daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
και σημερα πηγα.....τα μαθαμε τα μαθαμε. στα mary plaza.εψηφισθης θετικως ;) ;) ;) ;)
και σημερα πηγα.....τα μαθαμε τα μαθαμε. στα mary plaza.εψηφισθης θετικως ;) ;) ;) ;)
και σημερα πηγα.....
οτι προλαβω.θα ξαναφυγω σαββατοκανε λιγο κρατει ρε συ. μη γινεσαι τασος που δε τις προλαβαινει
ναι εντάξει δεν έχεις άδικο, εξαρτάται από το πόσο θέλει η κάθε καργιόλα να κοροϊδέψει και να αρχίσει τα + + + + + και να σου κοστίσει ο κούκος, αηδόνι,Μόλις τώρα το είδα και σε κάποιες κριτικές,
πάντως το full δεν σημαίνει και πάντα + anal όσο ξέρω..
Ευχαριστώ πολύ G.G.XXX
η gab δεν κανει τετοια.στο φουλ δινει κωλο χωρις ποτε ++++ναι εντάξει δεν έχεις άδικο, εξαρτάται από το πόσο θέλει η κάθε καργιόλα να κοροϊδέψει και να αρχίσει τα + + + + + και να σου κοστίσει ο κούκος, αηδόνι,
πάντως η www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela2/]Gabriela[/url] δεν κάνει τέτοια, άσε που κατά καιρούς, ανάλογα με το πως θα της την δώσει, το κουλούρι της το κάνει δώρο
η gab δεν κανει τετοια.στο φουλ δινει κωλο χωρις ποτε ++++
το οτι πινει κανα ποτηρακι δεν ειναι κακο. μην τρελλαθουμε και την βγαλουμε και αλκοολικη τωρα. επειδη καποιος αρχιζει και λεει τις πιπες του.....εν πασει περιπτωσει η συμπεριφορα της ειναι παντα εξαιρετικηΔιχως να θέλω να μαυρίσω την κοπέλα,να ρωτήσω εσας που το κατέχετε και περισσότερο το θέμα,
κάποια στιγμή είχε πέσει το μάτι μου ότι η κοπέλα είχε θέμα με το ποτό...
Και πάλι για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους δεν το κάνω για να κόψω κόσμο,απλά ρωτάω κατα
πόσο ισχύει αυτό.
Ευχαριστώ
το οτι πινει κανα ποτηρακι δεν ειναι κακο. μην τρελλαθουμε και την βγαλουμε και αλκοολικη τωρα. επειδη καποιος αρχιζει και λεει τις πιπες του.....εν πασει περιπτωσει η συμπεριφορα της ειναι παντα εξαιρετικη
απλα δεν λεω πιπες...Δεν έχω κανένα θέμα με το ένα ποτηράκι,δεν έχω θέμα με το να πίνει κάποιος για να χαλαρώσει,άλλωστε σε όλα τα ραντεβού που έχω κάνει είμαι ο πρώτος που κάνει νύξη για ένα ποτό.
Ησουν κατατοπιστικός.
όπως το είπες, κάποια στιγμή, το οποίο σημαίνει πως ήταν η εξαίρεση, όχι ο κανόναςΔιχως να θέλω να μαυρίσω την κοπέλα,να ρωτήσω εσας που το κατέχετε και περισσότερο το θέμα,
κάποια στιγμή είχε πέσει το μάτι μου ότι η κοπέλα είχε θέμα με το ποτό...
Και πάλι για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους δεν το κάνω για να κόψω κόσμο,απλά ρωτάω κατα
πόσο ισχύει αυτό.
Ευχαριστώ
φιλαρακι η γκαμπ ειναι καλο παιδι ουτε μανουρες βγαζει ουτε θεματα δημιουργει.όπως το είπες, κάποια στιγμή, το οποίο σημαίνει πως ήταν η εξαίρεση, όχι ο κανόνας
απλα δεν λεω πιπες...
και μια ουκρανη επινε πολύ , εκανε αποτοξινωση , εφτιαξε βυζαρες και λατρευεται. ( ονόματα δεν λεμε).
σουτ εσυ!!!και μια ουκρανη επινε πολύ , εκανε αποτοξινωση , εφτιαξε βυζαρες και λατρευεται. ( ονόματα δεν λεμε).
μια χαρα ειναι εγω την γαμησα μεσα στο τριημερο ;)Ωραίο κουίζ...είναι στο top 5 των call girl του '13 βάση της ψηφοφορίας στο forum?
μια χαρα ειναι εγω την γαμησα μεσα στο τριημερο ;)
δεν το μαθατε ακομη.... παντως εαν θελεις να παρεις την gab καντο εντος του επομενου 10ημερου ;)Κατάλαβα,το μάθαμε και αυτό...
καλα μπαμπα!!!!!!!!!!!!