djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
στειλε της μνμ στο Μαmba και θα σου απαντησει, τωραα ειναι οn line
την πέτυχα κι εγώ!όντως δεν κάνει ανάλ
στειλε της μνμ στο Μαmba και θα σου απαντησει, τωραα ειναι οn line
δες τις φωτογραφιες της, αυθεντικες ειναι στο δευτερο προφιλπαιδια τελικα απο εμφανιση πως ειναι??να την παρω??
όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι και μάλιστα ενδιαφέρον και σημαντικό είναι πιο σοφό να σωπαίνουμε
σωστος φιλος.εμετος ηταν η σωστη λεξηχαχαχα..πολυ σοφα λογια..χαχαχα
δικαιωμα σας να γραφετε για τα μπαζα τις 40αρες που γαμιουνται για ενα 50ρικο κ κανουμε εμετο μολις παταμε στο λινκ..
οι νταβαδες ομως που προσπαθουν να κρατησουν τις τιμες σε υψηλα επίπεδα κ προωθουν τανες είναι παντα κ ενδιαφερον κ σημαντικο..
Σωστα Παιχτη μονο που το ζουμι αυτου που γραφει ειναι στο δευτερο σκελος και οχι εκει !!! ;)σωστος φιλος.εμετος ηταν η σωστη λεξη
τωρα το πιασαΣωστα Παιχτη μονο που το ζουμι αυτου που γραφει ειναι στο δευτερο σκελος και οχι εκει !!! ;)
Σωστα Παιχτη μονο που το ζουμι αυτου που γραφει ειναι στο δευτερο σκελος και οχι εκει !!! ;)
Tοσο κακα γραφω ρε Παιχτη ?
Και εγω που νομιζα οτι τα γραφω απλα !!!
Tοσο κακα γραφω ρε Παιχτη ?
Και εγω που νομιζα οτι τα γραφω απλα !!!
[/quoteΓραφεις, παρα πολυ καλα !!! ;) ;) ;)
Θελουν ομως, την δημοτικη και οχι την καθαρευουσα !!!
Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς τπτ για αυτό το μωρό ?
[URL unfurl="true"]http://attica.olx.gr/iid-270445228[/url]
Ξεκινα με το γεγονος οτι σε εχει κοροιδεψει με τις φωτο γιατι ειναι πολυ επαγγελματικες για ναναι οι πραγματικες (μπορει ναναι καλυτερη απο τις φωτο, αλλα το οτι δεν ειναι δικες της φτανει).
Αν εξακολουθεις να θες να ρισκαρεις το ξενερωμα στην πορτα και το φυγε εσυ ελα συ, ντου εισαι.
Eλα για να μαθαινεις Παιχτη !!!
50 ειπατε φουλ / μπρος / πισω / 2η φορα ........
εμφανισιακα πως ειναι ? 38 λεει ηλικια , υψος και κιλα ?
εδω θα δειτε τις πραγματικες
Με 50αρικο σε στουντιακι μαμας 5-6 σκαλες ανωτερη φιλε. Ειπαμε φθηνες, αλλα οχι και αυτα τα σουργελα.. αραγες τις μαμαει κανεις αυτες..? πρεπει ναναι ηρωας.