Lestat21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικα ουτε ενας δεν εχει εμπειρια με φοιτητρια?
Φοιτήτριες όσες θες... 5 χρόνια φοιτητής
Τελικα ουτε ενας δεν εχει εμπειρια με φοιτητρια?
Αν θες ζευγάρια καλή χημεία ( γιατί αυτό είναι το ζητούμενο στο τρίο) έχει η Ελλη29 με τον δικό της. αλλά μάλλον θα τους έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα. Τιμή 100Ας πούμε οτι το διαθέτω. Δεν θα ήθελα όμως να πάει χαμένο. Γιαυτό ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κανένας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παραπάνω στοιχεία. Κάποια αγγελία τους που είχα βρει, τώρα δεν υπάρχει.
Βρε εσύ καλά τα λες. Το πρόβλημα μου δεν είναι να τους ξαναβρώ. Είναι να μην πάει χαμένο το 150άρι.
Δεν μου περισσεύει. :-
Φοιτήτριες όσες θες... 5 χρόνια φοιτητής
Σωστός.. Ασε που και αρκετές ξένες που πάνε σε βοιδοσχολές μανικιούρ πεντικιούρ, μαγειρικής και δεν ξέρω τι άλλο, το παίζουν φοιτήτριες..Ρε τύπε αυτές που βλέπεις στις αγγελίες είναι τόσο φοιτήτριες όσο εσύ αστροναύτης.Υπάρχουν βέβαια και κάποιες πραγματικές οχι απο αγγελίες που παίζουν σε στενό κύκλο με πολλά λεφτά.
Φιλε μου θα σε πανε πρωτα για καφε να δουνε αν τους αρεσεις ,η μικρη ειναι οντως 19 χρονων καλο κορμι και εγω ειχα παει μαζι της πριν καποιους μηνες οταν προτοεβαλαν την αγγελια και μου ειπαν οτι ηταν στα πρωτα βηματα τοτε ζηταγαν 180 αλλα επεσαν στα 150 αλλα εγω την πηρα με 120 με παζαρι και αφου ειδα οτι ηθελαν οταν βρεθηκαμε για καφε και μετα ξενοδοχειο οι 3μας,αλλα ο τυπος μου ελεγε επειδη ημουν ο δευτερος που την πηδαγε αφ οτου ξεκινησαν να την προσεχω και να μην ειμαι αποτομος και αλλες παπαριες.....εβαλε λεπτο προφυλακτικο να μου κανει πιπα και μετα μου εβαλε αλλο πιο χονδρο για να την γαμησω ενω εκανε πιπα στον δικο της ,αυτα με λιγα λογια αν θελεις δοκιμασε για την εμπειρια νομιζω αξιζει αλλα κανε τους συμφωνια στην 1 ωρα αν θες για δυο φορες γιατι εγω οταν τελειωσα την πρωτη ετοιμαστηκαν να φυγουν οποτε τους ειπα οτι συμφωνησαμε στην ωρα 2 φορες οποτε εμειναν .Μην μου στελενετε PM για περισσοτερες πληροφοριες η να μου ζητατε τηλεφωνο αν σας απαντησουν στο mail θα σας δωσουν και το τηλεφωνο που το απανταει η κοπελαΑς πούμε οτι το διαθέτω. Δεν θα ήθελα όμως να πάει χαμένο. Γιαυτό ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κανένας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παραπάνω στοιχεία. Κάποια αγγελία τους που είχα βρει, τώρα δεν υπάρχει.
