megasellin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι!Οτι αυτη η φωτογραφια δεν θα μπορουσε να μην ειναι αυθεντικη....
Ναι!Οτι αυτη η φωτογραφια δεν θα μπορουσε να μην ειναι αυθεντικη....
Συγγνωμη παντως,γιατι περι ορεξεως...ουδεις λογοςΝαι!Οτι αυτη η φωτογραφια δεν θα μπορουσε να μην ειναι αυθεντικη....
Μια ωρα 80ευρω.Κανει πρωκτικο αλλα δεν ξερω την extra χρεωση.Πιπα με σκουφο.Την εχω συναντησει 2 φορες.Την πρωτη φορα που την συναντησα ηταν πρωι και ξεκινησε ακαποτα.Δεν μου το χρεωσε.Την δευτερη ξεκινησε με σκουφο ομως δεν το συζητησα.Δευτερη φορα +20.Κορμι σφικτο,στο 1.60,μανιτζεβελο.Βυζι 2αρι με ευερεθιστες ρωγιτσες.Λιγο σκληρο προσωπο.Δεν βιαζοταν.Cool.Δουλευει μονη της.Μαλλον πρωην studioκοριτσο απο καποια συμφραζομενα.Ευγενικη και συναμα επιφυλακτικη(δακτυλοσκοπισεις,βαθυ φιλι δεν...)Ηλικια κατω απω 28,πανω απο 23.Αυτα.
Καλησπερα συναγωνιστες.Ποιος κυριος τιμησε χθες το πρωι κατα τις δεκα στα ξενοδοχεια στον σκαραμαγκα νεαρα(το πολυ 20 ετων) που εμφανιζοταν με τζιν σοστρακι,ασπρο μπλουζακι και allstar παπουτσακια.Κοντουλικο μελαχροινο.Περνουσα με παρεα και δεν μπορουσα να σταματησω να ανιχνευσω.
Συμφωνω. :'(.Η βουλγαρα ηλικια?ωραία ενημέρωση
όμως δυστυχώς με τα έξτρα δεν θα πάει και πολύ μακριά η μικρή >
μπορούσε με 80 να τα έχει όλα στο πακέτο, όπως η Βουλγάρα που συζητούσαμε νωρίτερα ;)
Συμφωνω. :'(.Η βουλγαρα ηλικια?
Α!Το ειδα 29.Συμφωνω. :'(.Η βουλγαρα ηλικια?
δηλαδή σώνει και καλά η λεγάμενη πρέπει να είναι πουτάνα;
μπορεί να είναι κρυφό ραντεβουδάκι ρε τύπε
[Mπορει αλλα πιο πολυ μου εκανε για επαγγελματια.
/quote]
ΜΕΓΑΛΗ βιβλιογραφια...με λιγα λογια.....2 θειες...50-55,βυζρουδες,γεματουτσικες,κανουν στα 100 ευρω ραντεβου στο χωρο τους στο πειραια..δεν κανουν πρωκτικο.στα 100 περιλαμβανει 2 γυρους,και πιπες ακα..γαμας οποια θες.ειναι πρωην μασατζουδες,που τομκλεισανε και κανουν αρπαχτες...με παζαρι η τιμη πεφτει...η ατραξιον ειναι οτι δινουν ραντεβου στο απεναντι πεζοδρομιο,και σε κοζαρουν μεσα απο το παραθυρο..χεχεχεχεχεχεχε!!!
σοβαρεψουυυυυυυυ!!!!!γραφείο προφανώς.
ξέρει κανείς, αν και μούφα φωτό μου φαίνεται
παιζει μια,αλλα ατυχησες...κανει τα μπανια της....Ξερει να μου προτεινει κανεις,ρωσσακι(εχω μουρλια με αυτη την φυλη),εως 35,gfe,εως 100 για δυο γυρους?Οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο!Τρελα αυτες οι γυναικες!Αν τριζει και την οπισθεν(extra) ακομα καλυτερα!Ευχαριστω κυριοι.
Για να μην βγαίνουν λάθος πληροφορίες η juliana η βουλγαρα δεν δινει πίσω κίνηση.στα υπόλοιπα όμως πήρε έγκριση απο εμένα τουλάχιστον.ωραία ενημέρωση
όμως δυστυχώς με τα έξτρα δεν θα πάει και πολύ μακριά η μικρή >
μπορούσε με 80 να τα έχει όλα στο πακέτο, όπως η Βουλγάρα που συζητούσαμε νωρίτερα ;)
Για να μην βγαίνουν λάθος πληροφορίες η juliana η βουλγαρα δεν δινει πίσω κίνηση.στα υπόλοιπα όμως πήρε έγκριση απο εμένα τουλάχιστον.
ΜΕΓΑΛΗ βιβλιογραφια...με λιγα λογια.....2 θειες...50-55,βυζρουδες,γεματουτσικες,κανουν στα 100 ευρω ραντεβου στο χωρο τους στο πειραια..δεν κανουν πρωκτικο.στα 100 περιλαμβανει 2 γυρους,και πιπες ακα..γαμας οποια θες.ειναι πρωην μασατζουδες,που τομκλεισανε και κανουν αρπαχτες...με παζαρι η τιμη πεφτει...η ατραξιον ειναι οτι δινουν ραντεβου στο απεναντι πεζοδρομιο,και σε κοζαρουν μεσα απο το παραθυρο..χεχεχεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχα πολύ γέλιο! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Αν θελεις στειλε pm να την τιμησουμε οταν αρχισουν οι δροσιες!παιζει μια,αλλα ατυχησες...κανει τα μπανια της....