Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (12 μέλη και 30 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καλημέρα συναγωνιστές συναντήθηκα με την Πάολα που αναφέρθηκε,κοπελλίτσα δεν λέω αλλά μαύρο χάλι μάλλον καθυστερημένο είναι αφελή και ...απο σώμα όλα χάλια μικρό βυζί και πεσμένο γεμάτο ραγάδες,σώμα μέσα στην κυτταρίτιδα παντελώς αγύμναστο φάτσα για να κάνεις πλάκα όχι σέξ και γενικά δεν λέω προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά η όλη εικόνα είναι απογοητευτική ,τι να πώ στεναχωρήθηκα! ναι το γάμησα το μικρό γαμώ την αρρώστια μου  :s&m_1: :s&m_1:αλλά δεν θα την πρότεινα κιόλας ,γούστα είναι αυτά ξέρω αλλά η συνολική εικόνα είναι μαύρα χάλια,προτιμώ τις πουτάνες που φαίνονται αλλά και είναι...αυτά! :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

γράψτο σε κριτική θα χαθεί εδώ μέσα!

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
θυμάσαι ποιά μέρα ακριβώς?έκανες μια δοκιμή για σήμερα?

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κριμα για το κοριτσακι παντως...στην Παολα22 αναφερομαι.

Ψηνομουνα ασχημα να τη δοκιμασω...

Βλαπω να καταληγω σε Ελλη29 ή Αννα για τα πρωτα...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ΜΑΥΡΟ!!!από εμένα,τι συμπαίρανα εγώ...η Πάολα κανονίζει ραντευού το βράδυ για την επόμενη μέρα και η Λένα,μάλλον η μητέρα της,τα ακυρώνει το πρωί...μου το έκαναν την Πέμπτη ,μου το ξανακάνουν και σήμερα...τι θα βρω τώρα εγώ να  :fuck1: φτηνά Κυριακάτικα?

το ραντεβού το είχες κανονίσει για σήμερα το μεσημέρι και στο ακύρωσαν λίγο πριν ή για το απόγευμα;

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
το ραντεβού το είχες κανονίσει για σήμερα το μεσημέρι και στο ακύρωσαν λίγο πριν ή για το απόγευμα;

χτες στις 10 το βράδυ και το ίδιο έγινε και με το ραντευού της Πέμπτης...ξαναμιλήσαμε σήμερα,ξανακλείσαμε και όταν πήρα για επιβεβαίωση μου μίλησε πάλι η γριά και μου το ξανακύρωσε ... >:( >:( >:( >:(

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ΜΑΥΡΟ!!!από εμένα,τι συμπαίρανα εγώ...η Πάολα κανονίζει ραντευού το βράδυ για την επόμενη μέρα και η Λένα,μάλλον η μητέρα της,τα ακυρώνει το πρωί...μου το έκαναν την Πέμπτη ,μου το ξανακάνουν και σήμερα...τι θα βρω τώρα εγώ να  :fuck1: φτηνά Κυριακάτικα?

Θεωρώ οτι αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές είναι ακριβή,το να αρέσει κάποια η να μην αρέσει είναι υποκειμενικό,το να ακυρώνονται ραντεβού δυο φορές είναι απαράδεκτο. Μαύρο από μένα ,είχα σκοπό να δοκιμάσω.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ρε μαγκες ισως ειμαι λιγο ofline αλλα τη απο ελλη 29 εχει κανεις??thanks!!! ;)

Skatanteros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες? εχει μηπως κανεις σας υπ οψιν ενα ζευγαρι απο αθηνα 25-27 χρονων που αν τους πεις για $$$ ψηνονται για καταστασεις τριο η και με την κοπελα μονη της? Τους εκανα add στο msn απο κοινο φιλο πριν απο κανενα μηνα και πιασαμε την κουβεντα, μου ειπαν οτι δεν ψαχνουν για αντρες μονους τους αλλα τους ειπα για 150 ευρω για τριο την κοπελα μονη (γιατι ηταν πολυ μουνι... την ειδα και απο cam) στην αρχη μου εριξαν ακυρο και μετα απο μερικες ημερες μου ειπαν οκ. Ονοματα ειναι Βικτωρια και Γιωργος. Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει, ευχαριστω.

