Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Παρολα αυτά επειδη με ψηνει, έχει δοκιμάσει κανεις;
Παρολα αυτά επειδη με ψηνει, έχει δοκιμάσει κανεις;
βρε ζουλαντερ , αφου εσυ το εχεις βρει το αματουρι το σωστο , γιατι ψαχνεσαι απο δω και απο κεικυριοι καλησπερα,
εγραψα τις προαλλες για μια περιεργη εμπειρια μου ετσι για να πω τον πονο μου και να γελασουμε....
με εχουν μουρλανει λοιπον στα pm και μου ζητανε το τηλ . του <<πτωματος>>
παιδες ηρεμια
δεν υπαρχει λογος.............
δεν αξιζει
βρε ζουλαντερ , αφου εσυ το εχεις βρει το αματουρι το σωστο , γιατι ψαχνεσαι απο δω και απο κει
έχει σταματήσει εδώ κ πολλούς μήνες
αν δουλεύει ακόμα, τότε θα είναι σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο, οπότε χώσου αλλού
Γνωρίζουμε κάτι ?
Aγνοείται. Εδώ κ έτη. Όπως φαίνεται κ από την τελευταία της κριτική.
Δεν νομιζω....αλλα ισως να εχεις και δικαιο...τι να σου πω...!Αλλα η ολοι επικοινωνια δεν μου εκανε κλικμαλλον τσιγαρο?μηπως ειναι οι ορμονες φιλαρακο?εμενα κατι δε μου παει καλα με τις φωτος...πρωην αγορακι γαρ...
Δεν νομιζω....αλλα ισως να εχεις και δικαιο...τι να σου πω...!Αλλα η ολοι επικοινωνια δεν μου εκανε κλικ
Εχω παρει 2-3 φορες τηλεφωνο μηπως αλλαξει κατι αλλα ολο αρχιζει τα θα δουμε κ εαν κτλπ...οποτε αστο..οπότε το αφήνεις, γιατί, δυστυχώς, η πρώτη εντύπωση είναι και η καθοριστική.
παιδιά, κάτι έχει γραφεί για αυτήν, θυμάται κανείς?
αχ αγαπητέ...
κρίμα, γιατί το κοριτσάκι ψάχνει για κορόϊδα, την ώρα που άλλες κοπέλες, Ελληνίδες, με κορυφαίες υπηρεσίες έχουν μια ενιαία τιμολογιακή πολιτική για φουλ υπηρεσίες
το κορίτσι χρεώνει 90 ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ +20+20
προσπερνώ...
φίλτατε, ευχαριστώ, ας το αφήσουμε και αυτό ...
την πήρα τηλ μου είπε ότι ειναι 22χρονων μελαχροινή και πολυ όμορφη. 80€ για 1 φορα. Δεύτερη συν 20€ κ πρωκτικο συν 20€ πολλά 20αρια.Γνωρίζουμε κάτι ?
φυσικα.τελικα την στεφανια την ειχε πηδηκσει κανεις?
την πήρα τηλ μου είπε ότι ειναι 22χρονων μελαχροινή και πολυ όμορφη. 80€ για 1 φορα. Δεύτερη συν 20€ κ πρωκτικο συν 20€ πολλά 20αρια.
η ίδια.απανταει η ιδια η ειναι "γραφειο" ?