Kalispera!120€ 1wra.full programa ektos anal (ine extra)tel:69.......... SMS mono.thanks
απο το στηθος καταλαβαινει καποιος για πια πρωην γωνστη προκειται...........επαιρνε πιο παλια 100!
ξερει κανενας συναγωνιστης αν η παολα20 ασκει το αθλημα;....την παιρνω τηλεφωνο και δεν απαντα....
fovero fenete to koritsi afto... to grafeio orkizete 100% oti erxete h kopela tis fotos...
gnwrizei kaneis kati? thx
και απο το Ιρακ να είναι μουνάρα φαινετε.. λέτε να είμαι τυχερος και να ερθει αυτή?
100% ότι ΔΕΝ θα είναι αυτή, ή τουλάχιστον δεν θα είναι Ελληνίδα!
Ελληνίδα που ξεκινάει τώρα και βάζει τη μούρη της φόρα πατρίδα; Ούτε αυτές που έχουν πάνω από 4-5 χιλιάδες πελάτες δεν το κάνουν!
Kalispera!120€ 1wra.full programa ektos anal (ine extra)tel:69.......... SMS mono.thanks
απο το στηθος καταλαβαινει καποιος για πια πρωην γωνστη προκειται...........επαιρνε πιο παλια 100!
καλησπερα συναγωνιστες εχει κανεις το τηλ της κυριας μιας και αργει πολυ να απαντισει στα μαιλ,εχω διαβασει τις κριτικες σας αλλα θελω να γινω κασκαντερ και να τιν πιποσω!!ευχαριστω περιμενω πμ!
φιλαρακι η ιδια ειναι προκειται περι κομοδινου
------54.... από Γλυφάδα
αλλά αυτή δεν έκανε οθωμανικό.
σε τι τελειώνει το κινητό;
λές? τοτε τί σκατα λένε στο τηλέφωνο?? τους είπα αν δεν είναι το κοριτσι αφτο θα τη στηλω πίσω.
Κασκαντέρ??
πρώτη μέρα στη μάχη και ίδι έφαγα τη πρώτη μαχαιριά.... πως κανω review σε call girl???
μόλις έφυγε αυτό το "αστέρι" απο το σπιτι μου... μεγάλη απάτη!
θα μου πείς γιατί τη κράτησες... εκεινη την ώρα της σκέψης να τη διώξω δεν τοκανα ..
μή ρωτάτε γιατι... τη επόμενη πάντος θα φύγει υπτάμενη απο τον 5ο όροφο.
αλβανίδα Full (αν και δεν έχω πρόβλημα/ αν το έλεγαν)
καλό στο κρεβάτι...ολο σφαλιάρες στη μάπα είθελε
ψηλή ..αλλα απο πρόσωπο ... μαπα!
Do NOT attempt...!
πρώτη μέρα στη μάχη και ίδι έφαγα τη πρώτη μαχαιριά.... πως κανω review σε call girl???
μόλις έφυγε αυτό το "αστέρι" απο το σπιτι μου... μεγάλη απάτη!
θα μου πείς γιατί τη κράτησες... εκεινη την ώρα της σκέψης να τη διώξω δεν τοκανα ..
μή ρωτάτε γιατι... τη επόμενη πάντος θα φύγει υπτάμενη απο τον 5ο όροφο.
αλβανίδα Full (αν και δεν έχω πρόβλημα/ αν το έλεγαν)
καλό στο κρεβάτι...ολο σφαλιάρες στη μάπα είθελε
ψηλή ..αλλα απο πρόσωπο ... μαπα!
Do NOT attempt...!
Καβλωτικο φαινεται παντως.. σε καταλαβαινω γιατι το κρατησες..
fovero fenete to koritsi afto... to grafeio orkizete 100% oti erxete h kopela tis fotos...
gnwrizei kaneis kati? thx
------54