- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
και το κόστος αρχηγέ, υπηρεσίες κοπέλας, πόση ώρα έμεινε; ...
τι εννοεις?μαλλον μας δουλευουν ψιλο-γαζι!! μουφα η πεινα!!
καμμια από αυτές. πολλά γραφεία για λόγους ασφαλείας δεν βάζουν τη φοτο της κοπέλλας που στέλνουνε. η κοπέλλα που ήρθε σε μένα με 80 ευρώ έμεινε 1 ώρα γεμάτη, ήτανε ψηλή, λεπτή, μελαχρινή με μαλλιά μακριά. ελληνίδα όχι αλλά αδιάφορο.και ποια ηρθε μαστορα? 1)αυτη? 2)αυτη? 3)αυτη? 4)αυτη? και 5) πες μας!!
καμμια από αυτές. πολλά γραφεία για λόγους ασφαλείας δεν βάζουν τη φοτο της κοπέλλας που στέλνουνε. η κοπέλλα που ήρθε σε μένα με 80 ευρώ έμεινε 1 ώρα γεμάτη, ήτανε ψηλή, λεπτή, μελαχρινή με μαλλιά μακριά. ελληνίδα όχι αλλά αδιάφορο.
ελεύθερο στοματικό έκανε;
δεύτερη εκτόνωση είχε;
δεν μας τα λες όλα μου φαίνεται...
ελεύθερο στοματικό έκανε;
δεύτερη εκτόνωση είχε;
ελεύθερο στοματικό όχι, και η δεύτερη εκτόνωση + 20. τα κλασικά δηλαδή.ελεύθερο στοματικό έκανε;
δεύτερη εκτόνωση είχε;
ελεύθερο στοματικό όχι, και η δεύτερη εκτόνωση + 20. τα κλασικά δηλαδή.
.Ακομα και εγω που ειμαι νεος στο φορουμ πιστευω οτι ειναι fake profil αρα τι ερωτησεις κανεις κ εσυ ? :p
.
τα μικρά γραφεία φέρνουνε κοπέλλες για 2 έως 6 μήνες. Οι φοτο τους είναι 99% μούφα για 2 λόγους. 1ον η κοπέλες θεωρούν πως δεν θα γίνουν επαγγελματίες αλλά θα δουλεύουν για λόγο καιρό . 2ον για λόγους ασφάλειας τα γραφεία δεν βάζουν αληθινή φοτο για να μην υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ συλληφθήσας κοπέλλας και διαφήμησης σε σάιτ. Πολλές φορές η κοπέλλα που σου στέλνουν τα μικρά γραφεία είναι πιο ωραία
από αυτή που είναι στη φοτο. το ρισκάρεις όμως.
.
τα μικρά γραφεία φέρνουνε κοπέλλες για 2 έως 6 μήνες. Οι φοτο τους είναι 99% μούφα για 2 λόγους. 1ον η κοπέλες θεωρούν πως δεν θα γίνουν επαγγελματίες αλλά θα δουλεύουν για λόγο καιρό . 2ον για λόγους ασφάλειας τα γραφεία δεν βάζουν αληθινή φοτο για να μην υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ συλληφθήσας κοπέλλας και διαφήμησης σε σάιτ. Πολλές φορές η κοπέλλα που σου στέλνουν τα μικρά γραφεία είναι πιο ωραία
από αυτή που είναι στη φοτο. το ρισκάρεις όμως.
Γι αυτην εδω ξερουμε τπτ ρε παιδια την εχει δοκιμασει κανενας??