tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κανενας που να χει δοκιμασει η να ξερει??
ναι εγώ (ξέρω).. πληροφορίες εδώ
κανενας που να χει δοκιμασει η να ξερει??
εχω γραψει κ εγω κριτικη φιλε μου για την αννα κ ειχα περασει πολυ καλα.
Κυριε cristiano εαν διαβασες καλα που δεν διαβασες οπως φαινετε, απαντησα στο φιλο που ειπε σε οποιον αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος κ οχι μοντελο ειναι μια χαρα τα 80ευρω 2 ωριτσες φουλ προγραμματακι.Μια και ρωτάς εγώ λέω ότι η κοπέλα δεν βλέπεται! :-
Μπράβο σου που πέρασες καλά και εσύ και όποιοι άλλοι έγραψαν το ίδιο.
Εγώ δεν αμφισβήτησα απόψεις.
Όταν όμως γράφετε:
Το "σου" γενικεύει και απαξιώνει όσους έγραψαν το αντίθετο!
Μπορεί να γράψει : Η Άννα είναι μια χαρά και δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
τα 10αρια ηταν στην επικοινωνια κ στην τιμη οχι στα υπολοιπα και κοιτα λιγο καλυτερα πριν γραψεις κατι κ μαθε να διαβαζεις σωστα.Το ξέρουμε τα 10αρια σου έβγαλαν μάτια! Δεν υπήρχε όμως διαφωνία πάνω σε αυτό.
Αλλού ήταν η ένσταση! ;)
Κυριε cristiano εαν διαβασες καλα που δεν διαβασες οπως φαινετε, απαντησα στο φιλο που ειπε σε οποιον αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος κ οχι μοντελο ειναι μια χαρα τα 80ευρω 2 ωριτσες φουλ προγραμματακι.
τα 10αρια ηταν στην επικοινωνια κ στην τιμη οχι στα υπολοιπα και κοιτα λιγο καλυτερα πριν γραψεις κατι κ μαθε να διαβαζεις σωστα.
Σιγουρα δεν υπηρχε διαφωνια πανω σε αυτα τοτε τι τα αναφερεις τα 10αρια? Δεν απευθυνομουν στον nectar τοτε απλα το εγραψα στον ενοικο. Απο τι ποιανεσαι κ εσυ βρε αδερφε.Βάλτα όπου θέλεις, δικαίωμά σου είναι. Καθαρά έγραψα: Δεν υπήρχε όμως διαφωνία πάνω σε αυτό.
Μάθε να διαβάζεις!
;) ;) ;) ;)Έκφραση ήταν ρε τύπε για να δείξω ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις.
Ο προηγούμενος είχε βάλει 4. Ο καθένας την γνώμη του!
για την αννα γινεται ολη η μανουρα ρε τιμημενοι? πολλη αξια της δωσατε. τιμη καλη επικοινωνια καλη αλλα χοντρουλι για αυτους που προτιμουν χοντρουλια.. ολα καλα λοιπον.ειρηνη υμιν ;) ;);) ;) ;) ;)
Γιατι δεν εχει χοντροπετσωσει οπως εμεις με αυτα που βλεπει εδω μεσα.Επιτρεψε του να κρατησει την ευαισθησια του docεσυ τωρα γιατι στραβωσες σεν καταλαβα
Η Άννα33 ή Άννα77 είναι Ελληνίδα;
και η 33 και η 77
παιδια δεν υπαρχει λογος για διαξιφισμους και αντιδικιες,εδω λεμε ο καθενας την αποψη του...και το πως περνα ο καθενας με την καθε ...τανα ειναι υποκειμενικο....Σιγουρα δεν υπηρχε διαφωνια πανω σε αυτα τοτε τι τα αναφερεις τα 10αρια? Δεν απευθυνομουν στον nectar τοτε απλα το εγραψα στον ενοικο. Απο τι ποιανεσαι κ εσυ βρε αδερφε.
με την αννα βρεθηκα στη γιορτη της σε χοτελ του μεταξουργειου ,περασα 2:30 ωρες μαζι της ,τις εριξα 3 μανικια και πηγα ευχαριστημενος σπιτι μου....δεν λεει σε τιποτε οχι περασα καλα ...γραψε μια κριτικη για αυτο να δουμε ;)
αυτο ειναι το πιο σωστο φιλε.αλλα κανεις δεν μπορει να το καταλαβει.αλλιως θα φερθει μια πουτανα με εναν πιτσιρικο,αλλιως με εναν γερο.αλλιως με εναν εμφανισιμο,αλλιως με εναν κακασχημο.για αυτο και οι κριτικες δεν πρεπει να λαμβανονται και πολυ σοβαρα.παιδια δεν υπαρχει λογος για διαξιφισμους και αντιδικιες,εδω λεμε ο καθενας την αποψη του...και το πως περνα ο καθενας με την καθε ...τανα ειναι υποκειμενικο....
παιδια δεν υπαρχει λογος για διαξιφισμους και αντιδικιες,εδω λεμε ο καθενας την αποψη του...και το πως περνα ο καθενας με την καθε ...τανα ειναι υποκειμενικο....