Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
καλα ρε τονι ολα καλα χωρις κανενα μπανιο ακομη
Κακο αυτο.
καλα ρε τονι ολα καλα χωρις κανενα μπανιο ακομη
Το εχω ξανα πει..Κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα..!Η προταση μου ειναι να παρουμε τηλ στα γραφεια που εχουν της μουφες κ οταν ερθουν να της στελνουμε απο εκει που ηρθαν....αλλα να ειμαστε 5-10 ατομα παρεα μην γινει κανενας τσαμπουκας...οπως συνηθηζουν να κανουν τα καριολια..!έχει παραγίνει το κακό
Το εχω ξανα πει..Κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα..!Η προταση μου ειναι να παρουμε τηλ στα γραφεια που εχουν της μουφες κ οταν ερθουν να της στελνουμε απο εκει που ηρθαν....αλλα να ειμαστε 5-10 ατομα παρεα μην γινει κανενας τσαμπουκας...οπως συνηθηζουν να κανουν τα καριολια..!
υπομονη αδερφεΚακο αυτο.
Kαινούργιος στο άθλημα και ξετρύπωσες αγγελία πριν ενάμιση μήνα στο freelist, που κάθε ώρα προστίθενται εκεί καμμια δεκαριά.
Αυτά τα promotion είναι πολύ κραυγαλέα. Ας ξαναβάζατε έστω την αγγελία.
και ειναι αυτος λογος να συμπεριφερεσαι και να μιλας ετσι? ουτε σε εβρισε ουτε τιποτακυριε μαλακα οπωε βλεπεις 1 μυνημα εχω στειλει ολο
και ολο εψαξα και δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει
επειδη δλδ ποσταρα αυτο το λινκ παει να πει οτι κανω διαφημηση; μου φαινετε οτι εσυ εισαι τρομπας οχι εγω
κυριε μαλακα οπωε βλεπεις 1 μυνημα εχω στειλει ολο
και ολο εψαξα και δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει
επειδη δλδ ποσταρα αυτο το λινκ παει να πει οτι κανω διαφημηση; μου φαινετε οτι εσυ εισαι τρομπας οχι εγω
Καλησπερα παιδες! Μπορω να βαλω ενα λινκ απο μια κοπελα μπας και ξερει καποιος κατι για αυτην? 2 φορες το εχω βαλει και δεν εμφανιζεται στο μηνυμα.
ρε παλικαρε αυτοι εχουν να μιλησουν απο τον 5 μηνα! δεν μπορουμε να μαθουμε απο εδω? Παιδες μια μικρη βοηθεια εαν ξερει καποιος κατι.. εχω αρρωστησει με τις βυζαρες της.. :o
μεταφέρθηκε σε άλλο τόπικ γι'αυτό και δεν το βλέπεις.
ρε παλικαρε αυτοι εχουν να μιλησουν απο τον 5 μηνα! δεν μπορουμε να μαθουμε απο εδω? Παιδες μια μικρη βοηθεια εαν ξερει καποιος κατι.. εχω αρρωστησει με τις βυζαρες της.. :o
ρε παδια τι γινεται μ αυτην την μαριαν εχει ακουσει κατι κανεις?
Την ειχα χασει αλλα μολις με ενημερωσαν οτι επεστρεψε οποτε οκ
Καλησπερα παιδες! Μπορω να βαλω ενα λινκ απο μια κοπελα μπας και ξερει καποιος κατι για αυτην? 2 φορες το εχω βαλει και δεν εμφανιζεται στο μηνυμα.