slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
οχι κλειστο η συνδεση δεν ειναι εφικτη.μου φαινετε εσυ πρεπει να εισαι ο νταβατζησ αυτου του παρε τηλ να δεισ ειναι κλειστο ρε
οχι κλειστο η συνδεση δεν ειναι εφικτη.μου φαινετε εσυ πρεπει να εισαι ο νταβατζησ αυτου του παρε τηλ να δεισ ειναι κλειστο ρε
Δεν ειναι εφικτο να γινει αυτο...θελει δουλεια κ νομιζω πως κανεις μας δεν εχει την διαθεση να κατσει να ψαχνει 1 προς 1 της αγγελειες κ να τις φιλτραρει..!Νομίζω ότι καλό θα ήταν ανοίξουμε ένα thread που θα βάζουμε links με φωτό που βγαίνουν καθαρές από google/ άλλα ψαχτήρια. Όχι τις μούφες, αφού αυτές είναι η συντριπτική πλειονότητα. Πείτε μου πως ανοίγω thread για να κάνω την αρχή.
Με μαργαριτες....!Ποιο πισω αναφερθηκε για ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...με λουλουδια....
κριμα ρε παιδες..... ευχαριστω ομως διοτι ημουν ετοιμος να παρω τηλεφωνο, μια τετοια θεα ψαχνω αλλα ....τεσπα τνχ
Μηπως και εχουμε data για αυτη
Πρωινιατικα με....
Δεν ειναι εφικτο να γινει αυτο...θελει δουλεια κ νομιζω πως κανεις μας δεν εχει την διαθεση να κατσει να ψαχνει 1 προς 1 της αγγελειες κ να τις φιλτραρει..!
Marie τι νέα απο την ΕVITA ? για λεγε ....
Μηπως και εχουμε data για αυτη
Πρωινιατικα με....
μάγκες όλα στο πιάτο τα θέλετε ....να διαβάζετε και λίγο πιο πίσω πο άλλοι τρώνε τη φόλα για να σας τα δίνουν έτοιμα...
anyway για να ρίξεις σφαλιάρες καλή είναι
θέλω να πω Γιώργο μου ότι παραγγέλνεις Barbara και σου έρχεται η Αντωνία από Santa Barbara