VassiloThanassis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
H Ναντια δουλευει αλλα οχι καθε μερα για Ανιτα και Ελλη δεν γνωριζωπαιδες ξερει κανεισ αν η ναντια η η ανιτα η η ελλη εχουνε παει διακοπες?????
H Ναντια δουλευει αλλα οχι καθε μερα για Ανιτα και Ελλη δεν γνωριζωπαιδες ξερει κανεισ αν η ναντια η η ανιτα η η ελλη εχουνε παει διακοπες?????
Αν εχει γινει συζητηση στο site τοτε τι βοηθεια θελεις.Παντως την περασμενη Κυριακη το μεσημερι ειχα παρει την δεξια λωριδα στην μικρη Μοσχα ψαχνοντας μια διευθυνση και ολα τα μωρα στις στασεις που περναγα με καρφωνανε στα ματια.Γεματη βιζιτα η περιοχη και γκομενες που περιμενουν.Ορεξη και χρονο να εχειςΚαλησπέρα σε όλους .Σήμερα στην Καλλιθέα στο πρακτορείο καθώς έπαιζα στοίχημα ήρθε μία κοπέλα για την οποία πρόσφατα είχε γίνει συζήτηση στο site .Κάποιοι που την ξέρανε μου είπανε ότι κάνει βίζιτες αλλά ότι είναι ακριβή κτλ .Για να βοηθήσω μου αναφέρανε ότι συχνάζει σε ένα μαγαζί με μανικιούρ κτλ επί της Κρέμου στην Καλλιθέα και έχει και στο χέρι ένα tattou καρδιά μεγάλο αν είδα καλά .Η όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.Ευχαριστώ
Αν εχει γινει συζητηση στο site τοτε τι βοηθεια θελεις.Παντως την περασμενη Κυριακη το μεσημερι ειχα παρει την δεξια λωριδα στην μικρη Μοσχα ψαχνοντας μια διευθυνση και ολα τα μωρα στις στασεις που περναγα με καρφωνανε στα ματια.Γεματη βιζιτα η περιοχη και γκομενες που περιμενουν.Ορεξη και χρονο να εχεις
Που ειναι η μικρη Μοσχα ;
www.mamba.ru/mb698973822/dating]http://www.mamba.ru/mb698973822/dating[/url]δε θυμάμαι το θέμα που είχε ανοιχτεί υπήρχε διαφωνία για το εάν είναι η ίδια ή όχι λόγω του tatou στο χέρι (δεξί) νομίζω Αλίκη τη λέγανε έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι ίσως κάνω λάθος ξανθιά είναι μακριά μαλλιά .Το tatou καρδιά με ένα βέλος η κάτι τέτοιο έντονο πάντως
www.mamba.ru/mb698973822/dating]http://www.mamba.ru/mb698973822/dating[/url]
αυτην πρεπει να λες παιχτη ;) ;) ;)
κατα 99% αυτη ειναι σε παλιοτερες φωτο εδειχνε και το τατου αν δεν κανω λαθος.αν ψαξεις και τις κριτικες ειναι αυτη που καποιος την πηρε 3ημερο με 5000 ευρω...γνωρίζεις ότι βρίσκεται Καλλιθέα η συγκεκριμένη ; κάτι δε μου κολλάει και δε βλέπω tatou πουθενά πάντως σε ευχαριστώ για όλα
καμμια από αυτές. πολλά γραφεία για λόγους ασφαλείας δεν βάζουν τη φοτο της κοπέλλας που στέλνουνε. η κοπέλλα που ήρθε σε μένα με 80 ευρώ έμεινε 1 ώρα γεμάτη, ήτανε ψηλή, λεπτή, μελαχρινή με μαλλιά μακριά. ελληνίδα όχι αλλά αδιάφορο.
αφου προχτες τελειωσε ρε συ NITRO το σεμιναριο και χτες επιασε δουλεια στο γραφειο ειναι φρεσκα ακομα τα θυμαται!!!και εσύ ρε νέε που ξέρεις πως σκέφτονται τα γραφεία ?
ετσι του ειπανε να λεει.και εσύ ρε νέε που ξέρεις πως σκέφτονται τα γραφεία ?
εν τω μεταξύ δεν έχουν και φαντασία ...ανοίγουν όλοι nick names με ονοματεπώνυμο!!!
Εχει δοκιμασει κανεις απο αυτο το φρουτο ;