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
έκανε ακριβώς το ίδιο σε κολλητό μου. Ενώ βρέθηκε μία φορά μαζί του μετά από μέρες που ξανακανόνισε μέσω sms ραντεβού γιατί δεν το σήκωνε το κινητό της, το ακυρώνει μία ώρα πριν την συνάντηση. Ξανακανονίζει ο φίλος για την επομένη μέσω μην. πάλι και του το ακυρώνει μισή ώρα πριν πάνω που είχε φτάσει το φιλαράκι στο hotel στα Β.Π. που κανονίζει. Ενώ η ίδια δήλωνε πως λόγω κούρασης κ.α. δικαιολογιών θα παραμείνει σπίτι της ο φίλος μου παρέμεινε στο χώρο του ξενοδοχείου και κανόνισε μετά κόπων και βασάνων άλλη συνάντηση. περίπου μισή ώρα μετά απ'το προκαθορισμένο ραντεβού με την Πάολα που το είχε ακυρώσει δεύτερη φορά κι ενώ περιμένει στο αμάξι του την άλλη τύπισσα που είχε κανονίσει μετά την ακύρωση της Πάολα,την βλέπει συνάμενη κουνάμενη να καταφτάνει και να εισέρχεται στο hotel με άλλον συναγωνιστή που την περίμενε απ'έξω!είναι που θα ξεκουραζόταν σπίτι της! αυτά προς γνώσιν γιατί ο κολλητός μου ήταν τρελά σκασμένος εκείνη την ημέρα γιατί δεν του΄χει ξανασυμβεί να ακυρώνει η ίδια γκόμενα μέσα σε 2 μέρες και να νομίζει πως ο άλλος είναι τελείως μαλάκας και θα το χάψει αλλά με δεδομένο ότι η Πάολα χρησιμοποιεί μόνο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για συνάντηση δεν της έκοβε λίγο ότι μπορεί και να τρακάρει έστω και τυχαία τον φίλο μου ή τον οποιοδήποτε που είχε ακυρώσει η ίδια? να επισημάνω επίσης ότι η Πάολα δεν τον πρόσεξε τον κολλητό γιατί ο ίδιος ήταν μέσα στ αμάξι του όπως σας είπα. Τέσπα, δεν θα έγραφα τίποτα στο συγκεκριμένο thread αλλά μετά από παρότρυνση του κολλητού μου του το όφειλα. Αυτά και sorry αν σας κούρασα.

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάνε μερικές μέρες 50Ε την ώρα ισχύει και βραδάκι κατα τις 9 ,μίλησα με την ίδια και φίλε μου ουτε για πλάκα δεν ξαναπάω....tragic  σου λέω ασ'το,το κουβαδάκι σου και σ'ἀλλη παραλία σαν να πηδας άτομο με ειδικές ανάγκες :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
Τώρα να χαλάσω λίγο το θέμα; Γιατί ρε φίλε τα άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (άτομα με αναπηρία είναι το σωστό!) πως ξέρεις ότι δε πηδιούνται ή δεν πηδαν καλά; Έχουμε ταμπέλα που γράφει "ΝΟ γ@μησι, γιατί τζιζ";

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα να χαλάσω λίγο το θέμα; Γιατί ρε φίλε τα άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (άτομα με αναπηρία είναι το σωστό!) πως ξέρεις ότι δε πηδιούνται ή δεν πηδαν καλά; Έχουμε ταμπέλα που γράφει "ΝΟ γ@μησι, γιατί τζιζ";

Μαλλον φιλε μου εννοει οτι δε στεκει και πολυ καλα πνευματικα...αν δεις πιο πριν και καποιος αλλος τη χαρακτηριζει "αφελη"...δεν αναφερεται οποτε σε καποιο σωματικο χαρακτηριστικο, αλλα μαλλον σε καποιο πνευματικο.
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ατομα με ειδικες αναγκες δεν εχουν αναγκη απο σωματικες απολαυσεις, οποτε μην εξαπτεσαι. Αλλα τωρα το να εκδιδεται ατομο με μειωμενη πνευματικη αντιληψη αυτο ειναι θλιβερο και χρηζει παρεμβαση εισαγγελεα

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον φιλε μου εννοει οτι δε στεκει και πολυ καλα πνευματικα...αν δεις πιο πριν και καποιος αλλος τη χαρακτηριζει "αφελη"...δεν αναφερεται οποτε σε καποιο σωματικο χαρακτηριστικο, αλλα μαλλον σε καποιο πνευματικο.
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ατομα με ειδικες αναγκες δεν εχουν αναγκη απο σωματικες απολαυσεις, οποτε μην εξαπτεσαι. Αλλα τωρα το να εκδιδεται ατομο με μειωμενη πνευματικη αντιληψη αυτο ειναι θλιβερο και χρηζει παρεμβαση εισαγγελεα

