heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
,
τριγωνα πανοραματος και μπουγατσα (πλακα κανω μαν)
με κρέμα ή με τυρί?
,
τριγωνα πανοραματος και μπουγατσα (πλακα κανω μαν)
φωτο πραγματικη,αλλα οχι ανεξαρτητη...απο γραφειο ειναι...
και εσυ.
αν την τιμησεις πες μας καμια πληροφορια.....παρ' οτι δεν ειναι ανεξαρτητη , την εχει δοκιμασει κανεις αυτην? σορρυ αν ειμαι
ΜΗΝ ποσταρεις σε ολα τα νηματα...]
καλημερα,καποιος ξερει τιποτα για την συγκεκριμενη κοπελα?
Μηπως υπαρχει πληροφορια
σπανκαρε πες μου προσωπο ειναι καλο?φωτο πραγματικη,αλλα οχι ανεξαρτητη...απο γραφειο ειναι...
Μηπως υπαρχει πληροφορια
μετριο..το ειχα πετυχει στο ασανσερ,και μου ειχε δωσει το τηλ απο το γραφειο,αλλα το εχασα...σπανκαρε πες μου προσωπο ειναι καλο?
ε καλα μικρο το κακο αφου ειναι στην αγγελια!εκτος αν εννοεις οτι σου εδωσε το προσωπικο της...μετριο..το ειχα πετυχει στο ασανσερ,και μου ειχε δωσει το τηλ απο το γραφειο,αλλα το εχασα...
οχι ρε συ με την καμια...δεν το κανουν αυτο,απο τα γραφεια..πολυ σπανιο,και πρεπει να την εχει φαει φορες και παλι δεν...ε καλα μικρο το κακο αφου ειναι στην αγγελια!εκτος αν εννοεις οτι σου εδωσε το προσωπικο της...
]
καλημερα,καποιος ξερει τιποτα για την συγκεκριμενη κοπελα?
του έχει τελειώσει η κάρτα στο κινητό ρε…πάρε ένα τηλέφωνο να ενημερώσεις κι εσύ μια φορά. Μόνο ζητάς ρε μάγκα...
γιατι οι γκομενες σε αυτη την ηλικια,ειναι λιγο μπλαζε..ετσι νομιζουν οτι κατι κανουν...αλλο ομως οι παρεες τους,αλλο το κρεββατι..Γιατί 50-50; Τι σε χάλασε;
για μενα ναι...δεν μπαινει ομως στην λιστα...θελει καποια χιλιομετρα.Αξίζει έστω για μια φορά;