nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.038
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω συναγωνιστη.Μάλλον το θωρηκτό Ποτέμκιν
Ευχαριστω συναγωνιστη.Μάλλον το θωρηκτό Ποτέμκιν
Πήγε κάποιος κάποτε στον γιατρό για θεραπεία και ανέφερε το πρόβλημαχριστουγεννα καλοκαιρι και πασχα γαμας μονο δικε μου?
Ρε παιδια απο περιεργεια, αυτη η Παολα το σηκωνει το ρημαδι το τηλεφωνο? καλω χωρις αποκρυψη, μια φορα τωρα και μια το καλοκαιρι και δεν το σηκωσε ποτε. Ισχυει οτι πρεπει να σε ξερει, να σε εχει καταχωρημενο δηλαδη? Γιατι τοτε υπαρχει δημοσια η αγγελια της?
απο καλλιτεχνικη αποψη η φωτο δεν ειναι και η καλυτερη
καλησπερα ρε παιδες ξερει κανεις κατι για αυτην???????
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοςλοιπον ........
κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι πιο αληθινες φωτογραφιες ειναι απο τα site με τα stoudio.
στα cg το 90% ειναι μουφα και στο 10% που ειναι αληθινες δεν βλεπονται.
αρα τι κανουμε;;;
ααααααα
καλησπερα ρε παιδες ξερει κανεις κατι για αυτην???????
συμφωνώ και σε μένα τα ίδια κάνει...
ερωτηση.Κάποτε....που η κ@υλα είχε πειράξει μάλλον το οπτικό μου νεύρο , μετά και από μερικά ξυδάκια :S :S.....έκανα το κασκαντεριλίκι ......50 ευρώ 2 "γκολάκια" αλλά είναι μπάζο....κοντή, χοντρή, η φάση γίνεται στο διαμέρισμα της, έχει και σκύλο που την ώρα του σώου βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι ....Η γνώμη μου? Εάν γουστάρεις χοντρούλες και cult φάσεις δοκίμασε....
ναι αλλα αν δεν το σηκωσει πως θα με γνωρισει;;;;ειπαμε..
αμα δεν σε ξερει δεν το σηκωνει
ερωτηση.
πιωμενος και καυλωμενος μπας και πηδηξες και το σκυλο;
αμα σε συμπαθησε θα στο κερναγε.Μπαα, θα με χρέωνε εξτρα λογικά....
ερωτηση.
πιωμενος και καυλωμενος μπας και πηδηξες και το σκυλο;
ναι αλλα αν δεν το σηκωσει πως θα με γνωρισει;;;;
ε;;;;
τι κουλη δικαιολογια εινια αυτη;
αμα σε συμπαθησε θα στο κερναγε.
το προβλημα θα ηταν να σε καψουρευτει ο σκυλος
πιθανον ο αλλος σκυλος να ειχε βγει ραντεβου με το αμορε τουδεν τα θυμάσαι καλά συνάδελφε, το εν λόγω μπάζο έχει ΔΥΟ σκύλους. Πάντως για τον συνάδελφο που ρωτάει η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει. Καλές οι cult φάσεις δεν λέω αλλά η κοπέλα είναι τριαξονικό φορτηγό ! Εκτός βέβαια αν γουστάρεις οπότε πάω πάσο !!