KTMSMC625R
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
φιλε ειναι η ιδια κοπελα? ¨Την παίρνεις και με ένα 50άρικο εδώ
φιλε ειναι η ιδια κοπελα? ¨Την παίρνεις και με ένα 50άρικο εδώ
Αγαπητέ μου .... είπαμε κύριος .Διχως να θέλω να μαυρίσω την κοπέλα,να ρωτήσω εσας που το κατέχετε και περισσότερο το θέμα,
κάποια στιγμή είχε πέσει το μάτι μου ότι η κοπέλα είχε θέμα με το ποτό...
Και πάλι για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους δεν το κάνω για να κόψω κόσμο,απλά ρωτάω κατα
πόσο ισχύει αυτό.
Ευχαριστώ
Τα 2 αλβανακια στα 140 τα ροζουλινια τα πηρε κανεις;
αμα του ρίξω φάπα πάνω από την μισή θα πάει χαμένη.... αμα δε τον φτύσω θα σκουριάσει...
ρωτήστε τον
Μαθηματικο .... ειχε πει ότι εκλεισε ραντεβού !
Τί καραγκιόζης είναι αυτός ο γκόμενος αυτής της ψόφιας; Στα μισά μου χρόνια έχει πλάτες μισές από τις δικές μου.
Καλοί μαλάκες είμαστε κι εμείς που πληρώνουμε το κάθε τόλι τύπου Λάουρας, αλλά σκέψου και να είμαστε αδερφές και να πληρώναμε για να μας πηδήσει το καχεχτικό καραγκιοζάκι...
Δεν χρειάζεται να κάμνετε τίποτα από τα παραπάνω. Απλώς κλάστε τον και θα διαβρωθεί από τα αέρια.
Όντως με αυτό το μέτωπο έχουμε κάτι νεώτερο?
πηρα τηλ και ζητησα αποκλειστικα να τους γαμησω και τους δυο...κλεισιμο τηλ στη μουρηαμα του ρίξω φάπα πάνω από την μισή θα πάει χαμένη.... αμα δε τον φτύσω θα σκουριάσει...
Ψηλε. Σημερα στον Πριαμο με κατεβασαν κατω να βεβαιωσω ότι η κοπελα που ζητησε να ανεβει στο δωματιο μου δεν είναι ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ αλλα φιλη μου. Καλα είναι τελειιως παλαβοι. Και στο παραλιακο το ιδιο εμαθα ότι κανουν.
εγω τους λεω οτι μολις ερθει η κοπελλα μου να την αφησουν να ανεβει και να κοψουνε τις πολλες πιπες γιατι θα μας ακουσει το συμπανκαλά ...εκεί στον πρίαμο είναι και μαλάκες.....
δεν ξέρουν οτι η Όλγα είναι όντως φίλη σου!!!!
τους γραφω στ αρχιδια μου και επειδη πιανω και τοπο οσο η μιση ρεσεψιον δεν μου εχουνε επιμεινει πολυ. αλλα δεν θα ξαναπαω γιατι εχουνε ξεφυγει απ οτι εμαθα...Ψηλε. Σημερα στον Πριαμο με κατεβασαν κατω να βεβαιωσω ότι η κοπελα που ζητησε να ανεβει στο δωματιο μου δεν είναι ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ αλλα φιλη μου. Καλα είναι τελειιως παλαβοι. Και στο παραλιακο το ιδιο εμαθα ότι κανουν.
ΜΟΝΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΖΕΙ?ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΠΑΝΕ?
Τί καραγκιόζης είναι αυτός ο γκόμενος αυτής της ψόφιας; Στα μισά μου χρόνια έχει πλάτες μισές από τις δικές μου.
Καλοί μαλάκες είμαστε κι εμείς που πληρώνουμε το κάθε τόλι τύπου Λάουρας, αλλά σκέψου και να είμαστε αδερφές και να πληρώναμε για να μας πηδήσει το καχεχτικό καραγκιοζάκι...
φιλε ειναι η ιδια κοπελα? ¨