Ίσως είσαι από τους λίγους που διαθέτουν το 150αρι τότε
Τεσπά, ρίξε μια ματιά εδώ αν και νομίζω ότι δεν έχουν αναφερθεί
]
Ευχαριστώ ρε μάγκες μου σώσατε το 150άρι που ενημερωτικά, δεν μου περισσεύει καθόλου. ;)Φιλε μου θα σε πανε πρωτα για καφε να δουνε αν τους αρεσεις ,η μικρη ειναι οντως 19 χρονων καλο κορμι και εγω ειχα παει μαζι της πριν καποιους μηνες οταν προτοεβαλαν την αγγελια και μου ειπαν οτι ηταν στα πρωτα βηματα τοτε ζηταγαν 180 αλλα επεσαν στα 150 αλλα εγω την πηρα με 120 με παζαρι και αφου ειδα οτι ηθελαν οταν βρεθηκαμε για καφε και μετα ξενοδοχειο οι 3μας,αλλα ο τυπος μου ελεγε επειδη ημουν ο δευτερος που την πηδαγε αφ οτου ξεκινησαν να την προσεχω και να μην ειμαι αποτομος και αλλες παπαριες.....εβαλε λεπτο προφυλακτικο να μου κανει πιπα και μετα μου εβαλε αλλο πιο χονδρο για να την γαμησω ενω εκανε πιπα στον δικο της ,αυτα με λιγα λογια αν θελεις δοκιμασε για την εμπειρια νομιζω αξιζει αλλα κανε τους συμφωνια στην 1 ωρα αν θες για δυο φορες γιατι εγω οταν τελειωσα την πρωτη ετοιμαστηκαν να φυγουν οποτε τους ειπα οτι συμφωνησαμε στην ωρα 2 φορες οποτε εμειναν .Μην μου στελενετε PM για περισσοτερες πληροφοριες η να μου ζητατε τηλεφωνο αν σας απαντησουν στο mail θα σας δωσουν και το τηλεφωνο που το απανταει η κοπελα
Καλησπέρες!
Ξέρει κανένας λεπτομέρειες για ένα ζευγάρι Α29 Γ19; Ψάχνουν μεταξύ άλλων γενναιόδωρους. Μαίρη και Μάνος νομίζω.
οποτε σηκωνει κι αλλο παζαρι απο τα 120 που εδωσα εγω τοτε ,ηταν αρκετα ξενερωτη παντως η ξανθουλαΤους έχω συναντήσει εγώ προ 2-3 μηνών. Κουαρτέτο με μια μιλφ "φίλη" μου μαζί. ΦΙΑΣΚΟ!!
Τους έδωσα και 100 και η φίλη μου με απεκάλεσε μαλάκα, διότι ΑΥΤΟΙ έπρεπε να μας είχαν δώσει μου είπε. Και δίκιο είχε!!
/Thanks μάγκα!!!!!Τους έχω συναντήσει εγώ προ 2-3 μηνών. Κουαρτέτο με μια μιλφ "φίλη" μου μαζί. ΦΙΑΣΚΟ!!
Τους έδωσα και 100 και η φίλη μου με απεκάλεσε μαλάκα, διότι ΑΥΤΟΙ έπρεπε να μας είχαν δώσει μου είπε. Και δίκιο είχε!!
Λογικά γραφείο.
Γραφειο? Καμια κριτικη?
οποτε σηκωνει κι αλλο παζαρι απο τα 120 που εδωσα εγω τοτε ,ηταν αρκετα ξενερωτη παντως η ξανθουλα
Δεν ειχε και αδικο....εγω παντως την γαμησα 2 φορεςΓια μπουνιές ήταν! Η φίλη μου έπαιρνε στο μαλάκα ακάποτη πίπα και αυτή (που πληρωνόταν!) σ' εμένα με προφυλακτικό!
Άσε που στο μισάωρο αυτού του έπεσε και αυτή άρχισε τα "Τί έχεις μωρό μου" και έφυγαν.
Μετά συνεχίσαμε με την φίλη μου οι δυό μας και τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε. Τότε με απεκάλεσε μαλάκα!
Εγω θα σας καθομουν με λιγοτεραΓια μπουνιές ήταν! Η φίλη μου έπαιρνε στο μαλάκα ακάποτη πίπα και αυτή (που πληρωνόταν!) σ' εμένα με προφυλακτικό!
Άσε που στο μισάωρο αυτού του έπεσε και αυτή άρχισε τα "Τί έχεις μωρό μου" και έφυγαν.
Μετά συνεχίσαμε με την φίλη μου οι δυό μας και τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε. Τότε με απεκάλεσε μαλάκα!
Καλησπέρα,έχεις κανείς να δώσει το τηλ.απο Μαρίνα και Έλλη;
Και επισης αυτη ειναι υπαρκτη?
Σε sms δεν εχω λαβει απαντηση παντως..
Ειναι γραφειο με Πολωνεζες και ολες ανω του μετριου με αληθινες φωτο.....100+20