apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
80+20 αλλοδαπη ανω τον 35-40 απο φωνη....η πιθανότητα να δεις αυτήν ην εμμανουέλα είναι μηδενική !!!!!!!!!!
80+20 αλλοδαπη ανω τον 35-40 απο φωνη....η πιθανότητα να δεις αυτήν ην εμμανουέλα είναι μηδενική !!!!!!!!!!
Η Ναντια ειναι μια κοπελλα απο τα στανταρ μου, ειναι σχολαστικα καθαρη και κανει τακτικα εξετασεις οποτε αποκλειω παντελως την περιπτωση ΣΜΝ. Το σημαδι στο αριστερο κωλομερι ειναι πιθανον πιπιλια, οσο για την πληγη χθες ημουν μαζι της και καναμε ενα παρατεταμενο στοματικο και δεν ειδα τιποτα. Επειδη ξερω ολες τις φωτογραφιες και δεν θυμαμαι καμμια στα τεσσερα ,που την ειδες??? μηπως την μπερδευεις με καμια αλλη κοπελλα...Παιδια θελω να κλεισω τη Ναντια την Ελληνινιδα,αλλα ειδα σε προηγουμενη συζητηση κατι για ΣΜΝ.Ισχυει?Ειδα και μια φωτο της που ειναι στημενη στα 4 και εχει ενα περιεργο σημαδι κατο απο το αριστερο κωλομερι,οπως αν ειστε λιγο παρατηρητικοι και μια πληγη στο δεξι μουνοχειλο.Μπορει καποιος να διαφωτισει?Ευχαριστω
Ξερετε κατι για την κυρια? την ειχα ξαναδει παλιοτερα σε αγγελια
Ξερετε κατι για την κυρια? την ειχα ξαναδει παλιοτερα σε αγγελια
Οκ για την δεν ειναι 40. Για ολα τα αλλα??????????????
οχι φιλος..η δευτερη ειναι γραφειο...
αν μπεις στα σχολια forum για τη Ναντια,στην 3η σελιδα κατω θα δεις την φωτο που σου λεωΗ Ναντια ειναι μια κοπελλα απο τα στανταρ μου, ειναι σχολαστικα καθαρη και κανει τακτικα εξετασεις οποτε αποκλειω παντελως την περιπτωση ΣΜΝ. Το σημαδι στο αριστερο κωλομερι ειναι πιθανον πιπιλια, οσο για την πληγη χθες ημουν μαζι της και καναμε ενα παρατεταμενο στοματικο και δεν ειδα τιποτα. Επειδη ξερω ολες τις φωτογραφιες και δεν θυμαμαι καμμια στα τεσσερα ,που την ειδες??? μηπως την μπερδευεις με καμια αλλη κοπελλα...
διαβασε και αποφασισε...www.bourdela.com/call-girls/girls/iwanna23/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/iwanna23/[/url]...καλησπερα σε ολους...
εχει κανεις πληροφοριες για την κοπελα???
την εφαγες ρε?....valeria μουναραααααααααααααααα σπανκαρεεεεεεεεεεεε
την εφαγα,την ηπια,επαθα σοκ οταν την ειδα οπως εσυ...
thanks φιλε μου για τις πληροφοριες...
τωρα ειναι ξανθια..εχω κριτικη.thanks φιλε μου για τις πληροφοριες...
ποιες φωτο ισχυουν?????γιατι δεν μου μοιαζει στην αγγελια με το Link....
ξανθια ειναι???
u?εχεις προσωπικη εμπειρια???