capetanios30
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το fb της Αλεξιας sexy?
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το fb της Αλεξιας sexy?
Αλεξια Γιαολα, και ετοιμασου για ανακριση!
Κάτι τέτοιο για να καταλάβεις...Αλεξια Γιαολα, και ετοιμασου για ανακριση!
συμφωνω μαζι σου φιλε σιγουρα πράγματα.Ευχαριστώ φίλε... Τότε ας μην ρισκάρω θα ξαναπάρω juliana που ειναι και δοκιμασμένη ;)
καυλα ειναι το βουλγαρακι my friendwww.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65[/url]
Αυτήν εννοώ για να μην απανταω σε ολα τα πμ...
τι θές να μάθεις αδερφέ;για πές...
Φιλε με τα βαρια .... μας ενδιαφερει αν ειναι αλλοδαπες γιατι ολοι μιλαμε στο διαλειμμα. Επισης μς μια ελληνιδα λες κανενα μπινελικι , με τις μολδαβεζες τι να πεις ? ντα ντα ντα. Γι αυτη την αιτια και για λλες 21 ρωταμε ΠΑΝΤΑ την εθνικοτητα. Χρονια πολλαΚαλημερα χρονια πολλα στουσ εορταζοντεσ!!Μπορει να πει καποιοσ σε αυτουσ τουσ μαλακεσ με τισ αγγελιεσ συνοδων οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣΣΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΧΑΧΑΧΑ
Και εγω εχω ψωνισει.Κυριολεκτικα,εκτελεση προγραμματος.συγκεκριμενου και καθορισμενου.Αν πεις εκεινη η πιπα στον κορμο ακα και στην βαλανο με...Πως τα καταφερνει.Και αυτες οι ''γλωσιες'' σε ολο το σωμα μαλλον ανατριχιλα προξενουν και οχι καβλα.Βεβαια καλος χαρακτηρας,ευγενικη,καθαρη,σωστη,καλο social κλπ.Α!Και κοντευει τα 50...Την είχα πάρει πριν από καιρό. 70 τότε. Μηχανικό μηχανάκι.
Μαλλον ψυχολογο θελεισ τοτε και οχι π@υτανα .Μ@λ@κ@ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΕΕΕΕΕ φαντασου πωσ θα εισαι για να πληρωνεισ ελληνιδεσ!!!!!!Ουσττττττττττττττ για τον britania παει το μην
Για τόσο καινούργιος πολύ μάγκας το παίζεις φίλε μου και θα φας κανένα σουτ ξεγυρισμένο......κατ' αρχάς,πρώτα ενημερώνεις και μετά έχεις το δικαίωμα να ζητάς πληροφορίες και μάλιστα με αυτόν τον τόνο.....δεύτερον,τι έχουν οι Ελληνίδες,δεν κατάλαβα? οι μανάδες μας,οι αδελφές μας,οι γυναίκες μας,οι γκόμενές μας,οι φίλες μας Ελληνίδες είναι.....
Λοιπόν,για μαζέψου γιατί δεν σε βλέπω καλά.....
Μαλλον ψυχολογο θελεισ τοτε και οχι π@υτανα .Μ@λ@κ@ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΕΕΕΕΕ φαντασου πωσ θα εισαι για να πληρωνεισ ελληνιδεσ!!!!!!Ουσττττττττττττττ για τον britania παει το μην
Αστο το παιδι. Τωρα ειναι στην Μαλακασσα. Μεχρι ν ανεβει στην Καβαλλα εχει χρονο μπροστα του.Νικολα εδω δεν μιλαμε ετσι. Μια χαρα σου μιλησε ο φιλος. Γιατι ειναι κομπλεξικος..? επειδη θελει να μιλαει ελληνικα στο διαλειμα του γαμησιου?
τσαμπουκαδες και βρισιες εξω απο εδω please.