'Ολοι έχουμε το δικαίωμα σε ένα μικρό μερίδιο στο σπάμιγκ. Θα κάνω χρήση κι εγώ του δικού μου. Με μάλλον ενημερωτική παρά κριτική διάθεση. Ο όρος "αφελής" δεν υπονοεί κάποια νοητική αναπηρία. Αν ήταν έτσι....σε τεστ ΙQ θα έβγαζα σκορ κάτω από 30. Ο όρος ειδικές ανάγκες χρησιμοποείται σε Ελλάδα και εξωτερικό (αυτούσιος ή με παραλλαγές σημασιολογικά φορτισμένες. Πχ. special needs or special educational needs, ειδικές ανάγκες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ελληνιστί. Συνήθως ανάλογα με το Υπουργείο στην Ελλάδα χρησιμοποείται κάποιος από τους 2 όρους ή ασφαλώς ο όρος Αναπηρία). Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων, Ανθρώπων με  Αναπηρία) έχει ζητήσει την αντικάτάσταση του όρου με τον όρο Αναπηρία είτε πρόκειται για κινητική, αισθητηριακή είτε νοητική. Δεν έχω καμία δασκαλίστική διάθεση, απλά ήταν μία ευκαιρία να γνωστοποιηθεί το θέμα μιας και είναι δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία να αυτοπροσδιορίζονται..
Ως προς το νομικό ζήτημα του να εκδίδεται ένα άτομο (ας δεχθούμε ότι έχει νοητική αναπηρία) είναι πιο σύνθετο από ότι φαντάζει. Δεν είναι σίγουρο ότι ένα τέtοιο άτομο δεν έχει επίγνωση του τι κάνει ούτε ότι δεν του αρέσει αυτό που κάνει. Το πού πάνε τα χρήματα είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο. Κακώς θεωρείται δεδομένο ότι πέφτει θύμα εκμετάλλευσης (δεν το αποκλείω αλλά δεν το θεωρώ δεδομένο). Και επί τη ευκαιρία να αναφέρω πολύ πιο βελούδινους τρόπους εκμετάλλευσης ατόμων με νοητική αναπηρία. Ο Δάκης Ιωάννου (J&P, Intercontinental) εκμεταλλέυεται στην Κύπρο σε υπερλούξ εγκαταστάσεις ξενοδοχείου Άτομα με νοητική αναπηρία χωρίς να τα πληρώνει, απλά παραχωρώντας τους λουξ δωματια για να διαμένουν. Τα Άτομα με νοητική αναπηρία έχουν δηλώσει ότι αρέσκονται σε αυτό που κάνουν κι έτσι δεν ανοίγει ρουθούνι!!! Χρήζει παρέμβασης εισαγγελέα αν η ίδια η κοπέλα εξαναγκάζεται ή/και δεν καρπώνεται τον κόπο της και τη δουλειά της. Μπορούμε να συζητάμε ως αύριο για το θέμα αλλά τελειώνει το μερίδιο μου στο σπαμινγκ. Σας ασπάζομαι φιλικά!

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
είτε λέγεται νοητική είτε κινητική είτε τύφλωση είτε όπως αλλιώς γίνεται αναφορά στην αναπηρία με αρνητική χροιά. στο εξωτερικό και τα άτομα έχουν τη δυνατότητα για σεξουαλική δραστηριότητα. οπότε αυτό σημαίνει πως θέλουν και χρειάζονται ΣΕΞ. αν το κάνουν καλά αυτό αφορά άλλη συζήτηση.
Και δεν εξάπτομαι για το πνευμονικό ή σωματικό χαρακτηρηστικό αλλά για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η λέξη αναπηρία. παρεπιμπτόντως ο δικός σου τρόπος δηλαδή "μειωμενη πνευματικη αντιληψη" είναι πολύ σωστός και αν υπάρχει τέτοια περίπτωση για την κοπέλα πρέπει να εξετασθεί (και όχι να γίνει κατευθείαν παρέμβαση, γιατί η κοπέλα μπορεί να το κάνει από επιλογή!)

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες γνωρίζουμε κάτι για τις υπηρεσίες της??

