pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παρε αυτη ειναι οτι πρεπει για σενα
από studio είναι ?
παρε αυτη ειναι οτι πρεπει για σενα
από studio είναι ?
φιλε αγαπητε με τσιγκλας.
ΠΛΗΡΩΝΩ μετρητοις ,και οχι με επιταγη να δω τον ΜΕΓΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟ να τσακωσει ενα νταβα και να τον φορολογησει.
ρε παιδια με το μαλακο το δουλεμα.
ειναι τοσο γελοιοι οι ανθρωποι και τοσο ανικανοι που επεισαν τον ΥΠΟΥΡΓΟ να στειλει τα εκκαθαριστικα και το ετακ μαζι με ημερομηνια πληρους εξοφλησης 31/8/2012.
μην βιαστεις να μιλησεις....
επίσης η 1η δόση , εφοσον αυτη επιλέξεις , 31/8/2012.
και ενω εχουν τα πληρη οικονομικα στοιχεια σε ηλεκτρονικο αρχειο δεν μπηκαν στο κοπο οι γελοιοι να τρεξουν εναν μηχανογραφικό έλγχο και να διαπιστωσουν οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις τα χρηματα που ζητουν (και στις 2 περιπτωσεις ) ειναι περισσοτερα απο τον μισθό η την σύνταξη του φορολογουμενου !!!!!!!!!!!!!!!
θα ηθελα να με καλουσε ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ σε μια κοινη σύσκεψη των στελεχων του με τα στελεχη της περιφημης τροικα για να λυθω απο τα γελια με τις μαλακιες που θα υποστηριζουν αυτοι οι γελοιοι!!!!!
εξ ου και το στοιχημα αγαπητε.
προτου αρχισετε να ωρυεστε για τα γραφομενα μου σκεφτειτε το εξης απλό.
ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ γνωρίζει τον ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.!!!!!!!!!!!!!!!1
αρα ειναι ερμαιο των στελεχων που νομιζει οτι τον υποστηριζουν.....
Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο εξής: Γνωρίζουν άριστα. Το αν έχεις ή όχι να πληρώσεις, ουδόλως τους αφορά. Κωδικούς βλέπουν, χρήματα προϋπολογίζουν. Αν δεν βγούν, λαμβάνουν νέα μέτρα. Έως ότου συμβεί το ούτως ή άλλως αναπόφευκτο. Την καλημέρα μου.
Καλά την επανάσταση θα την κάνουμε από το μπου.κομ, ηλεκτρονικά, με το πληκρτολόγιο! Αυτό είναι πλέον σαφές.
Αλλά και από τα "ανεξάρτητα call girls" ρε παιδιά; Υπάρχουν ειδικά θρεντάκια για να βγάλετε όλα τα επαναστατικά σας...
Για υτές τις 2 έχουμε κάτι?
έχουν αγγελία και για τρίο
Για υτές τις 2 έχουμε κάτι?
έχουν αγγελία και για τρίο
και απο που το καταλαβες αυτο αυτο απο τον κολο της ? :Sεδω ειναι το κορίτσι
Thanks
Γι'αυτό ψήνομαι για κασκαντεριλίκι. Θέλω να το παίξω και λίγο γιδοβοσκός.Τι βλαχαδερά είναι αυτά! :o :o
Ειδικά το ξανθό με το μαύρο κακοβγαλμένο φρύδι.
Και θέλουν και να τα πληρώνουμε δηλαδή;
και μετά λένε για τον ΤΑΚΜΑΝ..
καλησπέρα! έχει κανείς το τηλέφωνο της κυρίας?
και μετά λένε για τον ΤΑΚΜΑΝ..
Τηλ δε ξέρω..Ψάξε αν θέλεις στο fb Lilli Greeceαδιαφορώ για τον ΤΑΚΜΑΝ! Το τηλέφωνο της θέλω...
Τηλ δε ξέρω..Ψάξε αν θέλεις στο fb Lilli Greece
ΣΩΣΤΟΝόλα σχετικά είναι. δεν υπάρχουν πιά στεγανά. παντού συζητούνται όλα. χαιρετισμούς.