100
γεια σου βρε ντινο παλιοφιλε...για 50 αν ειναι ο κωλος της φωτο μεσα ειμαι....
εχουν πει για 50ρικο οτι ειναι
εμενα το αφησε στο 100
γεια σου βρε ντινο παλιοφιλε...για 50 αν ειναι ο κωλος της φωτο μεσα ειμαι....
Την δοκιμασες? Γιατι και εμενα 100 μου ειπε?εχουν πει για 50ρικο οτι ειναι
εμενα το αφησε στο 100
Ο συγκεκριμένος κώλος τρώει και κάστανα τώρα που χειμωνιάζειγεια σου βρε ντινο παλιοφιλε...για 50 αν ειναι ο κωλος της φωτο μεσα ειμαι....
Την δοκιμασες? Γιατι και εμενα 100 μου ειπε?
για αυτο το τεμαχιο φιλαρακια εχουμε καμια πληροφορια;
για αυτο το τεμαχιο φιλαρακια εχουμε καμια πληροφορια;
Μαγια ελληνιδα 100% παλια στο αθλημα απο το 2006-7 ...τοτε ζητουσε τα ιδια 100 ευρω την ωρα αλλα ηταν πιο μικρη και δεν ειχε προβλημα στο να βγει εχτος δηλαδη για ενα ποτο και μετα ξενοδοχειο....δεν κανει αναλ...αν τον εχεις και μεγαλο απο μπροστα δεν αντεχει πολυ γιατι ειναι στενη ( ηταν τοτε) τωρα ισως ανοιξε λιγο...την βλεπεις γιατι εχει μεγαλο στηθος και κανε τελειωτικο τσιμπουκι ...τωρα αν θες και καλα να δωσεις 100 ευρω για πιπα πηγαινε εγω θα σου ελεγα κρατα τα και κοιτα κατι αλλο γιατι θα επρεπε να ζηταει 100 για 1,5 ωρα τουλαχιστον και παλι θα σου ελεγα ξανα σκεψουτο
Για αυτην εδω υπαρχει καμμια αποψη την εχει δοκιμασει κανεις? καπου ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν το βρισκω
ορισμενοι απο εδω με εμαθαν απο τη ρωσιδα μιλφ , και ειδαν οτι αυτα που γραφω ισχυουνκατι καινουργιο εμφανιστηκε , ελληνιδα 36 ετων , προσφατα χωρισμενη , κοπελα της διπλανης πορτας ,με οικονομικα προβληματα. για αυτους που δεν ψαχνουν διμετρες καλονες.
στα πλεονεκτηματα ,ειναι εντελως αματερ, αβγαλτη, υπακουη, χαμηλων τονων , πολυ ευγενικη, υπομονετικη
ειναι απο αυτες που απολαμβανουν το σεξ και στο κρεβατι δινει οτι εχει, ειναι σιγουρα gfe με φουλ προγραμμα , πιπα ακαποτη και κωλο.
ζηταει 60 ευρω , οποιος ενδιαφερεται να "βοηθησει" και να γευτει ενα εντελως αματουρι ας επικοινωνησει με πμ να του πω τι να της πει
επαναλαμβανω οτι προκειται για κοπελα της διπλανης πορτας οχι "αλογο"