MasterMind
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φίλε είναι ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ πέρα ως πέρα....είναι η ελβίρα που δουλέυει ιάκχου7... ;)
Ότι παίζει σε studio και παρόμοια μαγαζιά το βρίσκεις και εκτός σε καλές τιμές
φίλε είναι ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ πέρα ως πέρα....είναι η ελβίρα που δουλέυει ιάκχου7... ;)
καλησπερα παιδια..αυτη εδω η κοπελια τι λεει? αν την εχετε αναφερει παλι χιλια σορρυ αλλα δν εχω τη πολυτελεια χρονου για να ψαξω τωρα!ευχαριστω
Την καλεσα σπιτι μου. Συνεννοειται αρκετα καλα στα αγγλικα, ελληνικα ομως δεν μιλαει. Μιλησα απ'ευθειας μαζι της, δεν μεσολαβησε γραφειο. Επειδη ηταν η πρωτη φορα που ερχοταν σπιτι μου της ειπα να περιμενει στον πλησιεστερο σταθμο του μετρο και την εφερα απο εκει με το αμαξι.
Ειναι χαμογελαστη και γλυκια, προσωπο καλυτερο απο αυτο που περιμενα με σωματοτυπο χαρακτηριστικο της φυλης τους, αλλα η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι δεν ηταν αβυζη,ηταν πολυ καθαρη, κανει ελευθερο στοματικο, δεν ξερω ομως για πρωκτικο γιατι δεν ζητησα. Δευτερη εκτονωση δεν προεκυψε στην διαρκεια της 1 ωρας γιατι εμενα τουλαχιστον δεν μου βγαινει αυθορμητα...
Ειναι αρκετα καλη στα προκαταρτικα, οχι ιδιαιτερα δεκτικη στα γλωσσοφιλα ομως και γενικα καπως υποτονικη αλλα ισως να εφταιγε και ο αφορητος καυσωνας που επικρατουσε στο σπιτι μου(χαλια θερμομονωση, βραζει κυριολεκτικα ολο το σπιτι) με αποτελεσμα η ζεστη να μας καταβαλει και τους δυο.
Γενικα θεωρω πως ηταν πολυ καλο value for money αν εισαι asia fan γι'αυτο και της εδωσα 50 + 10 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικα της (μετρο η ταξι).
Αν εχεις το χρονο και ισχυει το ιδιο και για εκεινη καθεται μαζι σου και ολο το βραδυ μεχρι το πρωι. Το τιμημα ειναι διαπραγματευσιμο, δεν μου φανηκε απαγορευτικο.
σπανια να ρθει αυτη που βλεπεις....Φίλε απ' όσο θυμάμαι κάποιον πριν λίγες σελίδες είπε ότι ΔΕΝ ήρθε η κοπέλα της φωτογραφίας. Αν βρω το μήνυμα να βάλω παράθεση να το δεις.
εαν δεν ερθε η κοπελα που βλεπεις στις φωτο τοτε ευγενικα την διωχνειςσπανια να ρθει αυτη που βλεπεις....
Φίλε απ' όσο θυμάμαι κάποιον πριν λίγες σελίδες είπε ότι ΔΕΝ ήρθε η κοπέλα της φωτογραφίας. Αν βρω το μήνυμα να βάλω παράθεση να το δεις.
Μήπως είχες φουμάρει τίποτα και θυμάσαι άλλα ντ' άλλων?
Φίλε απ' όσο θυμάμαι κάποιον πριν λίγες σελίδες είπε ότι ΔΕΝ ήρθε η κοπέλα της φωτογραφίας. Αν βρω το μήνυμα να βάλω παράθεση να το δεις.
εχει περιοδο φιλε μου. αναμονηΡε γάμωτο αυτη η Σοφια δεν απαντάει...Πήρε κανας άλλος παίκτης;
παιδια ξερει κανεισ αν αυτο το γραφειο ειναι οκ ??? και αν οι κοπελεσ ειναι αληθηνεσ??? ειδα μεσα σε αυτο ενα ξεκωλακι που νομιζω πωσ την εχω στο φασεβοοκ ...
αν ξερει καποιοσ ασ ενημερωση,,,,
φιλε μοθ ολα καλα αλλα φοτο δεν εχει?Την καλεσα σπιτι μου. Συνεννοειται αρκετα καλα στα αγγλικα, ελληνικα ομως δεν μιλαει. Μιλησα απ'ευθειας μαζι της, δεν μεσολαβησε γραφειο. Επειδη ηταν η πρωτη φορα που ερχοταν σπιτι μου της ειπα να περιμενει στον πλησιεστερο σταθμο του μετρο και την εφερα απο εκει με το αμαξι.
Ειναι χαμογελαστη και γλυκια, προσωπο καλυτερο απο αυτο που περιμενα με σωματοτυπο χαρακτηριστικο της φυλης τους, αλλα η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι δεν ηταν αβυζη,ηταν πολυ καθαρη, κανει ελευθερο στοματικο, δεν ξερω ομως για πρωκτικο γιατι δεν ζητησα. Δευτερη εκτονωση δεν προεκυψε στην διαρκεια της 1 ωρας γιατι εμενα τουλαχιστον δεν μου βγαινει αυθορμητα...
Ειναι αρκετα καλη στα προκαταρτικα, οχι ιδιαιτερα δεκτικη στα γλωσσοφιλα ομως και γενικα καπως υποτονικη αλλα ισως να εφταιγε και ο αφορητος καυσωνας που επικρατουσε στο σπιτι μου(χαλια θερμομονωση, βραζει κυριολεκτικα ολο το σπιτι) με αποτελεσμα η ζεστη να μας καταβαλει και τους δυο.
Γενικα θεωρω πως ηταν πολυ καλο value for money αν εισαι asia fan γι'αυτο και της εδωσα 50 + 10 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικα της (μετρο η ταξι).
Αν εχεις το χρονο και ισχυει το ιδιο και για εκεινη καθεται μαζι σου και ολο το βραδυ μεχρι το πρωι. Το τιμημα ειναι διαπραγματευσιμο, δεν μου φανηκε απαγορευτικο.
φιλε μοθ ολα καλα αλλα φοτο δεν εχει?
καθαριοτητα ? γιατι να σοθ πω την αληθεια 50 μου φαινονται λιγα για αξιοπρεπες callgirl.
τα 50 δεν ειναι λιγα σαν λεφτα φιλε μου.αλλα και η ελλη που ειναι πολυ καλη και πολυ λογικη στην τιμη περνει 80.... άντε κανε καμιά βόλτα...
σου φαίνονται λίγα τα 50?????????
φιλε μοθ ολα καλα αλλα φοτο δεν εχει?
καθαριοτητα ? γιατι να σοθ πω την αληθεια 50 μου φαινονται λιγα για αξιοπρεπες callgirl.