kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
διαμερισμα στα καμινια και σε παιρνουν ματι τα σκυλια να γαμας τη χοντρηKαμιά εμπειρία απο αυτή;
διαμερισμα στα καμινια και σε παιρνουν ματι τα σκυλια να γαμας τη χοντρηKαμιά εμπειρία απο αυτή;
Δεν κατάλαβα αυτό για τα σκυλιά!
100/ωρα προγραμμα χωρις πρωκτικο.δεχονται στον χωρο τους στον πειραια σε διαμερισμα.πληροφοριες απο τηλεφωνο πριν απο 1-2 μηνες, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τις κυριες οποτε δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Παλικάρια ξέρει κανείς πληροφορίες για αυτες ?
Είπε συναγωνιστης ολόκληρη βοβλιογραφία αλλά που?
το χριστινακι. επισης υπαρχει μεγαλη βιβλιογραφια και αριστες συστασεις αποπ τους συναγωνιστες.
καλησπέρα.
Για τη συγκεκριμένη έχει κάποιος άποψη?
100/ωρα προγραμμα χωρις πρωκτικο.δεχονται στον χωρο τους στον πειραια σε διαμερισμα.πληροφοριες απο τηλεφωνο πριν απο 1-2 μηνες, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τις κυριες οποτε δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.
το χριστινακι. επισης υπαρχει μεγαλη βιβλιογραφια και αριστες συστασεις αποπ τους συναγωνιστες.
α μαλιστα..απο προσωπο πως ηταν?
σου αρεσε κατι πανω της γενικα?
Από πρόσωπο? Συμπαθητική. Ηλικία: 30 κάτι
αυτά τα 2 τηλ διαφέρουν μόνο στο τελευταίο ψηφίο,το κείμενο της αγγελίας έχει επίσης την ίδια φιλοσοφία...τυχαίο?
τεσπα,θα συναντηθώ με την Πάολα22 σε λίγο να μάθω περισσότερα...
ΜΑΥΡΟ!!!από εμένα,τι συμπαίρανα εγώ...η Πάολα κανονίζει ραντευού το βράδυ για την επόμενη μέρα και η Λένα,μάλλον η μητέρα της,τα ακυρώνει το πρωί...μου το έκαναν την Πέμπτη ,μου το ξανακάνουν και σήμερα...τι θα βρω τώρα εγώ να φτηνά Κυριακάτικα?αυτά τα 2 τηλ διαφέρουν μόνο στο τελευταίο ψηφίο,το κείμενο της αγγελίας έχει επίσης την ίδια φιλοσοφία...τυχαίο?
Καλημέρα συναγωνιστές συναντήθηκα με την Πάολα που αναφέρθηκε,κοπελλίτσα δεν λέω αλλά μαύρο χάλι μάλλον καθυστερημένο είναι αφελή και ...απο σώμα όλα χάλια μικρό βυζί και πεσμένο γεμάτο ραγάδες,σώμα μέσα στην κυτταρίτιδα παντελώς αγύμναστο φάτσα για να κάνεις πλάκα όχι σέξ και γενικά δεν λέω προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά η όλη εικόνα είναι απογοητευτική ,τι να πώ στεναχωρήθηκα! ναι το γάμησα το μικρό γαμώ την αρρώστια μου αλλά δεν θα την πρότεινα κιόλας ,γούστα είναι αυτά ξέρω αλλά η συνολική εικόνα είναι μαύρα χάλια,προτιμώ τις πουτάνες που φαίνονται αλλά και είναι...αυτά!αυτά τα 2 τηλ διαφέρουν μόνο στο τελευταίο ψηφίο,το κείμενο της αγγελίας έχει επίσης την ίδια φιλοσοφία...τυχαίο?
πότε συναντη8ηκατε?σε χρέωσε 50Ε την ώρα ή την 1,5?και τι ώρα το κανονίσατε?μίλησες μόνο με την ίδια ή και με τη γριά?για δοκίμασε να κλίσεις ραντευού για σήμερα και αν σου πει ναι πες μου και μένα...Καλημέρα συναγωνιστές συναντήθηκα με την Πάολα που αναφέρθηκε,κοπελλίτσα δεν λέω αλλά μαύρο χάλι μάλλον καθυστερημένο είναι αφελή και ...απο σώμα όλα χάλια μικρό βυζί και πεσμένο γεμάτο ραγάδες,σώμα μέσα στην κυτταρίτιδα παντελώς αγύμναστο φάτσα για να κάνεις πλάκα όχι σέξ και γενικά δεν λέω προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά η όλη εικόνα είναι απογοητευτική ,τι να πώ στεναχωρήθηκα! ναι το γάμησα το μικρό γαμώ την αρρώστια μου αλλά δεν θα την πρότεινα κιόλας ,γούστα είναι αυτά ξέρω αλλά η συνολική εικόνα είναι μαύρα χάλια,προτιμώ τις πουτάνες που φαίνονται αλλά και είναι...αυτά!
πότε συναντη8ηκατε?σε χρέωσε 50Ε την ώρα ή την 1,5?και τι ώρα το κανονίσατε?μίλησες μόνο με την ίδια ή και με τη γριά?για δοκίμασε να κλίσεις ραντευού για σήμερα και αν σου πει ναι πες μου και μένα...