Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Γνωστή μου φαίνεται.... .....ψήνομαι..
Εδώ είσαι
"Λαρυγγολόγος"!
Τουλάχιστον έχει χιούμορ, διότι φυσικά δεν είναι 33, μάλλον ξεχνάει 10 χρόνια.
Για μιλφ πάντως καλή δείχνει, για τους λάτρεις του είδους.
Μέχρι 50-60 βέβαια! Με 100 βρίσκεις και 23άρες...
δηλαδή θα έρθει ο νόνιος? αστο καλύτερα, δεν περισσεύουν χρήματα για κασκαντεριλικιαεχει και ωραιο εμαιλ επικοινωνιας...
στα 60 ειναι οντως
Για μιλφ πάντως καλή δείχνει
δηλαδή θα έρθει ο νόνιος? αστο καλύτερα, δεν περισσεύουν χρήματα για κασκαντεριλικια
Από εμφάνιση είναι η κλασική περίπτωση της ψιλοπαρτόλας νταρντάνας θείας, σου που ήθελες να πηδήξεις όταν ήσουν στην ηλικία των 15-16 ετών.
Φιλική και καλοπροαίρετη πάντως.
Μεγάλωσα δεν γαμάω θείες πια...χαχα
κανενας το τηλ της κατερινας 40? εκατο φορες ρωτησα , ενας να φιλοτιμηθει ρε παιδες
το εχω κανει μερες τωρα.αλλα δεν απανταει .ρώτα τον Capt Bligh που έγραψε κριτική πριν λίγες μέρες. ;)
Από εμφάνιση είναι η κλασική περίπτωση της ψιλοπαρτόλας νταρντάνας θείας σου, που ήθελες να πηδήξεις όταν ήσουν στην ηλικία των 15-16 ετών.
Φιλική και καλοπροαίρετη πάντως.
ταξι ???? δεν την πηγες στον Πριαμο ??? διπλα του μενει... το πολυ 1' με τα ποδια μακρια του.....Την Καρίνα την συνάντησα 2 φορές: Τον Μάϊο και τον Ιούλιο.
Η κοπέλα βρίσκεται κάπου λίγο πάνω από τα 40, είναι μάνα, Ρωσίδα, γύρω στο 1.68 περίπου 65 κιλά με ωραία όντως πόδια, πεσμένο βαρύ στήθος που ξεχυλίζει το σουτιέν, καλή επιδερμίδα, καθαρή, με πρόσωπο λίγο πιό σπασμένο από την ηλικία της. Κάνει full πρόγραμμα χωρίς να βαρυγκομάει και επιπλέον δέχεται fisting- αν είσαι προσεκτικός και δεν την ζορίζεις. Και τις 2 φορέςτο ξεκίνησα για πλάκα με 2-3 δάχτυλα αλλά αυτή έπιασε ρυθμό και με το χέρι της με έσπρωχνε περισσότερο, μέχρι που μπήκε όλη η παλάμη. Αυτό για να πώ την αλήθεια δεν το έχω ξανασυναντήσει, και ήταν ο βασικός λόγος που την πήρα και 2η φορά.
Στα του αγώνα είναι αρκετά καλή και πολύ έμπειρη σε όλα και στο anal δεν αποφεύγει ούτε το βάθος, ούτε κάνει σκόντο στο χρόνο, καθώς φαίνεται ότι μάλλον το γουστάρει.
2 πράγματα με προβληματίζουν για επόμενη συνάντηση:
1) και τις 2 φορές, ανάμεσα του πρώτου και δεύτερου γύρου έβγαλε μία πίκρα και μελαγχολία για την ζωή γενικώς, που είναι ενοχλητική στα αυτιά του πελάτη...
2) την δεύτερη φορά, ενώ είχαμε συμφωνήσει για full €100/ώρα, φεύγοντας μου ζήτησε να της καλύψω το πήγαινε-έλα της με το ταξί, και αυτό με χάλασε, όχι για το επιπλέον 10ρικο, αλλά μου κακοφάνηκε όπως το έφερε...εγώ της το έδωσα αν και ενοχλημένος, γιατί δεν ήθελα για ένα 10ρικο να κλείσω την (σε γενικές γραμμές) θετική γνωριμία...
Ελπίζω να βοήθησα ;)
ποιος εχει το θαρρος να παλεψει μαζι της?
Ασε εφαγα μια φωλα αστα να πανε, εκανα καταδρομικη και μου ήρθε οτι ναναι
ποσα ζηταει??????Ασε εφαγα μια φωλα αστα να πανε, εκανα καταδρομικη και μου ήρθε οτι ναναι
Ασε εφαγα μια φωλα αστα να πανε, εκανα καταδρομικη και μου ήρθε οτι ναναι