δεν εχει στοιχεια επικοινωνιας ομως....
πρώτη φορα 5 χρόνια βλέπω αγγελία τέτοιου είδους εκει, εκτός παλαιότερα μια που λεγόταν αρχαιολληνίδα.....ζορίζουν τα πράγματα
Εγώ ουτε πιωμένος Λουκ ;)
Εγώ ουτε πιωμένος Λουκ ;)
γνωριζει κανεις το κατιτίς??
Το έχω ακούσει Λουκ μου ,αλλά δεν το έχω κάνειΕχεις ακουσει την εκφραση.......................I have never slept with an ugly woman but..............I have woken up with quite a few?
Ενα μπουκαλι ουισκι μπορει να κανει μεγαλη ψυχολογικη ζημια!
γνωριζει κανεις το κατιτίς??
παρε κανα τηλ να μαθεις κ να μας πεις.Συναγωνιστές ξέρουμε κάτι για την εν λόγω κυρία;;;
50€ λέει,μήπως είναι τίποτα κανά στουντιοκόριτσο;;;
Πάντως για Μήτσος δε μοιάζει.
Καλα,μην σε παιρνει τοσο απο κατω....αν σου χαλανε τα κεφια με τις πουτανες οι ανθρωποι τις νυχτας σε ενα μπουρδελοσαιτ, την πουτανα την ζωη με τοσους Νταβαντζηδες που στην περιοριζουν τι θα κανεις,θα αυτοκτονησεις στο συνταγμα για να γινεις λεζαντα? σου αφιερωνω ενα απο τα καλα κομματια της ελληνικης ροκ ;)Μετα απο ολη αυτη τη δυσοσμοια μου βγηκε εδω, δεν θα συνεχισω πλεον να αναφερομαι σε πρωσοπικες εκτιμισεις καθοτι οι ανθρωποι της νυκτας ισως εχουν αντιθετη αποψη......
Και απο οτι ενημερωθηκα εχουν και ακρες, ασε μην φαω και μυνηση για τα διαφυγοντα κερδη καποιου επαγγελματια....
Λυπαμαι που παγωσα, εσεις με παγωνεται....
Αν καποιος θελη κατι πμ πλεον.
Πληροφοριες για δυσοσμια εδω
..εχεις τα δικια σου..εχω παρει καποιες που τις ειχαν κατακεραυνωσει,μα βγηκαν σπαθι..και καποιες που τις αποθεωναν και μου εκαναν τη χαρη ;)..η αγορα εχει και πεζοδρομια απο πληκτρα.. ;)Μετα απο ολη αυτη τη δυσοσμοια μου βγηκε εδω, δεν θα συνεχισω πλεον να αναφερομαι σε πρωσοπικες εκτιμισεις καθοτι οι ανθρωποι της νυκτας ισως εχουν αντιθετη αποψη......
Και απο οτι ενημερωθηκα εχουν και ακρες, ασε μην φαω και μυνηση για τα διαφυγοντα κερδη καποιου επαγγελματια....
Λυπαμαι που παγωσα, εσεις με παγωνεται....
Αν καποιος θελη κατι πμ πλεον.
Πληροφοριες για δυσοσμια εδω
Καλησπέρα παιδιά και ζητάω συγνώμη που ρωτάω χωρίς να κοιτάξω άλλες σελίδες αλλά λόγο ακαδημαϊκών υποχρεώσεων έχω λίγες ώρες ώστε να κοιτάξω κάτι στο site. Μήπως έχουμε πληροφορίες για την δεσποινίς και αν ναι τρόπο να επικοινωνήσω ?
ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το μνμ και πιθανά να απαντήσετε. Καλώ σας βράδυ
Εχεις ακουσει την εκφραση.......................I have never slept with an ugly woman but..............I have woken up with quite a few?
Ενα μπουκαλι ουισκι μπορει να κανει μεγαλη ψυχολογικη ζημια!
γεια σας ειμαι νεος στην παρεα και γενικα νεος στο αθλημα,οποτε αμα μπορειτε προτεινετε κατι καλο που να αξιζει.Ευχαριστω