heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
λοιπον αγορι το σηκωσε 1430 της σημερον. Χριστινακι το ονομα ... τι κερδιζω ?????
Τη χαρά να είσαι πρωτοπόρος και να μας πεις και εμάς? Αστιεύομαι,
λοιπον αγορι το σηκωσε 1430 της σημερον. Χριστινακι το ονομα ... τι κερδιζω ?????
Καλησπερα... Για το μιλφονι ταιριαζει η περιγραφη, και το υφος της αγγελιας με την Ρανια απο Μαρουσι... Ισως αλλαξε τηλεφωνο να τσιμπισει κανενα θυμα...
Καλησπερα... Για το μιλφονι ταιριαζει η περιγραφη, και το υφος της αγγελιας με την Ρανια απο Μαρουσι... Ισως αλλαξε τηλεφωνο να τσιμπισει κανενα θυμα...
Σωστά εγω ακόμα τρέχω, απλά δεν είναι ότι καλύτερο για τα δικα μου δεδομένα (και για πολλών άλλων)Η Ράνια είναι αυτή που όταν τη βλέπεις λες, μια στιγμή πετάγομαι Αλεξανδρούπολη για τσιγάρα;
Η αγγελια κατι μου θυμιζει ισως την ειχα παρει πριν κατι μηνες ...επειδη διεγραψα το τηλεφωνο της αν σου πει το ονομα Γιαννα ειναι μια κατω του μετριου που ζηταει 80 ευρω προκαταβολικα και μαλιστα αν αργησεις να τελειωσεις την δευτερη φορα θα σηκωθει να ντυθει αν βεβαια της περασει και την αφησεις να φυγεικάποιος συναγωνιστής για αυτο το λινκ ξέρει τπττ;;;
Σωστά εγω ακόμα τρέχω, απλά δεν είναι ότι καλύτερο για τα δικα μου δεδομένα (και για πολλών άλλων)
Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή γιατι πάντα έτσι γράφει στις αγγελίες που βάζει
Για την πιτσιρικα δεν ξέρω τίποτα
Σωστά εγω ακόμα τρέχω, απλά δεν είναι ότι καλύτερο για τα δικα μου δεδομένα (και για πολλών άλλων)
Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή γιατι πάντα έτσι γράφει στις αγγελίες που βάζει
Για την πιτσιρικα δεν ξέρω τίποτα
loipon pedia edo eimaste.... tha pathete plaka me to moro....ellinida 20 xronon poly orea....
apo tis kalyteres pou exo paei....mono ayto exo na po.....kai poly kalo xaraktira....eine gamo ta atoma.....
και απο τηλεφωνο ??? στελνεις σε παρακαλω κανα πμ....apo tis kalyteres pou exo paei....mono ayto exo na po.....kai poly kalo xaraktira....eine gamo ta atoma.....
Με 120 χωρις αναλ πολυ ειναι πες της.Και απο τις φωτο δεν μου εκανε και τοσο μοντελο οπως λεειapo tis kalyteres pou exo paei....mono ayto exo na po.....kai poly kalo xaraktira....eine gamo ta atoma.....
loipon pedia edo eimaste.... tha pathete plaka me to moro....ellinida 20 xronon poly orea....
Με 120 χωρις αναλ πολυ ειναι πες της.Και απο τις φωτο δεν μου εκανε και τοσο μοντελο οπως λεει
Με 120 χωρις αναλ πολυ ειναι πες της.Και απο τις φωτο δεν μου εκανε και τοσο μοντελο οπως λεει
Φωτός που είδες; Στην αγγελία δεν έχει.