ειναι δυνατο, και πανω απο ολα ΕΛΛΗΝΙΚΟ...20-22 η μια και 25-28 η αλλη...μοντελε η μια,και η αλλη ποιο χυμωδες....
Καλησπέρα, παίζει σε παρακαλώ να μου στείλεις pm τηλέφωνο για το ντουέτο?
ειναι δυνατο, και πανω απο ολα ΕΛΛΗΝΙΚΟ...20-22 η μια και 25-28 η αλλη...μοντελε η μια,και η αλλη ποιο χυμωδες....
Ιδού και η απόδειξη ότι πρόκειται για γραφείο!!Αν ψάξεις το προφίλ μέσω του ονόματος..θα δεις πολλές διαφορετικές φωτογραφίες όπως και ονόματα..Oποτε..για γραφείο μου κάνει.
Γειά σας, μόνος σπίτι και λόγο χτεσινής εορτής μάζεψα ενα μικρό μπακουί στην ακρη ωστε να το καταθέσω σήμερα. Γνωρίζει κάποιος να μου πέι για κανένα καλό δίδυμο και οικονομικό?
Το πολύ 120€ . Για εμφάνιση δεν με σκάει και τόσο όσο το να κάνουν παιχνίδι καλό.
Ιδού και η απόδειξη ότι πρόκειται για γραφείο!!
Ιδού και η απόδειξη ότι πρόκειται για γραφείο!!
να προσεχεις γιατι εχουμε γεμισει χακεραδες εδωρε μαγκες!!!! εσεις τρυπωνετε και στο λανγκλει....
ινσπεκτορ ονομα κ πραμα...
Χωρίς να γίνομαι κουραστικός έχεις κανένα λινκ η τηλ να δώσεις?η ναντια η ελληνιδα κ η φιλη της η στεφι
Χωρίς να γίνομαι κουραστικός έχεις κανένα λινκ η τηλ να δώσεις?
Αααααα γι αυτή την Ναντια έλεγες??? Χμμμμ θα συνεχίσω το ψάξιμό μου μπς και βρω καμια πιο μικρή σε ηλικία αλλίως θα τις δοκιμάσω αυτές...Κάπου είχα διαβάσει για 2 φίλες απο κορυδαλό αλλα δεν μπορώ να τις βρώ πουθενα
Τόσο χάλια? εχω διαβάσει ψηλοκαλές κριτικέςμακριά από τον Κορυδαλλό...
μακριά από τον Κορυδαλλό...
Θεωρείτε οτι η Ναντια και η Στέφη είναι πολύ καλύτερες απο τις 2 του κορυδαλού? Αλλες να μου προτείνετε δεν παίζουν?
Διαβασε πρβτα εδω και εσυ αποφασιζεις. Καλο βολι....
Και πάνω που έχω διαβάσει αυτό που μου έστειλες και λέω..αααα σουπερ τελικά έχουν δίκιο αυτές θα πάρω, χτυπάω τηλ και δεν απαντάει.....έλεος ρε γμτ....
γνωριζει κανεις κατι??