xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Της μιλησα κ γω οντως στα αγγλικα,αυτη πρεπει να ειναι αλλα τα 150 για μενα ειναι αρκετα...
ειναι οντως πολλά, αλλά φαίνεται μούνα η γυναίκα .....
Της μιλησα κ γω οντως στα αγγλικα,αυτη πρεπει να ειναι αλλα τα 150 για μενα ειναι αρκετα...
ειναι οντως πολλά, αλλά φαίνεται μούνα η γυναίκα .....
Καλησπερα,
για τη κυρια τι γνωριζουμε??
κανεις για τη κυρια??
αξιζει ηηηηηη...
μεσα εισαι!!!κι αφου αλλαξαμε ονομα σε κατι πιο εξωτικο ξανα επιστρεψαμε με γραφειο και ανεβασμενο κασε τωρα..κι οποιος τσιμπησει....
γνωστή παρουσία από το πρόσφατο παρελθόν εμένα μου φαίνεται
Την εχουμε αναφερει τοσες φορες που πλεον απο την περιγραφη κ μονο καταλαβαινω για ποια προκειται κ ουτε το λινκ δεν παταωΝα εισαι πιο προσεχτικος στο διαβασμα. Τσεχα δεν ειναι με τιποτα και λεγεται οτι ηταν αγορακι μια εποχη.
μαλλον fakeκαλημερα ξερουμε τιποτα για αυτην ??
Οχι μαλλον .μαλλον fake
καλημερα ξερουμε τιποτα για αυτην ??
γνωστή παρουσία από το πρόσφατο παρελθόν εμένα μου φαίνεται
Η Βιτα ζητα 150 Ε για μια ωρα δυο φορες σεξ και πιπα χωρις
ειναι απο Ρωσια
κινειται νοτια προαστεια και πρεπει να περασεις να την παρεις απο Αλιμο
οι φωτο λεει οτι ειναι αληθινες
εχει ψωνισει κανεις ?
Το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα που «σβήστηκε» προφανώς γιατί δεν άρεσε την κοπέλα που ουσιαστικά το τροφοδότησε. Στην Ελλάδα του 2013 έχουμε ξεφύγει εντελώς. Σε καλύτερους καιρούς τα call girl σου έλεγαν πότε και που μπορείς. Στην Ελλάδα της κρίσης σου λένε εγώ μπορώ 4-8 και στην περιοχή μου ή έλα να με πάρεις. Και να πεις ότι είναι κάποια γκόμενα και η όλη μαγκιά θα είναι τζάμπα να πεις θα την κάνω την Ταρζανιά. Εδώ και θα μπεις στην όλη διαδικασία να βρεις ώρες που την βολεύουν και θα κάνεις και ταξιδάκι ως εκεί που είναι να την πας σε ξενοδοχείο και να σκάσεις 100 ως 150 ευρώ για τις όποιες υπηρεσίες για μια ώρα. Και αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει άντε γεια. Από εκεί που είχαμε τα call girl τώρα έχουμε τους call man. Πάνε εκεί που θέλουν τα «κορίτσια» όταν μπορούν τα «κορίτσια» και τις πληρώνουν. Δηλαδή πόσο απελπισμένοι πρέπει να είναι μερικοί. Για να μην πω για αυτούς που κλαίγονται ότι η … να μην πω την λέξη… δεν τους απαντά σε κλήσεις ή sms. Όταν τρώτε φτύσιμο από γκόμενα δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας, όταν το τρώτε από την πληρωμένη παρακαλάτε…
Ακόμα κι αν δεν ήταν μούφα, αφού δεν είναι βίζιτα και είναι κι αρραβωνιασμένη (προσόν είναι αυτό αλήθεια;), σε τί ακριβώς θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη "για όλη την Ελλάδα";
Ως πλασιέ ας πούμε;
Το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα που «σβήστηκε» προφανώς γιατί δεν άρεσε την κοπέλα που ουσιαστικά το τροφοδότησε. Στην Ελλάδα του 2013 έχουμε ξεφύγει εντελώς. Σε καλύτερους καιρούς τα call girl σου έλεγαν πότε και που μπορείς. Στην Ελλάδα της κρίσης σου λένε εγώ μπορώ 4-8 και στην περιοχή μου ή έλα να με πάρεις. Και να πεις ότι είναι κάποια γκόμενα και η όλη μαγκιά θα είναι τζάμπα να πεις θα την κάνω την Ταρζανιά. Εδώ και θα μπεις στην όλη διαδικασία να βρεις ώρες που την βολεύουν και θα κάνεις και ταξιδάκι ως εκεί που είναι να την πας σε ξενοδοχείο και να σκάσεις 100 ως 150 ευρώ για τις όποιες υπηρεσίες για μια ώρα. Και αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει άντε γεια. Από εκεί που είχαμε τα call girl τώρα έχουμε τους call man. Πάνε εκεί που θέλουν τα «κορίτσια» όταν μπορούν τα «κορίτσια» και τις πληρώνουν. Δηλαδή πόσο απελπισμένοι πρέπει να είναι μερικοί. Για να μην πω για αυτούς που κλαίγονται ότι η … να μην πω την λέξη… δεν τους απαντά σε κλήσεις ή sms. Όταν τρώτε φτύσιμο από γκόμενα δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας, όταν το τρώτε από την πληρωμένη παρακαλάτε…
Ωραιος!!
Συνάδελφοι καλησπέρα! Το εν λόγω το γνωρίζω καλά και γι αυτό θα σας δώσω τις πληροφορίες μου. Προκειται για γραφείο γνωριμιών όχι όμως για...εκδιδώμενα κορίτσια''. Πραγματεύεται γνωριμίες με κοπέλες διαφόρων ηλικιών που στο 98% των περιπτώσεων είναι είτε αρραβωνιασμένα είτε παντρεμένα είτε απλά σε σχέση και ψάχνουν εχέμυθες γνωριμίες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ και τπτ άλλο. Στο λένε απευθείας αυτό από το γραφείο αν τους πεις ότι ναι ενδιαφέρομαι. Αν λοιπόν πεις το πολυπόθητο ναι, η κοπέλα της...εξυπηρέτησης πελατών σου λέει ότι για πέντε γνωριμίες καταθέτεις 100€. Μόλις κάνεις την κατάθεση (υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης μέσω τραπέζης, ηλεκτρονικά ή ακόμα και να πας από εκεί κοντά) σου κάνει την εγγραφή σου στο ''σύστημα''(απλά όνομα τηλέφωνο και σύντομη περιγραφή) και σου δίνει το πρώτο τηλέφωνο κοπέλας για να παίξεις μπάλα...Κάθε φορά που τελειώνεις τη φάση με τη μία κοπέλα και είτε δεν θέλεις να την ξαναδείς είτε απλά θες ποικιλία παίρνεις τηλέφωνο και σε κανονίζει με την επόμενη.Ακόμα κι αν δεν ήταν μούφα, αφού δεν είναι βίζιτα και είναι κι αρραβωνιασμένη (προσόν είναι αυτό αλήθεια;), σε τί ακριβώς θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη "για όλη την Ελλάδα";
Ως πλασιέ ας πούμε;