Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
διαβασε τις τιμες και αν μπορεις και θελεις τοτε βλεπεις και αγοραζεις.....παιδια ξερει κανεισ αν αυτο το γραφειο ειναι οκ ??? και αν οι κοπελεσ ειναι αληθηνεσ??? ειδα μεσα σε αυτο ενα ξεκωλακι που νομιζω πωσ την εχω στο φασεβοοκ ...
αν ξερει καποιοσ ασ ενημερωση,,,,
εδω και 2 μηνες παιζει.............Παίδες αυτή παίζει πολύ τις τελευταίες μέρες στις διαφημίσεις, ξέρει κανένας κάτι;
Α ΟΚ, απλά εγώ τη βλέπω τώρα, επειδή τώρα άρχισα να το ψάχνω με τα ανεξάρτητα.εδω και 2 μηνες παιζει.............
απλα σου εγραψα απο ποτε την βλεπω. λυπαμαι δεν εχω αγορασει...Α ΟΚ, απλά εγώ τη βλέπω τώρα, επειδή τώρα άρχισα να το ψάχνω με τα ανεξάρτητα.
Λοιπόν;;;;;
ρε παιδιά αυτήν εδώ την αγγελία την έχετε υπόψην; έστειλα μήνυμα και ζητάνε 250...
Παίδες αυτή παίζει πολύ τις τελευταίες μέρες στις διαφημίσεις, ξέρει κανένας κάτι;
Δυνατό σε κόβω! Δηλαδή είναι γραφείο ε; Μάλιστα. Για να δούμε.πήρα τηλ. λέει 90 ευρώ και τα extra τα βρίσκεις με την κοπέλα... δεν κάνει όμως πρωκτικό... δεν μου είπε στο τηλ πόσο πάνε τα extra, λέει από 15 έως 20 ευρώ... θα τα πεις με την κοπέλα αυτά....
το καλό είναι ότι κανονίζεις ραντεβού και λέει είναι εκεί την ώρα που θα της πεις και δεν περιμένεις μέσα στο δωμάτιο καμιά ώρα όπως με τα άλλα γραφεία... Οι φωτό είπε είναι 100% δικές της... έκανα εγώ το κόλπο ότι και καλά αν δεν είναι τη διώχνω ...και δεν ψάρωσε... μου είπε οκ... αν δεν είναι διώχτην...
θα κάνω το κασκαντέρ και θα σας πω... όχι σήμερα όμως... λογικά αύριο η Τρίτη.
Αν με έχει προλάβει κανένας ας γράψει....
ναι ρε φίλε. και εγώ με ένα μικρο search που έκανα είδα αρκετές φορες την αγγελία... ας αναθεωρήσουν!φίλε αυτοί έχουν γεμίσει όλα τα sites με διάφορες αγγελίες...
ο τύπος πρέπει να είναι μεγάλο λαμόγιο... βάζει ψεύτικες φωτό και γράφει στις αγγελίες διάφορες ηλικίες και υπηρεσίες, από μάτι μέχρι ότι θες....... πάντα ζητάνε 250.(δε πάει καλά)... αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι η γυναίκα του είναι κανένα μπάζο και απλά ψάχνουν θύματα...
πάρε μερικές να δεις... είναι σε όλες οι ίδιοι....
μιλάμε για πολύ καραγκιόζη.... ρε ουστττττττττττττττττττττττττττττ.... 250 να είναι οι ώρες σου.......
παιδια ξερει κανεισ αν αυτο το γραφειο ειναι οκ ??? και αν οι κοπελεσ ειναι αληθηνεσ??? ειδα μεσα σε αυτο ενα ξεκωλακι που νομιζω πωσ την εχω στο φασεβοοκ ...
αν ξερει καποιοσ ασ ενημερωση,,,,
για το κοριτσακι εδω,ξερουμε κατι...
Αυτο θα πει ταχυτητα στην ενημερωση.. ουτε μια μερα δεν εχει Facebook μονο 7 φιλους και μπηκε στα καταστοιχα μας....
80 εχει τωρα!οπως κ ναχει το ματι τη βγαζει καθαρη το google images μου κολλαει!μπορει καποιος να τη τσεκαρει?Αυτο θα πει ταχυτητα στην ενημερωση.. ουτε μια μερα δεν εχει Facebook μονο 7 φιλους και μπηκε στα καταστοιχα μας....