spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...το εχει ξανακανει αυτο,και παλιοτερα....ωρε πείνα που έπεσε.
...το εχει ξανακανει αυτο,και παλιοτερα....ωρε πείνα που έπεσε.
Προσφορά τελευταίας στιγμής..
<<Only tonight 80 e full programm>>
από την Gabriela Karras
γεια σου φιλε ολα καλα; Συμφωνω μαζι σου ετσι ακριβως ειναι 80€ Για 2φορες ακα τσιμπουκι και χυσιμο στο στομα χωρις φυσικα καταπωση. Φιλία δίνει κανονικότατα,βυζακι όντως πολυ μικρό αλλα η Κωλαρα της ειναι για πολυ ξύλο το οποίο το αντέχει.
συγνωμη 90 λεει και οχι 80 οπως γραφει ο φιλος μας!!!! :
Attension please!-) Mono simera ke avrio super prosfora 90 e full programm-)))
στο φατσοβιβλιο...Που το λέει ρε παιδιά?
Το καταπληκτικό με αυτή την αγγελία είναι πως αν πατήσει κανείς ''Καρτέλα χρήστη'' του βγάζει αυτό τίγκα Θεσσαλονίκη αγγελίες + η αγγελία της γνωστής Ελισάβετ Barbie...Ήμαρτον παναγία μου!!!Ξερει κανεις συναγωνιστης τι παιζει με την παρακατω
αρα γραφειο... ;) ;)Το καταπληκτικό με αυτή την αγγελία είναι πως αν πατήσει κανείς ''Καρτέλα χρήστη'' του βγάζει αυτό τίγκα Θεσσαλονίκη αγγελίες + η αγγελία της γνωστής Ελισάβετ Barbie...Ήμαρτον παναγία μου!!!
Λοιπόν παιδιά σχετικά με την τύπισσα από Κορυδαλλό, επειδή δοκίμασα κι εγώ καθότι Κορυδαλλιώτης και μένουμε 5 λεπτά απόσταση θα σας πω τα εξής: Όσων αφορά αυτά περί γκόμενου είναι όλα μούφα!! Η τύπισσα την έχει δει υπέρμουνο και θεογκόμενα που νομίζει ότι αλλάζει γκόμενο όποτε θέλει. Είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι και στέλνει μηνύματα σε διάφορους που γνωρίζει επί καθημερινής βάσεως στην Πλατεία ΕΛευθερίας....λέει ότι εχει τρομακτικό σκάλωμα με έναν τύπο έξι μήνες τωρα τον οποίο και πληρώνει κανονικότα νταβατζιλίκι επειδή είναι κολλημένη μαζί του και φοβάται μη τον χάσει!!! Όσων αφορά τα υπλοιπα: Εμφάνιση αφήστε το καλύτερα...σπασμένη μέχρι αηδίας...αδυνατώ να καταλάβω για το λόγο αυτό πόσο χρονών μπορεί να είναι...τα σκουλαρήκια που έχει στο πάνω χείλος αλά και το φρίδι παραπέμπουν σε φρικιό των Εξαρχείων (χωρίς παρεξήγηση για τους Εξαρχιώτες) και απο υπηρεσίες....καλύτερα με φουσκωτή κούκλα....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! Ελπίζω να σας βοήθησαΑν επιτρεπεται εχω καποιες ισως και χαζες αποριες
1)αν σκασει ο γκομενος της τι γινεται?
2)γενικά ειναι καθαρη?
3)ποσο ασχμη παίζει να ναι
αυτα μιας και σκεφτόμουν να κάνω μια επίσκεψη κυρίως απο περιεργεια μιας και ειναι και γειτόνισσα
Προφανώς φίλε guru13 αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αγγελία της Ελισάβετ Barbie...είχα την εντύπωση ότι μόνη της προμοτάρει τον εαυτό της και κυρίως δεν εργάζεται Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχαχα!! Θα πήρε μεταγραφη φαίνεται!!αρα γραφειο... ;) ;)
Λοιπόν παιδιά σχετικά με την τύπισσα από Κορυδαλλό, επειδή δοκίμασα κι εγώ καθότι Κορυδαλλιώτης και μένουμε 5 λεπτά απόσταση θα σας πω τα εξής: Όσων αφορά αυτά περί γκόμενου είναι όλα μούφα!! Η τύπισσα την έχει δει υπέρμουνο και θεογκόμενα που νομίζει ότι αλλάζει γκόμενο όποτε θέλει. Είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι και στέλνει μηνύματα σε διάφορους που γνωρίζει επί καθημερινής βάσεως στην Πλατεία ΕΛευθερίας....λέει ότι εχει τρομακτικό σκάλωμα με έναν τύπο έξι μήνες τωρα τον οποίο και πληρώνει κανονικότα νταβατζιλίκι επειδή είναι κολλημένη μαζί του και φοβάται μη τον χάσει!!! Όσων αφορά τα υπλοιπα: Εμφάνιση αφήστε το καλύτερα...σπασμένη μέχρι αηδίας...αδυνατώ να καταλάβω για το λόγο αυτό πόσο χρονών μπορεί να είναι...τα σκουλαρήκια που έχει στο πάνω χείλος αλά και το φρίδι παραπέμπουν σε φρικιό των Εξαρχείων (χωρίς παρεξήγηση για τους Εξαρχιώτες) και απο υπηρεσίες....καλύτερα με φουσκωτή κούκλα....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! Ελπίζω να σας βοήθησα
0χα0χ0α0χα0χα Crazy Ivan εσύ σωστά τα είχες ενημερώσει, εγώ δεν έμπαινα τον τελευταίο καιρό λόγω προσωπικών προβλημάτων και δυσκολιών και γι αυτό την πάτησα....αλλά οκ!! προς γνώσην και συμόρφωσην!Προφανώς φίλε guru13 αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αγγελία της Ελισάβετ Barbie...είχα την εντύπωση ότι μόνη της προμοτάρει τον εαυτό της και κυρίως δεν εργάζεται Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχαχα!! Θα πήρε μεταγραφη φαίνεται!!
εγώ είχα ενημερώσει, αλλά φαίνεται ότι κάποιους σας τρώει ο κωλαρίνος σας...
0χα0χ0α0χα0χα Crazy Ivan εσύ σωστά τα είχες ενημερώσει, εγώ δεν έμπαινα τον τελευταίο καιρό λόγω προσωπικών προβλημάτων και δυσκολιών και γι αυτό την πάτησα....αλλά οκ!! προς γνώσην και συμόρφωσην!
Μετά τη χθεσινή προσφορά η Gabriela Karras τώρα προσφέρει και άλλες υπηρεσίες
"REAL SEX SHOW!!!!PRIVATE.FROM ME AND MY BOYFRIEND!!For man and couples and womans apo avrio with you.Your home or hotel-)ciao"
για φώτος του γκόμενου ανατρέξτε στο φβ..
η barbie ανεβοκατεβαινει θεσσ/νικη..και καμια φορα και κρητη....Προφανώς φίλε guru13 αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αγγελία της Ελισάβετ Barbie...είχα την εντύπωση ότι μόνη της προμοτάρει τον εαυτό της και κυρίως δεν εργάζεται Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχαχα!! Θα πήρε μεταγραφη φαίνεται!!