Αυτη την ξενια που εγινε η μανουρα τις προηγουμενες μερες την δοκιμασε κανεις;απο εμφανιση και υπηρεσιες τι λεει;
Για να ακουσουμε αποψεις να δουμε...
Αυτη την ξενια που εγινε η μανουρα τις προηγουμενες μερες την δοκιμασε κανεις;απο εμφανιση και υπηρεσιες τι λεει;
Μια παχουλη μαυριδερη γελαδιτσαΑυτη την ξενια που εγινε η μανουρα τις προηγουμενες μερες την δοκιμασε κανεις;απο εμφανιση και υπηρεσιες τι λεει;
Καλησπερα και καλη χρονια συναγωνιστες!Με αυτην εδω ξερει κανεις τι παιζει απο υπηρεσιες και αν ισχυουν οι φοτο?
Φοβερή παρατηρητικότητα απίστευτο! χυμένος καναπέςρε μαγκες για δειτε τις φωτο στην αγγελια αυτη στον καναπε τι ειναι αυτα τα ασπρα στο καναπε?
Μια παχουλη μαυριδερη γελαδιτσα
Μαλλον πολλα 9αρια εβαλε στην σειρα Παιχτη . ;)Καλησπέρα συναθλητές, για αυτό δείχνει ποιότητας άνω του μετρίου ,αλλά έχει γίνει μάλλον κάποιο λάθος στο τηλέφωνο ή είναι φάκε ...
παντως το πουτσο τον δουλευει καλαΜαλλον πολλα 9αρια εβαλε στην σειρα Παιχτη . ;)
Παρα πολυ σωστα τα λες γιατι εδω μεσα καποιοι την εκαναν οτι ειναι και γκομενα αξιογαμητη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν τα στανταρ τα δικα μου εχουν ανεβει τοσο πολυ η αν υπαρχουν τοσο σαβουρογαμηδες εδω μεσα[size=10pt][size=10pt]Η οποία αγελαδίτσα πριν κανένα 8μηνο περίπου οταν πρωτοξεκίνησε
ντρεπόταν να γδυθεί και όλο καλύπτονταν με σεντόνια και πετσέτες
μάλιστα στο ημίχρονο όταν πήγα για ντους
γύρισα και την βρήκα ντυμένη
και ξανά μανά από την αρχή ,
συνελόντι ειπείν τίποτα το αξιόλογο και αξιέραστον η νεαρά [/size] [/size]
ετσι ακριβως δεν εβγαζε τα χερια απο τα βυζια γιατι ντρεποταν. παντως στην πιπα ηταν πολυ καλη της τον εδωσα 2 φορες δεν την γαμησα και την εχυσα στο στομα. δεν τα καταπιε.Παρα πολυ σωστα τα λες γιατι εδω μεσα καποιοι την εκαναν οτι ειναι και γκομενα αξιογαμητη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν τα στανταρ τα δικα μου εχουν ανεβει τοσο πολυ η αν υπαρχουν τοσο σαβουρογαμηδες εδω μεσα
Παρα πολυ σωστα τα λες γιατι εδω μεσα καποιοι την εκαναν οτι ειναι και γκομενα αξιογαμητη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν τα στανταρ τα δικα μου εχουν ανεβει τοσο πολυ η αν υπαρχουν τοσο σαβουρογαμηδες εδω μεσα
Παρα πολυ σωστα τα λες γιατι εδω μεσα καποιοι την εκαναν οτι ειναι και γκομενα αξιογαμητη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν τα στανταρ τα δικα μου εχουν ανεβει τοσο πολυ η αν υπαρχουν τοσο σαβουρογαμηδες εδω μεσα