ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
GIA SAS MAGKES EXETE YPOCH SAS KAMIA POLY ADYNATH?
Αυτη
GIA SAS MAGKES EXETE YPOCH SAS KAMIA POLY ADYNATH?
ποιας αγγελιας ειναι αυτη που παραθετεις? του olx η του maba
ποιας αγγελιας ειναι αυτη που παραθετεις? του olx η του maba
Αυτή που λέω είναι λίγο πιο αδύνατη, κ με πιο μικρό στήθος
Του OLXποιας αγγελιας ειναι αυτη που παραθετεις? του olx η του maba
Από γραφείο ξέρω μία. Ρωσίδα, πανέμορφη, αλλά πετσί κ κόκκαλο! Στήθος μικροσκοπικό. Αν θες τηλ γραφείου κ όνομα, στείλε πμ.
λοιπον...χθεσινη επικοινωνια με την κυρια....μαλλον ελληνιδα,χρεωνει 60 ευρω,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ,μαγκες αυτο δεν το εχω ξαναακουσει,δουλευει πολυ περιεργες ωρες,απογευμα μεχρι τις 9 το πολυ νομιζω απο τις 5,και πρωινα ,μου ειπε οτι μπορει και ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ,και αυτο πρωτη φορα το ακουω,χωρις να με ξερει καν να με καλεσει στο σπιτι για ,αματουρι μου εκανε παντως στην γενικη συζητηση,μου ειπε οτι εχει 10 μερες περιπου που εχει ξεκινησει την δουλεια....οι φωτος ειναι δικες της...αυτα.για να πω την αληθεια μπερδευτηκα,γιατι η ειναι τελειως αβγαλτη, και δεν ξερει τι της γινεται, η το παιζει πολυ καλα ,για να τσιμπησεις....
παιδες καλησπερα.εχει υποψη του καποιοσ καμια πολυ αδυνατη κοκκαλιαρα?ευχαριστω
κωλονου 32β οπου δουλευει και η τζωρτζιαννα, δουλευει παρεα με αυτην μια πολυ αδυνατη ξανθια, πιτσιρικα..εχω ορεξη για κοκκαλοσουπα πραγματι
Απο ποιο ποδι φιλε;Παιζει ρολο!!!Καμμιά κουτσή ξέρει κανείς ? Λένε πως κάνουν το καλύτερο
Όχι για τη συγκεκριμένη. Μου χει τύχει πριν χρόνια και ευτυχώς δεν είχα πολλά λεφτά μαζί μου.
Σίγουρα όμως μου στοίχισε πολύ περισσότερο από το ξενοδοχείο.
Από τότε φυλάγομαι από τις κακοτοπιές
Και από τις δικές μου εμπειρίες και κουβέντες δεξιά και αριστερά σε αυτό τείνω να καταλήξωΞεχαστε τα αυτα δεν ισχυουν πλεον. Με το χαλι της παρουσας και μελλουσας οικονομικης καταστασης οποια γυναικα το κανει σπιτι της διατηρωντας παραλληλα σχεση με το αλλο φυλο, το κανει προκειμενου να καρπωθουν και οι δυο τα οφελη.
Τελικά η συγκεκριμένη είναι αλήθινη περίπτωση, γιατί έχω ψηθεί άγρια να τη δοκιμάσω, αλλά δεν θέλω να πέσω σε άκυρο ή γραφείο...