maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
που και που χρειαζετε ... ρεεεε τι ρεμααααααλια ειμαστεΤο κατάλαβα φίλε μου. Απλώς, με έπιασε μία διάθεση αυτοκριτικής.
που και που χρειαζετε ... ρεεεε τι ρεμααααααλια ειμαστεΤο κατάλαβα φίλε μου. Απλώς, με έπιασε μία διάθεση αυτοκριτικής.
που και που χρειαζετε ... ρεεεε τι ρεμααααααλια ειμαστε
ειλικρινα πρωτα θα βρισω τον ευατο μου και μετα την κορη μου.Το φαντάζεσαι να σεις την κόρη σου με κανένα τέτοιο προφίλ??
γραγειο ειναι.καλησπερα συναγωνηστες μηπως ξερει κανενας για αυτη?
ναι, την πήρα τώρα κ το έχει ανοιχτόξερει κανεις αν το τηλεφωνο της ευας38 ειναι το ιδιο με αυτο που ειχε πριν 2χρονια οταν ειχε εμφανιστει σε αγγελια? αν και δεν το νομιζω. σορρυ αν εχει ηδη θρεντ για την κοπελια και ποσταρω εγω εδω.Ευχαριστω
ναι, την πήρα τώρα κ το έχει ανοιχτό
τηλέφωνο για εδώ έχουμε?
γιατι?
τηλέφωνο για εδώ έχουμε?
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αλλά δεν πρέπει και εμείς σαν γονείς να δώσουμε να καταλάβουν τα παιδεία μας ότι υπάρχουν και κάποια όριαΣωστό αυτό που γράφεις. Έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά σήμερα κάνουν ό,τι κάνουν όχι επειδή το επιθυμούν, αλλά έτσι για το "βιογραφικό" τους. Anything and everything goes.
σωστος οπως ειπα πρωτα θα βρισω τον εαυτο μου κ μετα την κορη μου γιο μουΘα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αλλά δεν πρέπει και εμείς σαν γονείς να δώσουμε να καταλάβουν τα παιδεία μας ότι υπάρχουν και κάποια όρια
I agree. Το νού σας / μας παντρεμένοι lover boys γιατί το FB κρατάει ιστορικό στις συνομιλίες. Με τα νέα settings μου εμφάνισε ομιλίες που είχα σβήσει 1 χρόνο πριν...Νομίζω ότι όλα είναι ψεύτικα. Και αφήστε τις φιλίες στο facebook. Αφήνει διαδικτυακά ίχνη. Θέλει προσοχή, ιδίως όσοι από εμάς έχουν οικογένεια.
και οχι μονο ;)I agree. Το νού σας / μας παντρεμένοι lover boys γιατί το FB κρατάει ιστορικό στις συνομιλίες. Με τα νέα settings μου εμφάνισε ομιλίες που είχα σβήσει 1 χρόνο πριν...
Αστο να πάει ,άστο
Καλημερα, που εισαι ρε φιλαρακι ??? ;)Αστο να πάει ,άστο
ΚαλημέραΚαλημερα, που εισαι ρε φιλαρακι ??? ;)