spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...ακομα δεν μπηκε το 14...υπομονη και θα δειτε τι εχει να γινει...Η gabriela2 προσφορα στην προσφορα
100 full 80 απλο.
...ακομα δεν μπηκε το 14...υπομονη και θα δειτε τι εχει να γινει...Η gabriela2 προσφορα στην προσφορα
100 full 80 απλο.
www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela2/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela2/ [/URL]καλησπέρα, ποια είναι η gabriela2?
Παντως είναι κίνκι κοριτσακι. Κάνει αλητείες. Αν βρει καλό αρχηγό. Για τα χρήματα συμφωνω. Είναι πολλά. Εγώ την ε΄βαζα παλιά και έφερνε και φίλη της.
Η gabriela2 προσφορα στην προσφορα
100 full 80 απλο.
νατα νατα... αρχίσανε και οι εκπτώσεις!ειναι η εορταστικη προσφορα..οσα φαει,οσα πιει κ οσα(καυλια) αρπαξει ο κωλος της ..στην κυριολεξια ..κ περυσι την ιδια προσφορα ειχε κανει..
Και λιγο λες
κανω....εχεις τιποτα καλο?
Εγγύηση... με ένα μπουκάλι Johny
ή καλοσυντηρημενες 50 άρεςαπό τις φωτογραφίες κακοσυντηρημένες 35αρες προφανώς θα είναι..Αν πλήρωναν περισσότερα ίσως κάποιος να δοκίμαζε..
δεν παιρνεις την ΑNITA καλυτερα να σε κανει μαγκα!!! ;) ;)παιδες εχετε να προτείνετε καμια αδυνατουλα που να δεχεται 2 εκτονώσεις την ωρα στα 80 ευρω;
Ευχαριστω φιλαρακο.....αλλα που τη βρισκω γιατι είμαι λιγο εκτος χωρουδεν παιρνεις την ΑNITA καλυτερα να σε κανει μαγκα!!! ;) ;)
εδω εισαι.....Ευχαριστω φιλαρακο.....αλλα που τη βρισκω γιατι είμαι λιγο εκτος χωρου