Συνάδελφοι καλησπέρα! Το εν λόγω το γνωρίζω καλά και γι αυτό θα σας δώσω τις πληροφορίες μου. Προκειται για γραφείο γνωριμιών όχι όμως για...εκδιδώμενα κορίτσια''. Πραγματεύεται γνωριμίες με κοπέλες διαφόρων ηλικιών που στο 98% των περιπτώσεων είναι είτε αρραβωνιασμένα είτε παντρεμένα είτε απλά σε σχέση και ψάχνουν εχέμυθες γνωριμίες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ και τπτ άλλο. Στο λένε απευθείας αυτό από το γραφείο αν τους πεις ότι ναι ενδιαφέρομαι. Αν λοιπόν πεις το πολυπόθητο ναι, η κοπέλα της...εξυπηρέτησης πελατών σου λέει ότι για πέντε γνωριμίες καταθέτεις 100€. Μόλις κάνεις την κατάθεση (υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης μέσω τραπέζης, ηλεκτρονικά ή ακόμα και να πας από εκεί κοντά) σου κάνει την εγγραφή σου στο ''σύστημα''(απλά όνομα τηλέφωνο και σύντομη περιγραφή) και σου δίνει το πρώτο τηλέφωνο κοπέλας για να παίξεις μπάλα...Κάθε φορά που τελειώνεις τη φάση με τη μία κοπέλα και είτε δεν θέλεις να την ξαναδείς είτε απλά θες ποικιλία παίρνεις τηλέφωνο και σε κανονίζει με την επόμενη.
Επίσης με άλλα 100€ μπορείς να συμμετάσχεις σε οργανωμένη παρτούζα σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνων όπου συμμετοχή έχουν δύο κύριοι και τρεις κυριες και λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη! Εγώ από όλες αυτες τις υπηρεσίες χρησιμοποίησα μόνο αυτή των γνωριμιών. Μου βγήκαν οι δυο από τις πέντε και μπορώ να σας πω ότι ειδικά με την πρώτη έπεσε πολύ μα πολύ σεξ. Σε παρτούζα δεν πήγα ποτέ αν και είχα δώσει τα λεφτά, τα ζήτησα όμως πίσω (και φυσικά μου τα επέστρεψαν) αφού λόγω περιορισμένου χρόνου δεν προλάβαινα ποτέ! Ελπίζω με τις πληροφορίες μου να σας βοήθησα.