- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Όντως. Mea culpa.
Καλησπέρα σε όλους,
Ηθικό δίδαγμα: Όταν κάποιος σου λέει αλάγρα, καλό είναι να τον ακούς. Προτείνω η λέξη "αλάργα" να είναι συνώνυμη του "mayday", δηλαδή να περιγράφει μία κατάσταση, απαλλαγμένη κάθε υποκειμενικής αξιολόγησης.
Παρεμπιπτόντως, μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου στείλει σε pm το τηλέφωνο της γυναίκας30? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν καθεσαι ουτε μια μερα αδρανης ε?Για αυτήν ξέρουμε κάτι?
ωχ με πια την επαθες?
τι εγινε?
μαλλον δεν εμαθες απο το διδαγμα, γιαυτη που ζητας καποιοι ειπανε αλαργα πιο πισωΚαλησπέρα σε όλους,
Ηθικό δίδαγμα: Όταν κάποιος σου λέει αλάγρα, καλό είναι να τον ακούς. Προτείνω η λέξη "αλάργα" να είναι συνώνυμη του "mayday", δηλαδή να περιγράφει μία κατάσταση, απαλλαγμένη κάθε υποκειμενικής αξιολόγησης.
Παρεμπιπτόντως, μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου στείλει σε pm το τηλέφωνο της γυναίκας30? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μαλλον δεν εμαθες απο το διδαγμα, γιαυτη που ζητας καποιοι ειπανε αλαργα πιο πισω
Για αυτήν ξέρουμε κάτι?
μαλλον δεν εμαθες απο το διδαγμα, γιαυτη που ζητας καποιοι ειπανε αλαργα πιο πισω
Ναι και δεν τους άσκουσα. έπαιξα, έχασα και πλήρωσα
Εσύ ειδικά θα πληρώσεις πολλά ακόμη.
Η αγγελια της εληξε !!!Ναι εγώ. Αδύνατο, στήθος όπως το βλέπεις, με σιλικόνη στο κάτω μέρος. Εκφυλόφατσα, άσχημη δεν την λές, ούτε όμορφη. Αλλοδαπή, μάλλον εκ Βουλγαρίας. Δεν ήταν και άσχημα