asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Οι κοπέλες που κάνουν outcall ξέρω πως λέγονται call-girls. Τα κομμένα αγοράκια που κάνουν outcall πως λέγονται άραγε; call-trans?
Ειναι αντρας δηλαδη η' Ζετα?
Οι κοπέλες που κάνουν outcall ξέρω πως λέγονται call-girls. Τα κομμένα αγοράκια που κάνουν outcall πως λέγονται άραγε; call-trans?
ηταν παλιά ,τωρα είναι κορίτσι
Υπερβολες...βαζει κατω πολλες νεοτερες...αν ηταν ετσι ολες οι 100αρες τοτε η Αιδηψό θα ηταν Μυκονος ...Anastasia Ru στο fb..Αν το 100 είναι η ηλικία σου ,θα ταιριάξετε..
160euro το μισαωρο ...1 euro ο πόντος...καλη συμφωνια...1,82 ειμαι εγω αρα 182euro...Στα extra και το αρχαιοελληνικο σμηλεμενο κορμι +20...200 και κατι ψιλα...αρα μου δινει 40euro και ειμαστε ΟΚ...
ρε παιδιά, σας θυμίζει και σας κάτι:
η γκαμπριελα πρεπει να ναι απο izabellaonline ..οι φωτογραφιες της βλεπω ολως τυχαιως εχουν αποσυρθει απο το προφιλ της..κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου
έτσι λέω και εγώ. 120 λέει.
μα κανεις;;;;;;;αυτο το έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει;;;
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
οι φωτογραφία που έχει είναι πραγματική, αλλά δεν είναι τυχαίο το ότι κρύβει το πρόσωπο της με το ποτήρι. Δεν έχω ξαναδεί πιο αποτυχημένη πλαστική στα χείλη. Αν δεν ήταν σκοτάδι όταν μου άνοιξε την πόρτα, σίγουρα θα είχα φύγει.
Ηλικία γύρω στα 40-45, ύψος στο 1.65. Σώμα σφιχτό, καλό για την ηλικία της. Στήθος μικρό, με ρώγες που ανταποκρίνονται στην περιποίηση. Εμφανή σημάδια στην κοιλιά, μάλλον από εγκυμοσύνη.
Έχει δικό της χώρο. Η αμηχανία της είναι φανερή, αφού δεν ασχολείται με το άθλημα πολύ καιρό. Πάντως φαίνεται ότι της αρέσει η κουβέντα, ειδικά όταν δεν έχει πίεση χρόνου.
Από συμμετοχή ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Χρέωση 50 με ελεύθερο στοματικό για τη μια φορά και η δεύτερη για όποιον θέλει +20.
Ούτε απ'έξω δεν ξαναπερνάω.
μα κανεις;;;;;;;
η γκαμπριελα πρεπει να ναι απο izabellaonline ..οι φωτογραφιες της βλεπω ολως τυχαιως εχουν αποσυρθει απο το προφιλ της..κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου
στο τηλ επιμένει οτι είναι η ίδια !!!!! αλλά δεν την έχει πάρει κανείς ;;; με βλέπω για κασκαντεριλίκι απόψε !!!εντάξει τον tineye την βγάζει καθαρή. Αλλά υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μην είναι μούφα η φωτογραφία? Σου μοιάζει για 40άρα αυτή?