xoxlios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Τι ειναι τουτο παλι....
αχ τα νιατα.....αγαπητο μου παιδι το πιο γνωστο σκουπιδομπαζο εδω μεσα ειναι...Τι ειναι τουτο παλι....
Τι ειναι τουτο παλι....
τη θελω και εγω την ΤΑΝΖΑΝΗ.....Το ευρουλάκι γαμιέται σήμερα και αποδίδει κέρδη, μέρος των οποίων θα πάει για κατάθεση Σαββατοκύριακου...
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη που.
Λέω να κάνω μία Τανζανιά αυτό το ΣΚ.... Για να δούμε θα μου βγει;
ευχαριστω φιλε..Αυτή πρέπει να είναι η τύπισσα που έπαιρνε πίπα σε τουαλέτες καταστήματος στο κέντρο.Μετά έκανε και συναντήσεις σε ξενοδοχεία στο κέντρο.Τωρα βλέπω έπιασε ξανά τα καταστήματα,περιφερειακά αυτή τη φορά,φτώχια καταραμένη.
η γνωστη ελλη η βουλγαρα που πηγαινε και ως ζευγαρι?
γιατι εγω αλλο τηλ ειχα για αυτη
ναι σωστα μιλησα μαζι τους ΣΥΝΘΙΑ η ξανθια 80 εκάστη ολα μεσα πλην πρωκτικου.Ε τωρα με το διδυμο απεκτησε και αλλη γραμμη αυτη ειναι παντως η βουλγαρα καβλα
τη θελω και εγω την ΤΑΝΖΑΝΗ.....
Πολύ μέτρια είναι για 200 ... Γύρω στα 70-80 και πολλά είναι.
Εδώ δείχνει λίγο καλύτερη αλλά πάλι τα λεφτά είναι πολλά που θέλει.
γενικα πανω απο 100 ειναι μεγα λαθος για τις μερες μας και μιλαω για τις ΤΟΠ
Στην πιπα στο πολυκαταστημα καλη ηταν και τα λεφτα λιγα (20),αλλα στο κρεβατι κομοδινο ,δεν αξιζει το 50αρικο ,τωρα ....η φτηνια τρωει τον παρα .Αυτή πρέπει να είναι η τύπισσα που έπαιρνε πίπα σε τουαλέτες καταστήματος στο κέντρο.Μετά έκανε και συναντήσεις σε ξενοδοχεία στο κέντρο.Τωρα βλέπω έπιασε ξανά τα καταστήματα,περιφερειακά αυτή τη φορά,φτώχια καταραμένη.
Δεχτηκε με 100?100 και κλεισαμε ,γενικα πανω απο 100 ειναι μεγα λαθος για τις μερες μας και μιλαω για τις ΤΟΠ
Οχι πλακα κανω ,αλλα ξερω πολλες παρομοιες και δοκιμασμενες με κριτικες που τιμουν το 100ρικο ,η συγκεκριμενη καλη φαινεται αλλα δεν ξερουμε τιποτα απο κριτικες και φυσικα δεν συζηταμε με τιποτα 150-200 ευρω .Αν καποιος θελει ας δοκιμασει .Δεχτηκε με 100?