ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια .
Ειπαμε ψαροκασσελα !!!
Ε οχι και ψαροκασσελα η κατεψηγμενη μπαγιατικη " σαλιαρα "
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια .
Ειπαμε ψαροκασσελα !!!
εχεις δει τη φουρειρα γυμνη? κ εχεις μετρο συγκρισης?
Εάν αναγνωρίζω τη φάτσα της (έχει πάρει κιλά εάν είναι αυτή) δούλευε και στο Μιχάλη παλιά. Νομίζω ότι είναι η www.bourdela.com/call-girls/girls/evelin/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/evelin/[/url]. Τότε είχε κορμάρα αλλά μάπα χάλια (πολύ άσχημα δόντια). Υπηρεσίες μέτριες. Κακή παρένθεση για Μιχάλη (ήταν στις δόξες του τότε).
Πάντα με πάσα επιφύλαξη.....
τι έχετε γαμήσει όμως κι εσείς για χάρη της επιστήμης ρε μάγκες....Εάν αναγνωρίζω τη φάτσα της (έχει πάρει κιλά εάν είναι αυτή) δούλευε και στο Μιχάλη παλιά. Νομίζω ότι είναι η www.bourdela.com/call-girls/girls/evelin/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/evelin/[/url]. Τότε είχε κορμάρα αλλά μάπα χάλια (πολύ άσχημα δόντια). Υπηρεσίες μέτριες. Κακή παρένθεση για Μιχάλη (ήταν στις δόξες του τότε).
Πάντα με πάσα επιφύλαξη.....
Ολα για την επιστημη !!!τι έχετε γαμήσει όμως κι εσείς για χάρη της επιστήμης ρε μάγκες....
πωπω....
τι έχετε γαμήσει όμως κι εσείς για χάρη της επιστήμης ρε μάγκες....
πωπω....
Ειναι γραφειογια αυτο ξερει κανεις? απο οτι ειδα εβαζε αγγελια και ως Λιλι ενω τωρα ως Νελι
εχεις ψωνισει? η φωτο ?Ειναι γραφειο
εχεις ψωνισει? η φωτο ?
Δεν ψωνιζω απο γραφεια ....βαλε στο google το τηλεφωνο και θα καταλαβεις και εδω η ιδιαεχεις ψωνισει? η φωτο ?
μηπως εχεις κατι καλο να μου προτεινεις για αποψε? μελαχροινο με πλουσιο στηθος ισως? πμ αν μπορεις. ευχαριστω εκ των προτερωνΔεν ψωνιζω απο γραφεια ....βαλε στο google το τηλεφωνο και θα καταλαβεις και εδω η ιδια
Σ αυτήν την μουνάρα την ελληνίδα την Λυδία το μοντέλο πήγε κανείς?
ή μετράτε προβατάκια στη θάλασσα ακόμα???
βουρ!
εχω πληροφόρίες για δυναμίτη!στα 170...
και εσυ ακομα προβατα μετρας δηλ......έμαθα από έγκυρη πηγή ότι πρόκειται περί μουνάρας!
και εσυ ακομα προβατα μετρας δηλ......
Θεσσαλονίκη είμαι φίλε
τί να κάνω,να στείλω με κούριερ το παπάρι μου να δει την Λυδία???
Εχει κάποιο λινκ?έμαθα από έγκυρη πηγή ότι πρόκειται περί μουνάρας!