καλησπερα παιδες!! αιμηλια43 εχει φαει κανεις απο το εν λογο φρουτο??? τις εχω στειλει emailξερω λεπτομεριες.. αλλα θελω να μου πει και καποιος που εχει παει μαζι της.. ευχαριστω!
ξεκίνα διάβασμα εδώ ...
και θα βρεις τον πλανήτη σου
καλησπερα παιδες!! αιμηλια43 εχει φαει κανεις απο το εν λογο φρουτο??? τις εχω στειλει emailξερω λεπτομεριες.. αλλα θελω να μου πει και καποιος που εχει παει μαζι της.. ευχαριστω!
καμμια καλη ιδεα??
που την θυμηθηκες αυτην?
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στην γυρα..; Και δεν την χάνεις και εύκολα!!!
νομιζω εχει κενα αερος, κρατηθειτε...παιδες καλησπερα! μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτο το φρουτο?? 43??? ξερω λεπτομεριες της εστειλα email απλα ρωταω αν την εχει παρει κανεις... !!! ευχαριστω!
με ενα μηνυμα μονο; Ζαμε !ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΞΕΝΕΡΑ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΡΩΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 80 ΕΥΡΩ?ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
Συμβαινουν και αυτα !!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΞΕΝΕΡΑ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΡΩΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 80 ΕΥΡΩ?ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΝΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΞΕΝΕΡΑ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΡΩΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Πες τα ρε φιλαρακο !!! ;)ευκολα ξενερωνεις εσυ...
δηλαδη καποιοι συναγωνιστες που εχουν φαει οντως ξενερες θα επρεπε να αυτοκτωνησουν?
Ρε παιδια απο περιεργεια, αυτη η Παολα το σηκωνει το ρημαδι το τηλεφωνο? καλω χωρις αποκρυψη, μια φορα τωρα και μια το καλοκαιρι και δεν το σηκωσε ποτε. Ισχυει οτι πρεπει να σε ξερει, να σε εχει καταχωρημενο δηλαδη? Γιατι τοτε υπαρχει δημοσια η αγγελια της?
χριστουγεννα καλοκαιρι και πασχα γαμας μονο δικε μου?Ρε παιδια απο περιεργεια, αυτη η Παολα το σηκωνει το ρημαδι το τηλεφωνο? καλω χωρις αποκρυψη, μια φορα τωρα και μια το καλοκαιρι και δεν το σηκωσε ποτε. Ισχυει οτι πρεπει να σε ξερει, να σε εχει καταχωρημενο δηλαδη? Γιατι τοτε υπαρχει δημοσια η αγγελια της?
Μάλλον το θωρηκτό ΠοτέμκινΗ Ελληνοαλβανιδα Ναταλια ειναι σ'αυτη την αγγελια;
Μάλλον το θωρηκτό Ποτέμκιν