spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και εννιοτε σαμπανιες...Η χανθούλα Γκάμπυ είναι Ουκρανή, και τώρα λείπει, άγνωστο αν επιστρέψει..
Η άλλη είναι εδώ και πίνει μπύρες
...και εννιοτε σαμπανιες...Η χανθούλα Γκάμπυ είναι Ουκρανή, και τώρα λείπει, άγνωστο αν επιστρέψει..
Η άλλη είναι εδώ και πίνει μπύρες
...και εννιοτε σαμπανιες...
thanx man!!!...μεγειά το νέο nick Tom ;)
ωραια...θα κρατησω το καινουργιο τοτε!!!...χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!Πιο ωραιο ειναι το spunky. ;)
ωραια...θα κρατησω το καινουργιο τοτε!!!...χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!
καποιος ζηλεψε εεεεεεεεεε?!ωραια...θα κρατησω το καινουργιο τοτε!!!...χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!
βεβαιως....bourdela.com...το ποιο εγκυρο...Καλησπερα σε ολους...Καποιο εγκιρο site για call girls υπαρχει?Γιατι εχουμε φαει πολλες πατατες το τελευταιο καιρο....
σταματα εσυ,γιατι βλεπω να μην σου λεω τιποτα,για την αλλη εβδομαδα...κανονισε... ..τσεκ και πμ...καποιος ζηλεψε εεεεεεεεεε?!
βεβαιαως....bourdela.com...το ποιο εγκυρο...
βεβαιαως....bourdela.com...το ποιο εγκυρο...
αγορι στελνε εσυ κ που ξερεις,μπορει να παρω αυτα που εχω για εφορια,φορο ακινητου κλπ κλπ να τα κανω σουβλακοπουτανες!σταματα εσυ,γιατι βλεπω να μην σου λεω τιποτα,για την αλλη εβδομαδα...κανονισε... ..τσεκ και πμ...
διαβασες?...αγορι στελνε εσυ κ που ξερεις,μπορει να παρω αυτα που εχω για εφορια,φορο ακινητου κλπ κλπ να τα κανω σουβλακοπουτανες!
...κ απαντησαδιαβασες?...
και το ειδα......κ απαντησα
Παίδες, θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς έχω μια μέρα ελεύθερη να ''παίξω μπάλα''.
Θα ήθελα κάποια καλή που να δέχεται στο δικό της χώρο, αλλά ανεξάρτητη όχι γραφείο ή στούντιο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;
Την εχω στο facedook Gabriela karras πριν κανα βδομαδα μηλισαμε chat ειπα τελος Αυγουστου να την συναντισω οκ μου ειπε. Ειναι καλη? Δεν την συναντισα ποτε μου
Διστυχώς το Πάσχα γύρισε για μόνιμα στη πατρίδα της.Ξερει κανεις που χαθηκε η Γκαμπριέλα η λετονή? Ηταν απο τις καλυτερες συνευρεσεις της ζωής μου.Το ειχε το θέμα.Εχει κανείς καμία πληροφορία?