Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Και αν το σηκώσει και καταφέρεις να μην ....... εκνευριστεις (είναι πολυ αγενής ) ....... θα είναι η είδηση της δεκαετίας !!!!
φιλε ειδημων , εχεις εσυ να προτείνειες κατι καλό και αξιοπιστο indepent ;Ακριβώς.
φιλε ειδημων , εχεις εσυ να προτείνειες κατι καλό και αξιοπιστο indepent ;
Βρηκα 2 αγγελίες.Στη μια δηλώνεται milf και στην αλλη φοιτητρια Το τηλέφωνο στο τελευταίο ψηφίο αλλάζει.Ζητάνε 50αρικο.Και είναι Μαρούσι,το μιλφ το πηρα τηλ και κατεβαίνει και κέντρο,για μπαζάκι μου μυρίζει.
Βρηκα 2 αγγελίες.Στη μια δηλώνεται milf και στην αλλη φοιτητρια Το τηλέφωνο στο τελευταίο ψηφίο αλλάζει.Ζητάνε 50αρικο.Και είναι Μαρούσι,το μιλφ το πηρα τηλ και κατεβαίνει και κέντρο,για μπαζάκι μου μυρίζει.
"Βαρεθηκες τις "βαφτισμενες" ελληνιδες ,Σου εχω την απαντηση... Ελληνιδα φοιτητρια ... Σε περιμενω.. 120Euros+extra"
ρε σεις, ειναι μάνα και κόρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εύγε για την παρατηρητικότητά σου.
ρε σεις, ειναι μάνα και κόρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε σεις, ειναι μάνα και κόρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η γνωστή Λίζα.Πανάκριβο μπαζάκι.
λοιπον αγορι το σηκωσε 1430 της σημερον. Χριστινακι το ονομα ... τι κερδιζω ?????Ακριβώς.
κάποιος συναγωνιστής για αυτο το λινκ ξέρει τπττ;;;
χαχαχαχα, απο χαβαλέ καλα πάμε !!! να ρίξουμε όμως και κανα καλό καβλί ε;;;οτι μεχρι τις τρεις ειναι στη δουλεια....
Καλησπερα... Για το μιλφονι ταιριαζει η περιγραφη, και το υφος της αγγελιας με την Ρανια απο Μαρουσι... Ισως αλλαξε τηλεφωνο να τσιμπισει κανενα θυμα...Βρηκα 2 αγγελίες.Στη μια δηλώνεται milf και στην αλλη φοιτητρια Το τηλέφωνο στο τελευταίο ψηφίο αλλάζει.Ζητάνε 50αρικο.Και είναι Μαρούσι,το μιλφ το πηρα τηλ και κατεβαίνει και κέντρο,για μπαζάκι μου μυρίζει.
χαχαχαχα, απο χαβαλέ καλα πάμε !!! να ρίξουμε όμως και κανα καλό καβλί ε;;;