έστειλα μηνυμα στο μειλ της  και η απάντηση που πήρα ήταν η εξής
είχε και 3 φώτο an θέλετε μου λέτε και τις βάζω.

Geia sou kai euxaristw gia to mhnuma.
Eimai h Emilia apo th rwssia 42 xronwn, kai prosferw omorfh parea gia 2 oloklhres wres me 100 euro. Se periptwsh pou theleis na katseis parapanw mazi mou, to kostos einai 25 euro ana mish wra..dhladh 125 gia 2,5 wres, 150 gia 3 wres k.t.l. To mono pou prepei na sou pw, einai oti den kanonizw rantevou gia ligotero apo 2 wres me ligotera xrhmata.
To programma mou einai eleuthero kai xwris idiaiterous periorismous...olh th diarkeia tou rantevou mporeis..(kai tha hthela) na me antimetopizeis san mia gunaika pou gnwrises se mia eksodo sou kai oxi san tou epaggelmatos, eimai idiaitera zestos kai truferos antropos...den exw auth thn enoxlhtikh maggia pou exoun oi perisoteres...kati pou tha mou arese kai apo tous partener mou.
Oson afora to sex, epitrepontai sxedon ta panta mias kai to zhtoumeno einai na perasoume kai oi 2 kala kai na aksizei kai gia esena to dwraki pou tha dwseis... Mporeis na me filas sto stoma me glwssa, na me glupseis pantou kai oso theleis, (eimai pentakatharh)...to idio kanw kai egw... se glufw pantou, eleuthero stomatiko, sou prosferw proktiko glupsimo kai vevaia epitrepontai olles oi staseis se ollous tous ruthmous, (trufera-dunata) me oses ektonoseis theleis kai antexeis. Epishs exw mazi mou panta ta paixnidakia mou (doniti), pou mporeis na ta xrhsimopoihseis panw mou opws theleis...akoma kai na mpeis mazi tou mesa mou apo mprosta...(double)...,,, einai toso stena, ekeinh thn wra...pou tha se trellanei... Auth h <<uphresia>> mazi me to prwktiko glupsimo, einai kati pou den to vrhskeis pouthena kai tha deis oti einai foverh empeiria. Gia opoion endiaferete mporw kai egw na paiksw me to painidaki mou mazi tou..arkei na to zhthsei...
Duo pragmata pou den mporw na kanw...einai to proktiko sex kai to teleiwma sto stoma. To proktiko den einai oti den thelw na to kanw sta rantevou, einai kati pou den kanw oute sthn proswpikh mou zwh giati ponaw para para polu... oson afora to teleiwma sto stoma einai kathara gia logous ugeias....exw tragiko paradeigma apo filenada mou kai to stamatisa.

Rantevou mporw na kanonisw kathimerina, alla apo tis 21.30 to vradu kai meta. Exw proswpikh zwh kai den mporw na fugw dusthxws nwritera apo to spiti. H sunanthsh ginete se ksenodoxeio, (me ta eksoda dika sou). Auta pou sunithos kanonizw kai einai konta mou...einai... To kreoli sth glufada-paraliakh, to 3XXX ston alimo-paraliakh,to lacoba sth sugkrou-pisw apo onaseio, to olumpik pisw apo to metropolitan nosokomeio kai to GLS sth poseidwnos upsos mosxato. An den se volevei kapoio apo auta, to shzhtame thn hmera tou rantevou kai an den einai polu makria apo emena mporw na erthw...(an einai makria apo emena mporw na erthw me + ta eksoda tou taksi).
Pws kanonizoume....
Epeidh oses fores dinw to kinhto mou dhmosia....eixa megalo provlhma.....,,,, p.x. xtupage mexri kai stis 3 ta kshmeromata kai den mporousa na hremisw... epishs opws eipa exw proswpikh zwh kai ston opoiodhpote einai mazi mou..(filos-filh), ekane megalh entupwsh pou me kalousan kathe 5 lepta...(den einai xazoi oi antropoi katalavainoun)... vrhka allh lush...  Thn HMERA POU THELEIS TO RANTEVOU mou stelneis ena mail me to diko sou kinhto mexri tis 17.00-18.00 to apogevma kai mesa stis epomenes 1-2 wres tha sou steilw sms gia na me pareis kai na kanonisoume leptomeries gia thn wra kai to ksenodoxeio...

