easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Φταλε ?
80€Φταλε ?
συνάντηση με την κοπέλα οχι σαν ντουο αλλα μόνη της. Πολυ καλός χαρακτήρας και ευχάριστη πολυ. Ειναι εμφανησιμη με πιασηματακια νταρντανογυναικα με βυζαρες τεσσαρες περίπου κ Κωλαρα για πολυ χουφτωμα. Κανει φουλ προγραμμα,δεν λεει οχι σε κατι,δεν βιάζεται να σε δίωξη και αξιζει τα λεφτα που ζητάει. Εγω παντός πέρασα πολυ καλα.
οχι σε ξενοδοχείο φιλεεχει δικο της χωρο?
οχι σε ξενοδοχείο φιλε
οχι δεν ειμαι φαν σε ντουο.
την μικρη δεν την ειδες να φανταστω.....
σκεφταισαι να την τιμησεις?
οχι λεω μονη της να σκεφταισε να την δεις....οχι δεν ειμαι φαν σε ντουο.
την τίμησα φιλε.οχι λεω μονη της να σκεφταισε να την δεις....
...η μονη της,οχι απο το διδυμο...ποιο παλια ειναι αυτη,αλλα με δυνατοτερα προσοντα..
Ηταν πολυ καλη, αλλα απο οσο ξερω εχει φυγει απο ΕλλαδαΞερει κανεις που χαθηκε η Γκαμπριέλα η λετονή? Ηταν απο τις καλυτερες συνευρεσεις της ζωής μου.Το ειχε το θέμα.Εχει κανείς καμία πληροφορία?
Την εχω στο facedook Gabriela karras πριν κανα βδομαδα μηλισαμε chat ειπα τελος Αυγουστου να την συναντισω οκ μου ειπε. Ειναι καλη? Δεν την συναντισα ποτε μουΞερει κανεις που χαθηκε η Γκαμπριέλα η λετονή? Ηταν απο τις καλυτερες συνευρεσεις της ζωής μου.Το ειχε το θέμα.Εχει κανείς καμία πληροφορία?
Την εχω στο facedook Gabriela karras πριν κανα βδομαδα μηλισαμε chat ειπα τελος Αυγουστου να την συναντισω οκ μου ειπε. Ειναι καλη? Δεν την συναντισα ποτε μου
Δεν εννοω αυτή. Εννοω την Λετονή.Δες ςν θέλεις κριτικές.
Και πως ηταν η μικρή? Ηλικια ? Εμφάνιση?την τίμησα φιλε.
Η αλλη ειναι στο κρεβατι πύραυλος! Για την Καρρας εχω διαβάσει μονο κάποιες κριτικές.Την εχω στο facedook Gabriela karras πριν κανα βδομαδα μηλισαμε chat ειπα τελος Αυγουστου να την συναντισω οκ μου ειπε. Ειναι καλη? Δεν την συναντισα ποτε μου
Ηταν πολυ καλη, αλλα απο οσο ξερω εχει φυγει απο Ελλαδα