Α, πα, πα! Πριν με
ολοι ομαδικώς, να πω και εγώ κάτι;
1. Ειμαι νέος στο σάιτ κ στο φορουμ, κ η εγγραφή μου έγινε στις 10/10/11 για συγκεκριμένο κ ασχετο λόγο (όποιος θέλει να ξέρει ας μου ΠΜ).
2. Από τότε διαβάζω τακτικά τα σάιτ, κι έχω δει 100 φορές να γράφουν ότι το σάιτ δεν είναι όπως παλιά, κι όλοι κρύβουν τις καλές για τον εαυτό τους κ μόνο για μπάζα μιλάμε.
Επίσης έχω δει για ιδια κοπέλα εντελώς αντιθετες κριτικές, κατι που είναι λογικό βασει γούστων του καθενός. Για να μην παω στα ακρα κ αναφερω όσους τον παίρνουν από πίσω. Εγω ουτε να σκεφτώ δεν μπορώ κάποιον να μου ακουμπήσει τον ποπούλη. Ο καθένας όποια κ ότι γουσταρει!
Όσο για τις τιμές, ΜΕΓΑ θέμα, άπειρα ποστς. Θυμάμαι, αρκετές σελίδες πριν, ενας χρηστης με το ονομα «ετσι κ ετσι» εκανε μια σωστή ανάλυση για το ότι πρεπει να πέσουν οι τιμές, και τον φαγαν ζωντανό! Αυτους δεν τους ονομασε κανεις νταβατζηδες, που θέλουν να κρατήσουν τις τιμές. Εγω που μοιραστηκα μια που μ’αρεσε, κυριως λόγω διάθεσης που εδειξε, εγινα νταβατζακος, λες κ λίγες αγγελίες είχε.
Επίσης, στο να τη μοιραστω δεν βλέπω κάτι κάκο. Τι, ηταν παρθένα που εμένα ηξερε μονο. Όλες τους παιρνουν κάθε μερα έναν Χ αριθμό αντρών. Τι θα αλλάξει τώρα;
Αν αυξήσει την τιμη, κ ισχύει για όλες αυτό, παιρνει πόδι!
3. Για τις διάφορες αγγελίες της, ισχύει, το έχω αναφέρει, όπως επίσης ανεφερα ότι της είπα να μην το κάνει, γιατι βλάπτει την εικόνα της. Ανεξάρτητη είναι γι’αυτό και κάνει βλακείες με τις αγγελίες. Το facebook της είναι καινουριο, γιατι όπως επίσης ανέφερα, μου ζήτησε ο αρχηγός το λινκ της, της το είπα, και εφτιαξε fb.
4. Αν είμαι νταβατζής επειδη συμβούλεψα την κοπέλα, και επειδη εγραψα καλά λόγια γι’αυτήν, τότε τουλάχιστον ονομάστε με «αματούρι νταβατζη», κ βεβαια τότε όλοι οσοι κριτικάρουν εδώ, είμαστε αματουρια νταβατζηδες. Νταβατζης κανονικός ΔΕΝ ειμαι. Ακόμα κι αν δεν απασχολει εσας, απασχολει εμενα, γιατι δεν προκειται να αλλάξω λογαριασμό, αλλα δεν θέλω να θεωρούμαι νταβατζης. Έχω και από γραφειο μια καλή κ μια προς αποφυγη, χωρις λινκ όμως, μονο τηλ και ονομα. Θα θεωρηθω πάλι νταβας; Ρωταω εσας, γιατι σας ειπα ειμαι νεος.