Auta eixa na pw... elpizw suntoma na ta poume apo konta... Stelnw kai 3 foto mou oi opoies einai pragmatikes kai tha to diapistwseis apo konta. Proswpo den mporw na steilw gia eunohtous logous...

filakia polla...!!!!!! kai se perimenw....

Y.G. 1. EPEIDH EIMAI MONH MOU KAI TA MHNYMATA PARA POLLA KATHE MERA, SYGNWMH SE OSOUS ARGW NA APANTHSW. KANONIZW MONO 1 RANTEVOU KATHE MERA. DEN EIMAI EPAGGELMATIAS KAI DEN DOULEVW SE GRAFEIO.
Y.G. 2. EPEIDH DEN VAZW POTE XRONOMETRO OUTE MOU ARESEI NA KOITAW TO ROLOI KAI NA XALAEI H ATMOSFAIRA, AN PARASIRTHOUME KAI FTASOUME TIS 2,5 WRES P.X. MH ME FERNETAI SE DUSKOLH THESH NA ZHTHSW TA EPIPLEON 25 EURO. KOITAXTE ESEIS TO ROLOI SAS KAI DWSTE MOU TO DWRAKI ANALOGOS...
Y.G. 3. AN MPOREITE STO MAIL POY THA STEILETE GIA TO RANTEVOU, MAZI ME TO KINHTO PEITE MOY KAI THN HLIKIA SAS...KAI MIA SYNTOMH PERIGRAFH...YPSOS,VAROS K.T.L.
Y.G. 4. SYGNWMH GIA TO MEGALO MHNUMA...KAI...PINW VOTKA LEMONI..XAXAXAXAXAXA...!!!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλημέρα παίδες γνωρίζουμε κάτι για τις υπηρεσίες της??

έστειλα μηνυμα στο μειλ της  και η απάντηση που πήρα ήταν η εξής
είχε και 3 φώτο an θέλετε μου λέτε και τις βάζω.

Geia sou kai euxaristw gia to mhnuma.
Eimai h Emilia apo th rwssia 42 xronwn, kai prosferw omorfh parea gia 2 oloklhres wres me 100 euro. Se periptwsh pou theleis na katseis parapanw mazi mou, to kostos einai 25 euro ana mish wra..dhladh 125 gia 2,5 wres, 150 gia 3 wres k.t.l. To mono pou prepei na sou pw, einai oti den kanonizw rantevou gia ligotero apo 2 wres me ligotera xrhmata.
To programma mou einai eleuthero kai xwris idiaiterous periorismous...olh th diarkeia tou rantevou mporeis..(kai tha hthela) na me antimetopizeis san mia gunaika pou gnwrises se mia eksodo sou kai oxi san tou epaggelmatos, eimai idiaitera zestos kai truferos antropos...den exw auth thn enoxlhtikh maggia pou exoun oi perisoteres...kati pou tha mou arese kai apo tous partener mou.
Oson afora to sex, epitrepontai sxedon ta panta mias kai to zhtoumeno einai na perasoume kai oi 2 kala kai na aksizei kai gia esena to dwraki pou tha dwseis... Mporeis na me filas sto stoma me glwssa, na me glupseis pantou kai oso theleis, (eimai pentakatharh)...to idio kanw kai egw... se glufw pantou, eleuthero stomatiko, sou prosferw proktiko glupsimo kai vevaia epitrepontai olles oi staseis se ollous tous ruthmous, (trufera-dunata) me oses ektonoseis theleis kai antexeis. Epishs exw mazi mou panta ta paixnidakia mou (doniti), pou mporeis na ta xrhsimopoihseis panw mou opws theleis...akoma kai na mpeis mazi tou mesa mou apo mprosta...(double)...,,, einai toso stena, ekeinh thn wra...pou tha se trellanei... Auth h <<uphresia>> mazi me to prwktiko glupsimo, einai kati pou den to vrhskeis pouthena kai tha deis oti einai foverh empeiria. Gia opoion endiaferete mporw kai egw na paiksw me to painidaki mou mazi tou..arkei na to zhthsei...
Duo pragmata pou den mporw na kanw...einai to proktiko sex kai to teleiwma sto stoma. To proktiko den einai oti den thelw na to kanw sta rantevou, einai kati pou den kanw oute sthn proswpikh mou zwh giati ponaw para para polu... oson afora to teleiwma sto stoma einai kathara gia logous ugeias....exw tragiko paradeigma apo filenada mou kai to stamatisa.

