κακως. η αποχωριση, γινεται με στυλ και αξιοπρεπεια.
αν θες να ξαναγαμησεις, στελνεις αυθημερον μια ανθοδεσμη με μια καρτα μα καλα σχολια.
αν εισια μπατηρης, ενα γλυκο σμς αρκει.
δεν βρισκω κανενα λογω ενοχων μεταξυ ενηλικων.
2 μερες ειναι λιγο 4 ειναι πολλες....
ποτε ... μα ποτε.... αυθημερον....
την τριτη μερουλα και αφου πλεον εχει αρχησει η αμφιβολια
στελνεις ενα απλο σε σκεφτομαι
πιστεψε με σε μια ηλικια που περιγραφει αυτο μετραει περισοτερο απο οποιοδηποτε δωρο
αλιως αν θελεις ανθοδεσμη την στελνεις στο γραφειο/δουλεια της εαν αυτο ειναι δυνατον
κατι τετοιο την τρελαινει και το γεγονος οτι καποια ματια ειναι στραμενα πανω της με θαυμασμο την ανεβαζει
μετα απλα περιμενεις.
αφου περασει το σταδιο του ενθουσιασμου μιας και δεν το περιμενε
της αρνησης επιδη δεν κρατησες τους τυπους
των νευρων που το τολμησες λες και την εκθεσες
θα παρει τηλεφωνο μονη της
ενοητε πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν πρεπει να εχει σχεση για το παραπανω, αν εχει απλα ενα μυνημα "σε σκεφτομαι".
δκιμασμενο πολακις φορες
Νομίζω πάντως οτι υπάρχει πλειάδα παραμέτρων που δεν υπολογίζουμε όταν ανταλλάσουμε απόψεις για τους λόγους που καταφεύγουμε στιε επαγγελματίες του έρωτα. Οι απλουστέυσεις και οι γενικεύσεις δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Και εξηγούμαι, χτες είχα επαγγελματικό ραντεβού με κάποια που δεν γνώριζα. Ήταν εμφανίσιμο milf 40-45 και στην αρχή εξαντλήσαμε το επαγγελματικό μέρος της συνάντησης. Μέχρι τότε όμως έπιασε βροχή και πρότεινε να περιμένω στο σπίτι της μέχρι να σταματήσει (ένοιωθε υποχρεωμένη διότι η ίδια δεν είχε μέσον μετακίνησης να έρθει στο γραφείο και εγώ με τη μηχανή δέχτηκα και βρεθήκαμε στην περιοχή της). Η βροχή έφυγε αλλά εγώ έμεινα. Καλή η επιβεβαίωση δε λέω αλλά μετά ο ψυχαναγκασμός του να είμαι ευγενής και πως να φύγω έτσι αμέσως μετά χωρίς να την προσβάλλω κτλ με έκαναν να νοιώσω τόσο άσχημα που επαναβεβαίωσα γιατί προτιμάω τον πληρωμένο έρωτα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν το καλό sex. Δίνεις ότι απαιτείται και παίρνεις λίγα από αυτά που φαταζόσουν αλλά στο μεταξύ δεν κουβαλάς τουλάχιστον το κενό συνείδησης. Αυτός είναι ο δικός μου λόγος. Φαντάζομαι υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί όσοι και οι συναγωνιστές.
φιλε μου δυο ειναι οι ακρως δικαιολογημενοι λογοι για τον πληρομενο ερωτα
1) οι παντρεμενοι που θελουν κατι διαφορετικο οποτε αν προβουν σε καμακι κινδινευουν να διαλησουν το σπιτι τους
2) για να κανεις κατι που δεν μπορεις να κανεις με την σχεση σου
και οσο για υο θεμα του κοστους?
λογια γινεκας ειναι τα εξης
"δεν με νοιαζει να χαλαει μια περιουσια για μενα η να κερναει αλλα το να με κανει να νιωθω ανετα να περναω καλα και ας ειμαι και στο σπιτι"
η απαντηση που πηρα απο μια που την κυνηγαγαν ενα σωρο αντρες τα κερασματα πηγεναν βροχη και ειπα να μην χωθω παρολο που καθομασταν διπλα διπλα στην μπαρα αφορμη για να πιασω κουβεντα ηταν ενας που της εστειλνε ποτα τα γυρισε πισω και τις ειπα με ευγενικοτατο τροπο
"δεν μου πεφτει λογος, αλλα εχει στειλει 3-4 ποτα οσο ειμαι εδω, δεν νομιζεις οτι αξιζει μια ευκαιρια?"
με την εξης απαντηση
"εχει στειλει αλλα ειναι εκει με τους φιλους του, δεν ειναι εδω, εσυ μου μιλησες, οχι αυτος."
και συνεχησε με την παραπανω φραση.
μηπως τελικα στα εξοδα φταιμε και εμεις?