tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Θέλω και φώτο
δες στην αγγελία της τον κώλο της δικιά μου είναι... εγώ πάντως την έσβησα...
Θέλω και φώτο
δες στην αγγελία της τον κώλο της δικιά μου είναι... εγώ πάντως την έσβησα...
Γειά σου φίλε, καλά ποιός σου είπε ότι τα μουνιά εκεί έξω στοιχίζουν λιγότερα από τις πουτάνες;
Αντιθέτως οι πουτάνες έρχονται πιό φτηνά από τα περισσότερα μπάνικα γκομενάκια που κυκλοφορούν...
για αυτο πληρωνεις πχ αν εισαι φορτομενοσ και παντρεμενος δεν ειναι οτι καλητερο να κυκλοφορεις εξω με μωρα
welcome!γεια σας παιδες...ειμαι καινουργιος στην παρεα...καλως σας βρηκα!
για αυτο πληρωνεις πχ αν εισαι φορτομενοσ και παντρεμενος δεν ειναι οτι καλητερο να κυκλοφορεις εξω με μωρα
[size=12pt]Πες τα χρυσόστομε!!![/size]
Αυτα τα λεφτα τα δινει για αυτον ακριβως τον λογο.Για να ΜΗΝ κυκλοφορησει,να ΜΗΝ φλερταρει και να ΜΗΝ χρειαστει να κανει παιχνιδι.........ολα εχουν ενα αντιτιμοτα μουνιά είναι εκεί έξω!! Άπλα έχουμε γίνει μαλθακοί όλοι μας και έχουμε αρκεστεί στο έτοιμο..δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να φλερτάρουμε. Όταν ακούω οτι ο άλλος έχει την οικονομική ευχέρεια να δίνει για μια ώρα 100-200 ευρώ είναι αμαρτία από τον θεό!! όταν με αυτά τα λεφτά μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα και κει και να φλερτάρει και να κάνει το παιχνίδι του.
Δεν ηξερα οτι οταν τρεχω σαν μαλακας σε δωματια ξενοδοχειων μακρια απο βλεματα κανω το κομματι μου Νομιζα οτι ειμαι αλκοολικος με τις πουτανεςενταξει ρε μαλακες μεταξυ μας μιλαμε... πιο φτηνα δεν μας ερχονται οι πουτανες... απλως κανουμε το κομματι μας εστω και ακριβα καμια φορα γιατι θελουμε και το διαφορετικο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ...
Κι ετσι παμε απο δω κι απο κει με το αναλογο αντιτιμο...
Το έχω ξαναπεί. Η μόνιμη γκόμενα για κάποιον παντρεμένο είναι χόμπυ μόνον πολύ πλουσίων.
Σαν να έχεις γιωτ ή ακριβό εξοχικό 450 τ.μ σε κοσμικό νησί. Μόνο οι πολύ πλούσιοι το αντέχουν οικονομικά.
Οι άλλοι θα κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο ξενοδοχείο.
Αν είσαι σχετικά υψηλού εισοδήματος σε πεντάστερο. (Αυτό στις πουτάνες αντιστοιχεί σε ακριβά κωλ γκερλς και σιτιτουρς.)
Αν είσαι μάλλον φτωχός σε ρουμς του λετ των 30 την βραδυά. (Σε πουτάνες = Μετάξι ή Φυλής.)
Αν είσαι πάρα πολύ φτωχός δεν πας ούτε διακοπές, ούτε σε πουτάνες...
Το να εχεις μονιμη γκομενα σαν παντρεμενος το μονο που χρειαζεται ειναι "να το εχεις"...να εχεις γεννηθει γιαυτο.Εχω δει λαμογια που δεν εχουν μια να κουμανταρουν γυναικα και γκομενα μαζι......Το έχω ξαναπεί. Η μόνιμη γκόμενα για κάποιον παντρεμένο είναι χόμπυ μόνον πολύ πλουσίων.
Σαν να έχεις γιωτ ή ακριβό εξοχικό 450 τ.μ σε κοσμικό νησί. Μόνο οι πολύ πλούσιοι το αντέχουν οικονομικά.
Οι άλλοι θα κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο ξενοδοχείο.
Αν είσαι σχετικά υψηλού εισοδήματος σε πεντάστερο. (Αυτό στις πουτάνες αντιστοιχεί σε ακριβά κωλ γκερλς και σιτιτουρς.)
Αν είσαι μάλλον φτωχός σε ρουμς του λετ των 30 την βραδυά. (Σε πουτάνες = Μετάξι ή Φυλής.)
Αν είσαι πάρα πολύ φτωχός δεν πας ούτε διακοπές, ούτε σε πουτάνες...
γιατί μετά θα πέσει παντόφλαγια αυτο πληρωνεις πχ αν εισαι φορτομενοσ και παντρεμενος δεν ειναι οτι καλητερο να κυκλοφορεις εξω με μωρα
Γειά σου φίλε, καλά ποιός σου είπε ότι τα μουνιά εκεί έξω στοιχίζουν λιγότερα από τις πουτάνες;
Αντιθέτως οι πουτάνες έρχονται πιό φτηνά από τα περισσότερα μπάνικα γκομενάκια που κυκλοφορούν...
Να ειστε καλα
Εγω θα ελεγα να προσπαθησει να ξαναπιασει γκομενα την γυναικα του,ειναι το αρτιοτεροΠιασε Call girl για γκομενα Παιχτη ειναι το καλυτερο !!! ;)