BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Hρωας !!!αν και εχω τεσταρει παλιοτερα αντοχες με ingrid mamba οποτε νομιζω χειρότερο δεν υπάρχει....
Hρωας !!!αν και εχω τεσταρει παλιοτερα αντοχες με ingrid mamba οποτε νομιζω χειρότερο δεν υπάρχει....
ναι αυτο με το γαλατακι και το πως γουσταρει να γαμιεται απο κωλο στα 4 ειναι αυτο που ισοφαριζει το προσωπο της αλλα παραμενει μονο για μια φορα...ναι αλλά η Ingrid πηδιέται σαν σκυλί και είναι ωραία να τη βλέπεις να καταπίνει το γαλατάκι
Ποια είναι αυτή πάλι;
Αυτή που δίνει ραντεβού στο Μαρούσι, στον ΗΣΑΠ και την κοπανάνε όλοι εκτός από όσους την λυπούνται;
Nαι...ορισμενοι δεν προλαβαινουν να φυγουν απο το ΣΟΚ !!!μαρμαρωνουν σαν να ειδαν την ΜεδουσαΠοια είναι αυτή πάλι;
Αυτή που δίνει ραντεβού στο Μαρούσι, στον ΗΣΑΠ και την κοπανάνε όλοι εκτός από όσους την λυπούνται;
Παλιοπαιδο !!!
Ακριβως αυτο ειχε γινει, την κοπανησα βεβαια
πες το και ετσι...απλα πιστευω για να εκτιμησεις τα μετρια και τα καλα πρεπει να βρεθεις και με τα μπαζα...ολα εμπειριες ειναι....Hρωας !!!
αν και εχω τεσταρει παλιοτερα αντοχες με ingrid mamba οποτε νομιζω χειρότερο δεν υπάρχει....
οχι ειναι αυτη :η πολωνέζα είναι αυτή? η ξερακιανή?
Της μοιάζει πολύ πάντως!! Ισως έχει πάρει και 2-3 κιλά ;)ρε παιδιά, σας θυμίζει και σας κάτι:
Εμένα μου θυμίζει την Γκαμπριέλα από Izabella. Κάποιος αναρωτιόταν πριν από μερικές σελίδες νομίζω.
χι!χι!χι!χι!ρε τρομοκρατολαγνη σου πε κανεις οτι εχουμε παιδι που δεν τρωει στο σπιτι και θελουμε να το τρομαξουμε?
την ειδε ο μικρος μαικ τρομαξε και κρυφτικε
πες του να μην φοβαται ειναι εμβολιασμενη δεν δαγκωνει ειναι φιλικη και της αρεσει να καταπινει!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαρε τρομοκρατολαγνη σου πε κανεις οτι εχουμε παιδι που δεν τρωει στο σπιτι και θελουμε να το τρομαξουμε?
την ειδε ο μικρος μαικ τρομαξε και κρυφτικε
Καλησπέρα παίδες..
Ψαχνω το τηλ. ή κάποιο λινκ επικοινωνιας με την Γυναίκα 30/Neraida...
Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου στείλει σε πμ.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα παίδες..
Ψαχνω το τηλ. ή κάποιο λινκ επικοινωνιας με την Γυναίκα 30/Neraida...
Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου στείλει σε πμ.
Ευχαριστώ.