Η Νότα είναι. Έχει παντού αγγελίες.
Εχεις ακουσει τιποτα για τις υπηρεσιες της;
Η Νότα είναι. Έχει παντού αγγελίες.
Εχεις ακουσει τιποτα για τις υπηρεσιες της;
Εξαρτάται από τον πάροχό σου. Μην ανοίγεσαι. Σου παραπέφτουν κωδικοί και γίνεται η στραβή.
Απολύτως τίποτε. αλλά είναι απλό. Αν σου αρέσουν οι παχουλούλες, ωραία φαίνεται.
Μ'αρεσουν μ'αρεσουν
Αδελφέ, ξέρεις αν η ip σου είναι στατική ή δυναμική? πάντοτε υπάρχει κίνδυνοε να αποκαλυφθείς. Μακρυά.
Ε, τότε, έχεις την απάντηση στο ερώτημά σου. Δοκιμάζεις και λες και σε εμάς.
οχι στους συγγενεις και φιλους παντως ,αυτο σε νοιαζει ,ετσι κιαλλιως δεν κανεις κατι παρανομο .Αδελφέ, ξέρεις αν η ip σου είναι στατική ή δυναμική? πάντοτε υπάρχει κίνδυνοε να αποκαλυφθείς. Μακρυά.
Τηλεφώνησα πριν από λίγες ημέρες. Σε δικό μας χώρο ή ξενοδοχείο. 120/h "όσες φορές μας βγει". Το σκέπτομαι.
...
οκ thnks γραφειοφέρνει νομίζω...
καλές τιμές έχουν τα μιλφ όχι οι μικρές και πετιτ! καλύτερα μια καλή για 1 ωρα πάρα μια χάλια για 3 ωρες! γνώμη μου... περί ορέξεως...Καλησπερα παιδεια!εχετε να πρωτεινετε κατι για σημερα οικονομικο, μικρο και πολυ pettit;Για 3 ωρες να μην θελει πολλα.....ευχαριστω
Αδελφέ, ξέρεις αν η ip σου είναι στατική ή δυναμική? πάντοτε υπάρχει κίνδυνοε να αποκαλυφθείς. Μακρυά.
Κοντή χοντρή και με κακούς τρόπους, μυρίζει άσχημα, μας τα πρήζει με τον μαλάκα της που δουλεύει –δούλευε στα ναυπηγεία και μιλάει στο τηλ. συνέχεια. Αυτά από εμπειρία μου πριν ένα χρόνο περίπου, υπάρχει νομίζω και σχετικό thrend.Μ'αρεσουν μ'αρεσουν
παιδια το θεμα ip ειναι το λειγοτερο ακομα και οταν αλαζει η ιπ αν το εχετε δοκιμασει μπορειτε να μπειτε σε σαιτη ιρ, ακομα κ δυναμικη μπορει να κανει μερες να αλλαξει, αν δεν κλεισεις το ρουτερ σου.
συνηθως στις οικιες ειναι δυναμικες, κ στις δουλειες μας στατικες (προσοχη εδω!)
www.adoos.gr/post/22496005/iplusmnifrac12isup1iplusmn]http://www.adoos.gr/post/22496005/iplusmnifrac12isup1iplusmn[/url]
Κάπου έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω....
Όποιος γνωρίζει και δεν βαριέται ας πεί.