Rantevou mporw na kanonisw kathimerina, alla apo tis 21.30 to vradu kai meta. Exw proswpikh zwh kai den mporw na fugw dusthxws nwritera apo to spiti. H sunanthsh ginete se ksenodoxeio, (me ta eksoda dika sou). Auta pou sunithos kanonizw kai einai konta mou...einai... To kreoli sth glufada-paraliakh, to 3XXX ston alimo-paraliakh,to lacoba sth sugkrou-pisw apo onaseio, to olumpik pisw apo to metropolitan nosokomeio kai to GLS sth poseidwnos upsos mosxato. An den se volevei kapoio apo auta, to shzhtame thn hmera tou rantevou kai an den einai polu makria apo emena mporw na erthw...(an einai makria apo emena mporw na erthw me + ta eksoda tou taksi).
Pws kanonizoume....
Epeidh oses fores dinw to kinhto mou dhmosia....eixa megalo provlhma.....,,,, p.x. xtupage mexri kai stis 3 ta kshmeromata kai den mporousa na hremisw... epishs opws eipa exw proswpikh zwh kai ston opoiodhpote einai mazi mou..(filos-filh), ekane megalh entupwsh pou me kalousan kathe 5 lepta...(den einai xazoi oi antropoi katalavainoun)... vrhka allh lush...  Thn HMERA POU THELEIS TO RANTEVOU mou stelneis ena mail me to diko sou kinhto mexri tis 17.00-18.00 to apogevma kai mesa stis epomenes 1-2 wres tha sou steilw sms gia na me pareis kai na kanonisoume leptomeries gia thn wra kai to ksenodoxeio...

Auta eixa na pw... elpizw suntoma na ta poume apo konta... Stelnw kai 3 foto mou oi opoies einai pragmatikes kai tha to diapistwseis apo konta. Proswpo den mporw na steilw gia eunohtous logous...

filakia polla...!!!!!! kai se perimenw....

Y.G. 1. EPEIDH EIMAI MONH MOU KAI TA MHNYMATA PARA POLLA KATHE MERA, SYGNWMH SE OSOUS ARGW NA APANTHSW. KANONIZW MONO 1 RANTEVOU KATHE MERA. DEN EIMAI EPAGGELMATIAS KAI DEN DOULEVW SE GRAFEIO.
Y.G. 2. EPEIDH DEN VAZW POTE XRONOMETRO OUTE MOU ARESEI NA KOITAW TO ROLOI KAI NA XALAEI H ATMOSFAIRA, AN PARASIRTHOUME KAI FTASOUME TIS 2,5 WRES P.X. MH ME FERNETAI SE DUSKOLH THESH NA ZHTHSW TA EPIPLEON 25 EURO. KOITAXTE ESEIS TO ROLOI SAS KAI DWSTE MOU TO DWRAKI ANALOGOS...
Y.G. 3. AN MPOREITE STO MAIL POY THA STEILETE GIA TO RANTEVOU, MAZI ME TO KINHTO PEITE MOY KAI THN HLIKIA SAS...KAI MIA SYNTOMH PERIGRAFH...YPSOS,VAROS K.T.L.
Y.G. 4. SYGNWMH GIA TO MEGALO MHNUMA...KAI...PINW VOTKA LEMONI..XAXAXAXAXAXA...!!!!

Μετα απο τοσο λεπτομερη περιγραφη..... μαλλον μαλακια ερωτηση εκανες....

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
ok  malamas  έχεις δίκιο sorry για την λανθασμένη διατύπωση
εννοώ ότι αν κάποιος την έχει δοικιμάσει και όντος
ισχύουν οι υπηρεσίες που αναφέρει ή έιναι μούφα?
γενικότερα μια κριτική από κάποιον δικό μας γιατί
θέλω να την δοκιμάσω..

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
lol ....εκανα και αλλη λαλακια εισαι o nomercy .....χαχαχχαχαχα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Vikaki
Alexandra
Veronika
Μarina
Mania
αν και εχουν κυκλοφορησει τα τηλ σε 2 φορα δεν θα σας τα δωσω!
περισσοτερες πληροφοριες απο τον τρεζουρα!
τωρα αν ειναι καλες θα σας το βεβαιωσουν καποιοι φιλοι του!
τωρα γιατι δεν τις εδωσε σε σας...
σαν εμενα προφανως δεν ειστε ουτε φιλοι, ουτε καλοι πελατες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την καλημερα μου παιχτες και οχι αλλο κουτοχορτο! χορτασαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom